Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
estinka píše:
Děkuji za odpověd,jsem docela nervozní a proto čekám do středy a nejdu dřív a myslím že by mi už mohl s jistotou potvrdit na ultrazvuku těhotenství,pokud ne tak vezme znova krev.Držím palečky a sobě taky,pak určitě napíšu.Mám doma 13letého syna a dlouho jsem nemohla otěhotnět.Pa
Urcite uz neco uvidi, je to uz dost dlouho
tak to jdeme spolu ve stredu!
tak si pak napiseme
drzim palecky!!!
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Zatím to není stoprocentní, ale vše nasvědčuje tomu, že se to povedlo a termínek bych měla 9.5.2010
Všechny vás zdravím a přeju hodně zdravíčka
Ahoj holky, zatím jsem jen četla diskuzi, ale už se mezi vás přidávám. Mám z UTZ potvrzené těhotenství, termín zatím vypadá na 3. 5.
Doufám, že všechno půjde hladce. Pokud jde o příznaky, kromě obrácených chutí a občasné bolesti v břiše nic.
Ahojky, pěkně se to tady rozrůstá, vítám všechny nově příchozí, už se rozrůstáme i my co čekáme už druhá (i třetí) dítka. Je to fakt jiné, čekat první nebo další, skoro bych řekla že je to poprvé lepší, teď už není tolik času si to užívat. Můj tříletý synek nastoupil do školky a vůbec se mu tam nelíbí, když ho tam vedu, tak pláče a je tam celou dobu smutný a to tam musí od příštího týdne spát, protože chodím do práce. A do toho ty těhu hormony, nějak špatně to snáším.
Ahojky, nedavno jsem vam tady prala pohodove tehotenstvi, protoze uz doma jedno kvetnatko mam … a ted bych se k vam rada pridala … mela bych byt 4+4 tt a TP vychazi na 9.-10.5 , skoro na druhe narozeniny naseho prvniho ditka. ![]()
KO budu domlouvat az za tyden, protoze muj gyndr. ma dovcu. Tesim se a trochu i bojim, protoze uz mam za sebou jedno ZT, ale s malym „tornadem“ doma asi nebude tolik casu na to myslet.
Tak at pupiky hezky rostou a uspesne kontroly. ![]()
Jeste posilam malou tapetku (od 13 az po 18 DPO) … v UT mela dojit ms a v PO odpoledne jsem poprve objevila //.
A pak uz jen krasne silily … Samulka byl ten prvni, kdo to vedel … manzovi jsme to spolecne oznamili vcera. ![]()
Kathula píše:
Jeste posilam malou tapetku (od 13 az po 18 DPO) … v UT mela dojit ms a v PO odpoledne jsem poprve objevila //.A pak uz jen krasne silily … Samulka byl ten prvni, kdo to vedel … manzovi jsme to spolecne oznamili vcera.
Krásný čárky! já ještě takové nemám
ae budou určitě. Hezký
Kathula píše:
Ahojky, nedavno jsem vam tady prala pohodove tehotenstvi, protoze uz doma jedno kvetnatko mam … a ted bych se k vam rada pridala … mela bych byt 4+4 tt a TP vychazi na 9.-10.5 , skoro na druhe narozeniny naseho prvniho ditka.
KO budu domlouvat az za tyden, protoze muj gyndr. ma dovcu. Tesim se a trochu i bojim, protoze uz mam za sebou jedno ZT, ale s malym „tornadem“ doma asi nebude tolik casu na to myslet.
Tak at pupiky hezky rostou a uspesne kontroly.
prosimtě 4+4 jak jsi psala znamena 4 týdny a 4 dny?
Jinak děvčátka čekám na nával hormonů, na nálady, plačtivost a tak a nic. jak to máte vy? už se něco projevuje? U mě akorát bolest břicha a žaludek na vodě ![]()
dobre ranko babulky ![]()
teda, maj/kveten bude silny mesiac!!! babyboom ![]()
nainuva, kathula, aj mne vychadza termin na 9.5.2011 ![]()
k doktorke idem zajtra poobede…
a dnesny testik (spodny)…
xlin píše:
Ahoj holky! Predne zdravim nove prichozi! Super, ze je nas uz tolik!Jinak ja jsem ted pekne nastvana - vzhledem k tomu, ze delam ve skolstvi, uz mam samozrejme rymu a zacinam pocitovat nachlazeni, decka prskaji na cloveka a lezou do skoly nemocne
takze fakt nevim, jak to bude s tim rizikovym, jestli mi to dr. neda, tak budu nemocna cele tehotenstvi, protoze tomu se clovek proste nevyhne
Jinak priznaky nic moc - boli prsa, podbrisek uz jen misty, porad litam na zachod na malou aj., klasika proste no…
kdyztak si rekni u obvodni doktorky ta muze tusim napsat neschopenku na tri mesice , ja to kvuli te nemocnocnosti v prvnim trimestru mela taky napsane od obvodacky , gynekolozka mi to napsat nechtela. pritom jsem brala i penicil a predtim se lecila 3 tydny , nic nepomohlo a jak jsem se dostala mezi lidi okamzite jsem byla zase na hromade ![]()
holky mate krasne testiky, az z toho mam trosku depku
. No jeste chci v pondeli testovat - jestli dorazi rodicak a budu mit penize na test
. Ale prsa me boli cim dal tim vic , tak snad to je dobre ![]()
Bre ranko … Nai, jj, to je 4 tydny a dnes uz 5 dni, tzn. 5 tydnu tehu ![]()
Elli, krasne testiky … a uz zitra na KO, jo? At je cvrcek tam, kde ma byt.
Ja uz mam jen posledni 2 testy a ty si budu delat za tyden (az budu domlouvat s gyndrem KO) a ten posledni jeste pocuram v den prvni KO
![]()
Zuzi, proc depku … jestli jsi testovala jen par dni kolem ms a pak uz ne, tak je jasne, ze mozna nebyli // krasne silne, ale kdyz testnes ted, tak to budou super dalnice. ![]()
Hezky den vsem.
Elli, Soldi, jsem se divala, ze jste z Mereni BT, teda devcata jestli budete psat tak moc jak tam … tak absolutne nebudu stihat
A mame spolecnou znamou JOdi, ja ju znam ze snazilek … tak az se vrati z romantickeho vikendu, tak ju pekne navrtejte, at se sem za nama hezky prida. ![]()
Kathula, ja jsem si delala prvni test druhy den vynechani MS , mela jsem mamatest 10 a ducha ![]()
ja jsem zkusim dat ty moje testy. no ono to nejak bude a ja to neovlivnim jak
Zuzi, ale silnelo to hezky, a ty posledni, to jsou urcite citlivost 20-25, ne? Neboj, kdybys testla ted, tak jdou // videt urcite ukazkove. ![]()
jj, ja pak nemohla sehnat uz ty mamatest 10 , byli vyprodane v lekarne
. takze uz to jsou vsechno citl.25 a jeste jsem delala clearblue, tam vyjela ta carka hned , ale je teda slabsi nez na tom obyc prouzky, ale to je holt tim jinym testem , musim koupit nejaky stejny a porovnat pak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat