Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kpmb- mozno bola len ovulka neskor, ![]()
moj dnesny testik- 12 dpo
kocky, a ake mate priznaky?
ja okrem bolavych prs vobec ziadne. je to normalne?
ellka, a Ty mas ake? len sem tam to popichavanie?
soldi píše:
kpmb- mozno bola len ovulka neskor,![]()
moj dnesny testik- 12 dpo
kocky, a ake mate priznaky?
ellka, a Ty mas ake? len sem tam to popichavanie?
ja okrem bolavych prs vobec ziadne. je to normalne?
Mě začaly bolet prsa, každý den je to o trošinku víc a víc a občas mě píchne v bříšku, ale moc ne, špatně mi taky zatím není, docela to jde. Jen ty prsa.
Soldi testík fakt úžasný, kdy se budeš chystat k dr.?
deni, tak aj mna prsia, ale teraz pomerne konstantne, stale rovnako ![]()
a obcas zo mna vyleti taky mliecny hlienik, iny, nez som mavala.
a hej, testik sa aj mne moc paci ![]()
dokyna ma objednala az na 14.9. neviem ako vydrzim ![]()
to vydržíš, protože už je to krásné těšení a jak vidím tvůj testík, tak je nádherný a ještě 12 dpo, wauuu, super
Aspoň až půjdeš toho 14.9. tak už uvidíš
a uteče to rychle, já jsem taky myslela, že tento týden bude pomalý, a šup je čtvrtek a já už jsem 6.tt
no soldi, tiez ma bolia prsia, mam ich take plnsie…
zaludok mi plava, straaaasne mi vadia pachy - cigaretovy dym a jedlo, brrrrrrr…
a obcas ma popichava v podbrusku sem-tam.. (napr teraz nie…)
a myslim, ze mam nafuknute brucho, hehe, lebo dnes som uz mala nohavice trosku natesno…
xlin: Jsem strašně unavená, bolí mě podbřišek a někdy prsa, jinak příznaky žádné a ty máš jaké?
Ahoj holky, mohla bych taky mezi vás? Už jsem tu nakukovala minulý týden, ale přišlo mi to ještě brzy, jenomže už to nemůžu vydržet a potřebuju to někomu říct
Dnes jsem 5+3, u dr. jsem byla v pondělí, ale ještě nebylo nic vidět, takže jdu zase v pondělí a nemůžu se dočkat…
Ahoj holky, taky bych se ráda mezi vás přidala, taky už jsem nakukovala, ale nějak se mi tomu pozitivnímu testíku nechtělo věřit, termín mi vychází na 4.5.
locika, majda77: Ahoj holky vítám Vás tu
moc vám gratuluji
Máte nějaké příznaky? Jak dlouho jste se o mimčo snažili?
My jsme se snažili 7 měsíců a fakt „poctivě“, žádný volný průběh, už jsem měla fakt strach,že to nepůjde. Už mám doma tříletého synka, teď nastoupil do školky, já už chodím od června do práce. Těhu příznaky nemám skoro žádné, občas mě píchne v prsou, občas lehce zabolí podbřišek, ale v podstatě mi vůbec nic není. Jinak na gyndu jsem se objednala až na 21.9. to budu v osmém týdnu a už by mělo být vidět všechno, dřív mi to připadá zbytečný, teda pokud nejsou nějaké problémy. To jsem tady asi exot, skoro všichni už mají nějakou kontrolu za sebou. Ale já už jsem jednou potratila, tak vím, že není kam spěchat.
Jinak je to někdo kromě mě a Dandoch, kdo už má doma nějaké dítko? Možná už to tam někdo padlo, ale nedočítala jsem moc poctivě. Je to fakt rozdíl, čekat první a druhé, už nejsem tak netrpělivá a spíš si to snažím užívat, protože pokud bude všechno OK, tak to bude poslední těhu.
Já jsem byla u doktora, protože podle MS mi to vychazelo, že jsem v 10tt, ale dr mi rekla, ze jsem otehotnela pozdeji, takze jsem teprve 5+1tt
Mimčo čekáme první a snažili jsme se od prosince poctivě, taky uz jsem se zacinala bat, ze uz to snad ani nepujde. To já jsem netrpeliva, uz aby byl kveten, moc se na mimco tesim ![]()
soldi píše:
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooomtoto je testik zo vcera.10DPO
Soldi moc moc moc moc mooooc gratuluju, ale jen potichounku at to nezakrikneme ![]()
Ja jsem se po tech mych peripetiicch s cystou a preeedlouhou MS sverila do rukou me gynekolozky. 2 tydny jsem poctive dochazela na folikulometrii a tento tyden v utery mi rekla, ze folik bude nachystanej na opoldneni streda, ctvrtek. v patek, tj. dnes ze mam dojit, a pokud by preci jen neprakl, tak mi neco pichne aby praskl. tak jsme se s drahym ve stredu, ctvrtek mooooc snazili a dneska mi dr. na te folikulometrii rekla, ze vidi zlute telisko? (je to mozne, nebo jsem to popletla… ale neco zluteho rikala
takze ovulka probehla. podle me probehla v tu stredu protoze me ve stredu mravencilo v prsou, takovy divny pocit, jeste jsem to nezazila a malinko pobolival pravy vajecnik. ten me teda dneska boli hodne moc. je to takove pichani. dr. rikala, ze je mozne, ze se tam neco pozitivniho deje. tak mi drzte palce at se fakt deje ![]()
ahoj holky,
ja vas tu jen smiruju zatim, ale aby tu nebyli tedy Dandoch a Majda tak sami, tak se taky pridam ![]()
Ahojky holky, vitam nove prichozi
. Moc me potesily holky, ktere uz maji take ditka, jelikoz jsem tu byla doted sama mamina
. Nam to asi bude rychleji utikat, co? Neni tolik casu, kdyz si ratolesti zadaji sve. Zuzi, ty uz mas dve, to je hezke
. Ja mam triletou holcicku, do skolky zatim nechodi, pujde pristi rok. Tak mam cele dny doma veselo
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat