Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dandoch píše:
Jo, tak to jsme opravdu nastejno, ja ji mela podle BT 8.8. 14 den cyklu. A meris teplotu stale, anebo uz ne? Ja dnes 36,9, vcera 37,1, je to tak nejak nastridacku. Jo a mam desne nizky tlak. Dneska jsem se stavela za svagrovou v ordinaci a mela jsem 80/60. Tak prej si mam dat frtana, ale ona nevi, ze jsem tehu, to vi zatim jen muj manzel
.
Ne, na teplotu jsem se vykaslala hned, jakmile mi to potvrdil doktor z krve… aspon se vyspim konecne normalne
a ten nizky tlak je normalni, ja ho mam taky tak… zato tep misty az 110/min, coz je mazec… ale i to je pry ok…
Pri prvnim tehu jsem byla poprve u dr tyden po vynechani, sam rikal, ze je jeste asi brzo, ale na utz uz videl vse. Ted se chystam pristi tyden, to budu take tyden po vynechani. Je pravda, ze minule tehu jsem vubec netusila kdy byla ovulka a tak. Tehu prislo hned 3. mesic snazeni, bez jakehokoliv sebepozorovani
. Ted to asi moc resim
.
dandoch píše:
Pri prvnim tehu jsem byla poprve u dr tyden po vynechani, sam rikal, ze je jeste asi brzo, ale na utz uz videl vse. Ted se chystam pristi tyden, to budu take tyden po vynechani. Je pravda, ze minule tehu jsem vubec netusila kdy byla ovulka a tak. Tehu prislo hned 3. mesic snazeni, bez jakehokoliv sebepozorovani. Ted to asi moc resim
.
No, myslim, ze to resime vsechny zbytecne moc… Mi vynechala MS teprve v pondeli, to je fakt brzo… koncim se sebepozorovanim, jestli se to ma udrzet, udrzi se to a konec s nejakym prehnanym setrenim se… jim listovku, nic nezvedam, snazim se papat pravidelne a vic pro to delat nemuzu… takze to fakt nema cenu resit… u me byl krizovy i prvni mesic snazeni, pozorovala jsem na sobe snad vsechno, ted prvni mesic tehu, a ted uz to kaslu ![]()
Chvalim Te Xlin, mas zdravy nazor. Take uz to tolik neresim, vim jiste, ze tehu jsem, jestli je to dobre ulozene zjistim pristi tyden a pak at se deje, co se dit ma. Mam za sebou jedno zdrave tehu, ktere sice skoncilo akutnim cisarem, ale na to budu myslet az na konci, ted se nechci stresovat. Beru listovku a taky se snazim se trochu setrit, i kdyz nase mala ma 17kilo a stale se obcas rada chova, takze mam aspon pohyb
. Nechci se ani nijak moc cpat, s ni jsem pribrala 14kilo, tak jim i ted s rozumem.
Tak holky, ja uz se dnes loucim, za chvili dorazi manza z prace. Mejte se fajnove, at Vas netrapi zadne nevolnosti a Denco, zitra drzim palce a hned dej vedet co a jak na kontrole. Paaa a hezky zbytek dne ![]()
Jj, presne tak, hlavne zadny stres a dej se vule bozi (i kdyz jsem neverici ![]()
Denco, zitra hodne stesti a hned dej vedet!!! Budeme cekat jako jste cekaly dneska vy!!! Hlavne at je vse u nas vsech ok! ![]()
Ahoj holky
tak jsem byla dnes ráno u dr., dělal mi UTZ, ale řekl mi, že tam zatim těhotenství nevidí
Vzal mi krev a zítra budu mít výsledky, tak prý podle toho. Říkal, že můžu být těhotná tak 10 dní a to není nic vidět, takže musím počkat na výsledky z krve a pak už budu klidnější
Dobre ranko holky
,
Denco urcite je brzo a zitra budes mit jistotu z krve, kdyz Ti dneska rekl, ze zatim nic nevidi.
Tak ja jsem tedy zvedava, co se dozvim ja pristi tyden
. Pujdu asi hned v pondeli, uz mam nervy na pochodu. Ja chodim na ambulanci do nemocnice, takze muj doktor tam slouzi jen pondeli a ctvrtek, no a do ctvrtka to nevydrzim, takze pondeli to jisti. Ale mam takovy pocit, ze bude taky jeste brzy. Budu presne tyden od vynechani MS
.
no já právě ani týden nejsem od vynechání, takže je fakt ještě brzy. Jsem zvědavá na ty výsledky z krve, snad mě uklidní a pak se týden dr. dovolenkuje, ale říkal, že zítra si mám zavolat a podle krve se prý se mnou dál domluví, nevím na čem ![]()
A kdy jsi mela dostat MS, mozna ten tyden po nebude take jeste nic videt ani u me. ![]()
dandoch píše:
A kdy jsi mela dostat MS, mozna ten tyden po nebude take jeste nic videt ani u me.
v neděli, v pondělí, takže hodně brzy
ahojte dievcata,
tak mna Dr. objednal na prvu kontrolu az 11.9, takze si musim pockat. zatial sme sa dohodli len na brani Duphastonu - pre istotu, lebo v minulosti som mala problemy, tak sme ho nasadili 3× denne…
este si musime asi vsetky pockat aspon nejaky ten tyzden, mozno dva ![]()
Ahoj Monu, to je dobre, ze pro jistotu beres ten Duphaston, tim se urco neda nic zkazit, naopak. No a do kontroly to taky utece, ja kdyz vidim jak ten cas leti, tak jsou tu zas cobydup vanoce. Za chvili se zacne zase topit, to je sila.
Holky, bydlite v baraku, nebo v byte? No a jak Vase protejsky, jste manzele? At porad neklabosime jen o tehu
.
Ja jsem vdana 4 roky, bydlime v domku se zahradou, ktery neustale rekonstrujeme
. Porad prace nad hlavu. Mame psa no a jinak uz nevim co dal napsat. Ted se pochlubte Vy
.
Ahoj holciny, tak asi jsme na tom fakt vsechny stejne - jeste je moc brzo na nejake zavery, tak budem cekat spolu…
No, jinak teda o mne - v rijnu mi bude 27, jsme spolu s pritelem v zari rok a mimi jsme chteli driv nez svatbu, protoze se u me cekaly komplikace s otehotnenim… nakonec to vyslo vsechno driv, takze svatba bude tak v listopadu nebo prosinci, podle toho, jak to vsechno vyjde… Bydlime od unora na zrekonstruovanem baracku, ale i tak je porad co delat… a mame irskeho setra, moje prvni miminko ![]()
A jinak jsem zatim slecna ucitelka - prave uz jsem dneska byla 2. den v praci ![]()
Holky, i ja sa pripájam a moc gratulujem k //
Užívajte si to, strašne to letí. Mne je za mojím tehotenstvom strašne smutno, bolo to najkrajšie obdobie mojho života
Veľa šťastia
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat