Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1441
31.8.10 13:51

a ještě až za měsíc, ty bláho, za tak dlouhou dobu, jo? to už budeš pak nějaký 9.tt

• načítám...
729
31.8.10 14:50

Ahoj Denco, dnes jsem 5+1 podle MS a vcerejsi UTZ ukazal odhad podle velikosti 5+1, takze to souhlasi. Rekl mi, ze me nebude zvat mezi tim, at uz je po tech 4 tydnech videt vsechno. Jsem i rada, chodim na ambulanci do nemocnice, primar tam ordinuje jen pondeli a ctvrtky, tak tam desne dlouho cekam, neobjednava dopredu. Ted jsem v klidu, ze je vsechno tak, jak ma byt a za mesic uvidim krasne mimiska. Tesim se, ono to utece :wink: . Drzim palce at Ti dopadne UTZ dobre :palec: .

• načítám...
9205
31.8.10 15:14

ahojte, tak som prisla k vam, vidim tu nejake zname tvare (denca, monu), som rada :))) som zvedava, kedy nas najdu ostatne babulky, budeme tu skvela partia, to viem uz teraz :))

inak, prisla som z Merania BT, snazili sme sa rok a pol…
 http://www.fertilityfriend.com/home/elkatelka

• načítám...
1441
31.8.10 15:25

ahoj ella, super že si tu taky. Tak co kdy jdeš k dr.?

• načítám...
1441
31.8.10 15:27
dandoch píše:
Ahoj Denco, dnes jsem 5+1 podle MS a vcerejsi UTZ ukazal odhad podle velikosti 5+1, takze to souhlasi. Rekl mi, ze me nebude zvat mezi tim, at uz je po tech 4 tydnech videt vsechno. Jsem i rada, chodim na ambulanci do nemocnice, primar tam ordinuje jen pondeli a ctvrtky, tak tam desne dlouho cekam, neobjednava dopredu. Ted jsem v klidu, ze je vsechno tak, jak ma byt a za mesic uvidim krasne mimiska. Tesim se, ono to utece :wink: . Drzim palce at Ti dopadne UTZ dobre :palec: .

tak to je super, že ti to krásně dopadlo. Tak to až půjdeš za měsíc, to bude miminko už velké a nádherně ho uvidíš.
Já to pondělí budu 6+3tt, tak snad toho uvidím dost, chtěla bych srdíčko už vidět

• načítám...
1441
31.8.10 15:28

Dneska mi poprvé začalo píchat v bříšku, teda to bylo něco, až jsem se lekla, že to normálně dostanu, to vám bylo takové vyděšení, že jsem si vzala půl dne volno a šla domů a lehla si, tak asi to tak bude pořád už

Chci hlavně, aby vše bylo v pořádku

• načítám...
729
31.8.10 15:29

Ahojky Elllo, vitam Te mezi nami a zaroven Ti gratuluji k tehu! Uz jsi byla na kontrole, nebo Te navsteva teprve ceka? Jsme tu urcite vsechny zvedave :wink: .

• načítám...
9205
31.8.10 15:32

k lekarke idem v pondelok 6.zari, cize o necely tzyden… povodne som k nej mala ist dohodnut laparku, kedze sa nam uz dlho nedarilo, ale pridem a poviem, ze mam //, nech pozrie, ci je vsetko OK…

• načítám...
1441
31.8.10 15:42
elllla píše:
k lekarke idem v pondelok 6.zari, cize o necely tzyden… povodne som k nej mala ist dohodnut laparku, kedze sa nam uz dlho nedarilo, ale pridem a poviem, ze mam //, nech pozrie, ci je vsetko OK…

tak to budu držet palečky, já jdu taky 6.září, tak si napíšeme novinky

• načítám...
7712
31.8.10 17:18

Vitam Elllu :-) ať Ti všechno dobře dopadne!

Danielce gratulace k uklidnění, se máááš!!! Ja bych měla být dneska 5+2, příští týden, když půjdu na UTZ bych měla být 6+3, tak snad něco půjde už vidět a konečně mě uklidní, že je vše tak, jak má být… :-)

• načítám...
1441
31.8.10 18:34
xlin píše:
Vitam Elllu :-) ať Ti všechno dobře dopadne!Danielce gratulace k uklidnění, se máááš!!! Ja bych měla být dneska 5+2, příští týden, když půjdu na UTZ bych měla být 6+3, tak snad něco půjde už vidět a konečně mě uklidní, že je vše tak, jak má být… :-)

to víš že bude vše v pořádku, tak příští týden nás to všechny čeká, tak nám držím palečky

• načítám...
Kathula
31.8.10 21:32

Ahoj holciny, mam doma kvetnatko z roku 2009 a zachvilinku to uz budou 2 roky, co jsem objevila // … strasne to leti, tak bych vam chtela poprat klidne tehotenstvi, uspesne kontroly a co nejpohodovejsi porod. :kytka: A kdo vi, treba se k vam jeste pridam :wink: :oops:

• Upravit
17359
1.9.10 09:59

ahojte kocky, ella, monu, denca:lol:

mali by sme sem zavolat aj jodi a smouli :-D

• načítám...
1441
1.9.10 10:22
soldi píše:
ahojte kocky, ella, monu, denca, :lol:mali by sme sem zavolat aj jodi a smouli :-D

Ahoj Soldi, jsi těhu? Super gratulujem strašně moc moc :kytka: :potlesk:

• načítám...
17359
1.9.10 10:30

deni, ano som. este len 11 dni, ale sooom :dance:

toto je testik zo vcera.10DPO :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest