Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a ještě až za měsíc, ty bláho, za tak dlouhou dobu, jo? to už budeš pak nějaký 9.tt
Ahoj Denco, dnes jsem 5+1 podle MS a vcerejsi UTZ ukazal odhad podle velikosti 5+1, takze to souhlasi. Rekl mi, ze me nebude zvat mezi tim, at uz je po tech 4 tydnech videt vsechno. Jsem i rada, chodim na ambulanci do nemocnice, primar tam ordinuje jen pondeli a ctvrtky, tak tam desne dlouho cekam, neobjednava dopredu. Ted jsem v klidu, ze je vsechno tak, jak ma byt a za mesic uvidim krasne mimiska. Tesim se, ono to utece
. Drzim palce at Ti dopadne UTZ dobre
.
ahojte, tak som prisla k vam, vidim tu nejake zname tvare (denca, monu), som rada
som zvedava, kedy nas najdu ostatne babulky, budeme tu skvela partia, to viem uz teraz ![]()
inak, prisla som z Merania BT, snazili sme sa rok a pol…
http://www.fertilityfriend.com/home/elkatelka
dandoch píše:
Ahoj Denco, dnes jsem 5+1 podle MS a vcerejsi UTZ ukazal odhad podle velikosti 5+1, takze to souhlasi. Rekl mi, ze me nebude zvat mezi tim, at uz je po tech 4 tydnech videt vsechno. Jsem i rada, chodim na ambulanci do nemocnice, primar tam ordinuje jen pondeli a ctvrtky, tak tam desne dlouho cekam, neobjednava dopredu. Ted jsem v klidu, ze je vsechno tak, jak ma byt a za mesic uvidim krasne mimiska. Tesim se, ono to utece. Drzim palce at Ti dopadne UTZ dobre
.
tak to je super, že ti to krásně dopadlo. Tak to až půjdeš za měsíc, to bude miminko už velké a nádherně ho uvidíš.
Já to pondělí budu 6+3tt, tak snad toho uvidím dost, chtěla bych srdíčko už vidět
Dneska mi poprvé začalo píchat v bříšku, teda to bylo něco, až jsem se lekla, že to normálně dostanu, to vám bylo takové vyděšení, že jsem si vzala půl dne volno a šla domů a lehla si, tak asi to tak bude pořád už
Chci hlavně, aby vše bylo v pořádku
Ahojky Elllo, vitam Te mezi nami a zaroven Ti gratuluji k tehu! Uz jsi byla na kontrole, nebo Te navsteva teprve ceka? Jsme tu urcite vsechny zvedave
.
k lekarke idem v pondelok 6.zari, cize o necely tzyden… povodne som k nej mala ist dohodnut laparku, kedze sa nam uz dlho nedarilo, ale pridem a poviem, ze mam //, nech pozrie, ci je vsetko OK…
elllla píše:
k lekarke idem v pondelok 6.zari, cize o necely tzyden… povodne som k nej mala ist dohodnut laparku, kedze sa nam uz dlho nedarilo, ale pridem a poviem, ze mam //, nech pozrie, ci je vsetko OK…
tak to budu držet palečky, já jdu taky 6.září, tak si napíšeme novinky
Vitam Elllu
ať Ti všechno dobře dopadne!
Danielce gratulace k uklidnění, se máááš!!! Ja bych měla být dneska 5+2, příští týden, když půjdu na UTZ bych měla být 6+3, tak snad něco půjde už vidět a konečně mě uklidní, že je vše tak, jak má být… ![]()
xlin píše:
Vitam Ellluať Ti všechno dobře dopadne!Danielce gratulace k uklidnění, se máááš!!! Ja bych měla být dneska 5+2, příští týden, když půjdu na UTZ bych měla být 6+3, tak snad něco půjde už vidět a konečně mě uklidní, že je vše tak, jak má být…
to víš že bude vše v pořádku, tak příští týden nás to všechny čeká, tak nám držím palečky
Ahoj holciny, mam doma kvetnatko z roku 2009 a zachvilinku to uz budou 2 roky, co jsem objevila // … strasne to leti, tak bych vam chtela poprat klidne tehotenstvi, uspesne kontroly a co nejpohodovejsi porod.
A kdo vi, treba se k vam jeste pridam
![]()
ahojte kocky, ella, monu, denca, ![]()
mali by sme sem zavolat aj jodi a smouli ![]()
soldi píše:
ahojte kocky, ella, monu, denca,mali by sme sem zavolat aj jodi a smouli
Ahoj Soldi, jsi těhu? Super gratulujem strašně moc moc
![]()
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooom ![]()
toto je testik zo vcera.10DPO ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat