Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1441
24.8.10 12:46

Ahoj budoucí maminky,

můžu se k vám přidat. Také mám termín v květnu, 3.5.2011.

Jak se cítíte, máte už nějaké zážitky s těhu?

Já zatím nic, než jsem zjistila //, tak mi týden v kuse pálila žáha, teď už jen občas. Po ránu, když vstanu, tak nemám chuť k jídlu a včera mi ráno,jak jsem vstala, bolela hlava a ke zvracení z toho, no pak to přešlo. Prsa mě zatím nebolí.

Co vy, pište pište :-D

• načítám...
1441
24.8.10 12:49

jinak já jdu k dr. ve čtvrtek, sestřička mi hned řekla, že můžu přijít, i když budu teprve 5.tt, kdyby bylo aspoň něco vidět, ale pro jistotu mi vezme krev, chci to mít potvrzené od dr.

Jsem tak šťastná, je to moje první mimi

• načítám...
7712
24.8.10 13:11

Ahoj dencooo! Vitej v kvetnatkach! To me tesi, ze se nam to tak hezky rozrusta! Ja mam taky termin asi 3.5. :-) Na kontrolu jdu uz zitra! Krev mam potvrzenou od patku…
Jinak co se priznaku tyce, mam snad bohuzel vsechno, co se da mit… tep 103, nizky tlak, bolest v podbrisku, motani hlavy, nevolnosti hlavne rano a vecer, nechut k jidlu, porad unavena (spim i pres den), no je to docela sranda :-D Ted uz jsem jak na trni pred tou kontrolou, aby vse bylo jak ma byt :-)
Tak pis pis novinky!

• načítám...
7712
24.8.10 13:11

Jo a jak dlouho jste se snazily i mimi? My druhy mesic a vyslo to :-)

• načítám...
1441
24.8.10 13:14

my jsme se snažili půl roku a po 6.měsíc to vyšlo. A kolikátý jsi teda tt.?

Myslíš, že bude už něco vidět na UTZ?

• načítám...
7712
24.8.10 13:22
denčaaa píše:
my jsme se snažili půl roku a po 6.měsíc to vyšlo. A kolikátý jsi teda tt.?Myslíš, že bude už něco vidět na UTZ?

No jsem ted 5. týden (4 týdny a 2 dny, takže pokud dobře počítám, tak 5.tt).. A urcite pujde videt aspon to, jestli to je tam, kde to ma byt, a to mi zatim staci… no a s temi mymi priznaky a unavou me vsichni strasi, ze to budou dvojcata :-D

• načítám...
1441
24.8.10 13:27

No já jsem 4 týdny a 4 dny, tak právě doufám, že až půjdu ve čtvrtek k dr., tak už něco bude vidět.

A jaké jsi měla hodnoty z té krve?

• načítám...
7712
24.8.10 13:39
denčaaa píše:
No já jsem 4 týdny a 4 dny, tak právě doufám, že až půjdu ve čtvrtek k dr., tak už něco bude vidět.A jaké jsi měla hodnoty z té krve?

To nevim, doktor mi to nerekl, jen ze HCG je zvysene a jinak je vse v naprostem poradku…

No a ja zitra budu 4 týdny a 3 dny :-) tak taky doufam, ze uz neco pozna…

• načítám...
7712
24.8.10 13:45
  • načítám...
729
24.8.10 15:48

Ahojky holky, vitam Dencu, jsem rada, ze nas bude zase vic :potlesk: .
Tak holky ja jsem dnes 4+1, asi, a chystam se na KO az pristi tyden. Tak jsem zvedava Vase zazitky od dr tenhle tyden. Aspon pak budu chytrejsi. S malou jsem tam byla presne 5tt a bylo uz to krasne videt. Tak jsem zvedava, a drzim nam vsem palce, at jsou mimiskove, tam kde maji byt a jsou OK.

• načítám...
729
24.8.10 15:52

No a jinak priznaky, tak nejak nic zatim. Jen takovy obcas tlak v podbrisku, a obcas me pichne v prsou. No a lehci nevolnost behem dne, ale jen vzdycky chvilkova. Ani v prvnim tehu jsem nemela zadne drasticke priznaky, tak jsem zvedava, co a jak bude ted :think: . Ja hlavne nemuzu moct odpocivat, jsem na nohou od rana do vecera s tou nasi rostandou, takze unavy se bojim nejvic, jak zvladnu :cry: , snad to bude ok.

• načítám...
7712
24.8.10 16:01

Dando - neboj, to bude dobry, jestli jsi mela prvni tehu v pohode, tak to bude zas urcite… zato ja jen lezim, jakmile chodim nebo neco delam, boli me podbrisek okamzite… tak snad bude vse ok a nebude to spatne… vsak zitra napisu odpoledne…

• načítám...
729
24.8.10 16:04
xlin píše:
Dando - neboj, to bude dobry, jestli jsi mela prvni tehu v pohode, tak to bude zas urcite… zato ja jen lezim, jakmile chodim nebo neco delam, boli me podbrisek okamzite… tak snad bude vse ok a nebude to spatne… vsak zitra napisu odpoledne…

Jsi hodna, take tajne doufam. U Tebe bude urco vse v poradku, mas se, ze uz to budes vedet zitra. Budu moc drzet palecky, at uz je to dobre videt, abys byla v klidu :wink: . No a urcite dej vedet, budu cekat.

• načítám...
729
24.8.10 16:06

Koukala jsem na ten odkaz, co jsi posilala, je to tam hezky vysvetlene a popsane :potlesk: . Nemas foto testiku? Ja delala dnes odpo a carka krasne sili, to je prvni uklidnujici zprava. Jinak bych nejradeji usnula dnes a vzbudila se az pristi tyden na kontrolu, to cekani je des.

• načítám...
7712
24.8.10 17:07
dandoch píše:
Koukala jsem na ten odkaz, co jsi posilala, je to tam hezky vysvetlene a popsane :potlesk: . Nemas foto testiku? Ja delala dnes odpo a carka krasne sili, to je prvni uklidnujici zprava. Jinak bych nejradeji usnula dnes a vzbudila se az pristi tyden na kontrolu, to cekani je des.

No ja uz si testy ani nedelam, vcera jsem mela jasnou carku skoro jako tu druhou, tak uz jsem prestala testit :-) tato je z nedele - teda ze soboty uz!!! :-)

Příspěvek upraven 24.08.10 v 18:47

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí