Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
denčaaa píše:
tak to mám potvrzený od doktora, že jsem těhu, supeeer
Denci, no tak to je super, a co jeste rikal, domluvili jste se na dalsi navstevu kdy? Jsem zvedava
.
Ahojky Monu, tak to je super, ze carka krasne sili! Ja jsem na tom take tak, tak se tesim na pondeli, co uvidi dr.
hodnotu krve jsem měla přes 500
a další návštěvu mám až po 6.9., protože teď má týden dovolenou, tak pak mám přijít kdykoliv a to mi udělá UTZ. JO a taky říkal, že včera tam byla malá dutinka, ale čekal asi na ty výsledky z krve, jestli to potvrdí, no a hodnota krve paráda
denčaaa píše:
hodnotu krve jsem měla přes 500a další návštěvu mám až po 6.9., protože teď má týden dovolenou, tak pak mám přijít kdykoliv a to mi udělá UTZ. JO a taky říkal, že včera tam byla malá dutinka, ale čekal asi na ty výsledky z krve, jestli to potvrdí, no a hodnota krve paráda
No tak to je parada, to uz pak urco bude videt
, az pujdes na KO. Jen aby to ted rychle uteklo co, to cekani je desny
.
Ahoj holky,
chtěla jsem vám popřát, aby šlo všechno od těhotenství přes porod až po výchovu dětí podle vašich představ a co nejlíp ![]()
Měla jsem doma mít taky květňátko (1.5.2010), ale Tonička si pospíšila a narodila se už začátkem dubna.
dandoch píše:denčaaa píše:No tak to je parada, to uz pak urco bude videt
hodnotu krve jsem měla přes 500a další návštěvu mám až po 6.9., protože teď má týden dovolenou, tak pak mám přijít kdykoliv a to mi udělá UTZ. JO a taky říkal, že včera tam byla malá dutinka, ale čekal asi na ty výsledky z krve, jestli to potvrdí, no a hodnota krve paráda, az pujdes na KO. Jen aby to ted rychle uteklo co, to cekani je desny
.
je to hrozný to čekání, ale už je to příjemné. A kdy ty jdeš k dr.?
nettie píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem vám popřát, aby šlo všechno od těhotenství přes porod až po výchovu dětí podle vašich představ a co nejlíp
Měla jsem doma mít taky květňátko (1.5.2010), ale Tonička si pospíšila a narodila se už začátkem dubna.
Nettie, dekujeme moc!!!
Ja uz mam doma triletou dcerku, takze tak nejak vim, co me ceka, snad bude vse ok
.
Denco, ja pujdu v pondeli, muj dr je tam jen pondelky a ctvrtky dopoledne, dela primare, takze ordinuje jen malo. Snad to vyjde manzovi v praci, aby mohl hlidat malou. Jinak budu moct az ve ctvrtek
. To uz bych ale zvedavosti pukla
.
Ahoj holcinky, tak jsem to tu docetla, moc gratuluji Denciii! ![]()
A diky Nettie za krasne pranicko nam vsem
je to fakt mile od vsech holek, ktere uz to maji za sebou a chodi nam sem prat, ze? ![]()
Jinak co delate vubec holky? Danielka je na materske asi, ze? a Ty, Denci?
A jak jste se dneska citily? U me zase nic moc, podbrisek zlobi, narozdil od vcerejska, kdy jsem o nem ani nevedela… ale jinak ok ![]()
Ahojky holky, tady je dneska cely den mizerne pocasi, dvakrat jsem bezela sundavat pradlo zvenku, kvuli desti, no a ted zacalo svitit slunicko, to je blazinec.
Xlin, me je dnes celkem fajnove, vcera vecer me zas prepadla nevolnost, ale nezvracim. Teda alespon prozatim
. Jak se vlastne jmenujes, teda jestli to neni tajne
.
dandoch píše:
Ahojky holky, tady je dneska cely den mizerne pocasi, dvakrat jsem bezela sundavat pradlo zvenku, kvuli desti, no a ted zacalo svitit slunicko, to je blazinec.
Xlin, me je dnes celkem fajnove, vcera vecer me zas prepadla nevolnost, ale nezvracim. Teda alespon prozatim. Jak se vlastne jmenujes, teda jestli to neni tajne
.
Ahoj Danielko
jsem Linda, nemám moc originální nickname tady
mi uz ty nevolnosti polevily, zezacatku to bylo horsi a ted me pobolivalo to bricho, ale dneska je maly tupik (jak mu rikame) hodny a nic me neboli
a je mi i dobre ![]()
To pradlo Ti nezavidim, my mame nastesti susicku, je to opravdu obrovske usetreni prace, i kdyz ty naklady jsou desne
pristi leto uz ale taky budeme susit na zahrade, kdyz bude hezky, takze se tomu tahani kosu s pradlem nevyhnu tak nebo tak ![]()
Dobré ráno, jak se máte holky?
Co nového? Nějaké příznaky?
U mě zatim nic, jen občas mě píchne v bříšku, ale jen občas a trochu mě bolí levé prso, ale vlastně to vůbec nevnímám, takže zatim bez příznaků
Ahoj Deni, dneska jsem mela narocny den, tak jsem sem mrkla az ted…
Ja priznaky uz taky nemam skoro zadne, podbrisek jako zazrakem od vcerejska skoro neboli, tak doufam, ze je vse ok
A jinak krom toho se mi uz ustalilo i to srdicko a celkove az na unavu vetsi jsem ok
Tak snad to tak uz zustane ![]()
A co jste dneska delaly, holky? ![]()
Ahojky holky, vcera jsem se sem uz nedostala. Byla jsem na KO, na utz byl krasne videt gestacni vacek odpovidajici 5+1tt, mam i fotku. Vsechno je tak jak ma byt a mam prijit na KO za mesic, to uz bude videt vse. Jsem rada, ze muzu byt prozatim klidna.
A jak se mate Vy?
jééé, ty jsi byla u dr., super a to jsi podle poslední menstruace 5+1, nebo to ti teď spočítal dr.???
Já jdu v pondělí, tak doufám, že už bude srdíčko.
Dneska jsem 5+4 tt
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat