Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,taky bych se pripojila pokud muzu,jsem asi v 5tydnu.Mela jsem to dostat 22.8 a nic neprislo tak hned 2d mi vysel pozit.test.Takze asi taky kvetnova.. ![]()
Dandoch, jj, ja mam taky doma veselo. taky nechodi do skolky, taky by mel jit pristi rok, ale jeste uvidime no. On ma totiz celkem vazne onemocneni plic, takze uvidime jak to vykutime ![]()
jinak tomu furt nejak nemuzu uverit, asi uverim opravdu az to budu mit potvrzene od dr.
Ahoj holky, já vás jdu jen v rychlovce pozdravit, protože jsme na odjezdu ke tchánům…No tak já teda příznaky mám, tím nejdřívějším byla příšerná únava, která stále trvá…teď jsem dokonce jela od zubařky do práce a chtěla jsem se stavit do Terna na nějakou svačinu, a - je to sice blbé - ale musela jsem si před tím Ternem v autě na čtvrt hodinky zdřímnout
Jinak mám bolesti v podbřišku a děsně citlivé prsa…jo a taky jsem slušně olezla…ke všemu mě teď trápí nějaké nachlazení, udělal se mi opar, takže jsem krasavice inteligentní, zkrátka radost pohledět ![]()
Tak musím běžet, přeju vám krásný víkend a snad v neděli se zas ozvu…pá ![]()
ahojki!! Taky se pridavam k Vam holky! Kveten 2011. V utery jdu na gyndu, ale mam doma asi deset testu se silnymi // takze …
![]()
Teeda, tak se nam to tady krasne rozrusta
, to je fajn! Viteme Te mezi nami
.
jj, rozrusta se to tu,to je dobre! vsem nam preju at je vsechno v poradku a vydrzime aspon do dubna nosit miminka ![]()
Kofolka, ja bych si taky musim v pondeli udelat jeste nejaky testik - mam jich ted asi 5, ale takovy slaby mi prijdou
. a k doktorovi jdu ve ctrtek
Jeste holky, nemuzete nektera poradit ? kdyz jsem si tuto diskusi ulozila do oblibenych, kde ji najdu na svem profilu ?
ahojte spolutehulky ![]()
majda, ja mam 5.5 rocnu Micku
teraz ide posledny rok do skolky… tak som aj rada, ze budem na materskej, ked pojde prvykrat do skoly o rok ![]()
co sa tyka snazenia, tak my sme sa snazili 18 mesiacov…
My uz mame za sebou 1×ZT, tak ted doufam, ze bude vsechno v poradku. Uz se to utery blizi a ja se moc bojim. Pozoruji na sobe silene zmeny, az se muzu zaradit mezi hysterky. Boli me tam kde nema, je mi blbe jak nema..... taky to tak mate?:-) ![]()
Ahoj holky! Predne zdravim nove prichozi! Super, ze je nas uz tolik!
Jinak ja jsem ted pekne nastvana - vzhledem k tomu, ze delam ve skolstvi, uz mam samozrejme rymu a zacinam pocitovat nachlazeni, decka prskaji na cloveka a lezou do skoly nemocne
takze fakt nevim, jak to bude s tim rizikovym, jestli mi to dr. neda, tak budu nemocna cele tehotenstvi, protoze tomu se clovek proste nevyhne ![]()
Jinak priznaky nic moc - boli prsa, podbrisek uz jen misty, porad litam na zachod na malou aj., klasika proste no…
kofolkaa. píše:
My uz mame za sebou 1×ZT, tak ted doufam, ze bude vsechno v poradku. Uz se to utery blizi a ja se moc bojim. Pozoruji na sobe silene zmeny, az se muzu zaradit mezi hysterky. Boli me tam kde nema, je mi blbe jak nema..... taky to tak mate?:-)
Ahojky, bud v klidu, ja jsem taky takova, misty fakt peken nastvana, misto, abych byla v klidu, rozciluju se kvuli totalnim kravinam… ty zmeny jsou fakt mazec ![]()
Ahoj,já to taky měla dostat 21.22.8.a nedostala,hned na druhý den jsem si dělala test a vyšel mi pozitívní a hned v ten jsem šla k doktorovi a po odběrech krve jsem volala na druhž den a řek že je to negativní.Doma jsem si dělala až do ted dalších 15 testu a vždy pozitivní a čárka silnější,mám těhotenské příznaky a ve středu se chystám k lekaří s tím že mi to potvrdí.Nevíš jestli to už pozná z ultrazvuku?Musela sae stát někde chyba ve vzorku krve.Estinka
to jsem rada
a myslis, ze kdyz me ted picha primo v boku.. taky je to normalni? ![]()
kofolkaa. píše:
to jsem radaa myslis, ze kdyz me ted picha primo v boku.. taky je to normalni?
No to nevim, ale pichani v boku znamena zarazene vetry, ne?
a to normalni je
moc se tak nepozoruj, nema to cenu, taky jsem to delala a co ti to v podstate da, ze vis, ze te picha v boku?
resila bych jen velke bolesti podbrisku, popr. krvaceni… neboj, vsechno to prejde, mi uz je taky lip posledni tyden ![]()
estinka píše:
Ahoj,já to taky měla dostat 21.22.8.a nedostala,hned na druhý den jsem si dělala test a vyšel mi pozitívní a hned v ten jsem šla k doktorovi a po odběrech krve jsem volala na druhž den a řek že je to negativní.Doma jsem si dělala až do ted dalších 15 testu a vždy pozitivní a čárka silnější,mám těhotenské příznaky a ve středu se chystám k lekaří s tím že mi to potvrdí.Nevíš jestli to už pozná z ultrazvuku?Musela sae stát někde chyba ve vzorku krve.Estinka
Ahoj Estinko, s tou krvi je to mozne, ze to nekde zabloudilo… i kdyz je to asi jeden z mala pripadu… na ultrazvuku Ti pujde videt max. dutinka s cernou teckou, nic vic, ja jsem byla 2 dny po vynechani MS na gynde a nic vic videt nebylo a poslal me domu s tim, ze mam prijit za 2 tydny, coz bude ted ve stredu… a to uz bude delat krev a vsechno okolo, tak snad uz budu vedet konecne, na cem jsem
Urcite na gyndu zajdi, ale fakt nevim, jestli neni jeste moc brzo…at nejsi zklamana jako ja…
Děkuji za odpověd,jsem docela nervozní a proto čekám do středy a nejdu dřív a myslím že by mi už mohl s jistotou potvrdit na ultrazvuku těhotenství,pokud ne tak vezme znova krev.Držím palečky a sobě taky,pak určitě napíšu.Mám doma 13letého syna a dlouho jsem nemohla otěhotnět.Pa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat