Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3424
3.9.10 17:16

Ahoj,taky bych se pripojila pokud muzu,jsem asi v 5tydnu.Mela jsem to dostat 22.8 a nic neprislo tak hned 2d mi vysel pozit.test.Takze asi taky kvetnova.. :lol:

• načítám...
7267
3.9.10 17:18

Dandoch, jj, ja mam taky doma veselo. taky nechodi do skolky, taky by mel jit pristi rok, ale jeste uvidime no. On ma totiz celkem vazne onemocneni plic, takze uvidime jak to vykutime :-)
jinak tomu furt nejak nemuzu uverit, asi uverim opravdu az to budu mit potvrzene od dr.

• načítám...
15887
3.9.10 17:47

Ahoj holky, já vás jdu jen v rychlovce pozdravit, protože jsme na odjezdu ke tchánům…No tak já teda příznaky mám, tím nejdřívějším byla příšerná únava, která stále trvá…teď jsem dokonce jela od zubařky do práce a chtěla jsem se stavit do Terna na nějakou svačinu, a - je to sice blbé - ale musela jsem si před tím Ternem v autě na čtvrt hodinky zdřímnout :think: :lol: Jinak mám bolesti v podbřišku a děsně citlivé prsa…jo a taky jsem slušně olezla…ke všemu mě teď trápí nějaké nachlazení, udělal se mi opar, takže jsem krasavice inteligentní, zkrátka radost pohledět :twisted:
Tak musím běžet, přeju vám krásný víkend a snad v neděli se zas ozvu…pá :mavam:

• načítám...
12584
3.9.10 18:49

ahojki!! Taky se pridavam k Vam holky! Kveten 2011. V utery jdu na gyndu, ale mam doma asi deset testu se silnymi // takze … :-) :srdce:

• načítám...
729
3.9.10 19:11

Teeda, tak se nam to tady krasne rozrusta :potlesk: , to je fajn! Viteme Te mezi nami :kytka: .

• načítám...
7267
3.9.10 20:02

jj, rozrusta se to tu,to je dobre! vsem nam preju at je vsechno v poradku a vydrzime aspon do dubna nosit miminka :wink:

Kofolka, ja bych si taky musim v pondeli udelat jeste nejaky testik - mam jich ted asi 5, ale takovy slaby mi prijdou :nevim: . a k doktorovi jdu ve ctrtek

Jeste holky, nemuzete nektera poradit ? kdyz jsem si tuto diskusi ulozila do oblibenych, kde ji najdu na svem profilu ?

• načítám...
9205
3.9.10 20:48

ahojte spolutehulky :)
majda, ja mam 5.5 rocnu Micku :) teraz ide posledny rok do skolky… tak som aj rada, ze budem na materskej, ked pojde prvykrat do skoly o rok :)

co sa tyka snazenia, tak my sme sa snazili 18 mesiacov…

• načítám...
12584
4.9.10 07:05

My uz mame za sebou 1×ZT, tak ted doufam, ze bude vsechno v poradku. Uz se to utery blizi a ja se moc bojim. Pozoruji na sobe silene zmeny, az se muzu zaradit mezi hysterky. Boli me tam kde nema, je mi blbe jak nema..... taky to tak mate?:-) :dance:

• načítám...
7712
4.9.10 11:19

Ahoj holky! Predne zdravim nove prichozi! Super, ze je nas uz tolik! :-) Jinak ja jsem ted pekne nastvana - vzhledem k tomu, ze delam ve skolstvi, uz mam samozrejme rymu a zacinam pocitovat nachlazeni, decka prskaji na cloveka a lezou do skoly nemocne :-( takze fakt nevim, jak to bude s tim rizikovym, jestli mi to dr. neda, tak budu nemocna cele tehotenstvi, protoze tomu se clovek proste nevyhne :-(
Jinak priznaky nic moc - boli prsa, podbrisek uz jen misty, porad litam na zachod na malou aj., klasika proste no…

• načítám...
7712
4.9.10 11:20
kofolkaa. píše:
My uz mame za sebou 1×ZT, tak ted doufam, ze bude vsechno v poradku. Uz se to utery blizi a ja se moc bojim. Pozoruji na sobe silene zmeny, az se muzu zaradit mezi hysterky. Boli me tam kde nema, je mi blbe jak nema..... taky to tak mate?:-) :dance:

Ahojky, bud v klidu, ja jsem taky takova, misty fakt peken nastvana, misto, abych byla v klidu, rozciluju se kvuli totalnim kravinam… ty zmeny jsou fakt mazec :-D

• načítám...
8
4.9.10 12:01

asi stejně

Ahoj,já to taky měla dostat 21.22.8.a nedostala,hned na druhý den jsem si dělala test a vyšel mi pozitívní a hned v ten jsem šla k doktorovi a po odběrech krve jsem volala na druhž den a řek že je to negativní.Doma jsem si dělala až do ted dalších 15 testu a vždy pozitivní a čárka silnější,mám těhotenské příznaky a ve středu se chystám k lekaří s tím že mi to potvrdí.Nevíš jestli to už pozná z ultrazvuku?Musela sae stát někde chyba ve vzorku krve.Estinka

• načítám...
12584
4.9.10 12:28

to jsem rada :-) a myslis, ze kdyz me ted picha primo v boku.. taky je to normalni? :nevim:

• načítám...
7712
4.9.10 12:32
kofolkaa. píše:
to jsem rada :-) a myslis, ze kdyz me ted picha primo v boku.. taky je to normalni? :nevim:

No to nevim, ale pichani v boku znamena zarazene vetry, ne? :-) a to normalni je :-D moc se tak nepozoruj, nema to cenu, taky jsem to delala a co ti to v podstate da, ze vis, ze te picha v boku? :-D resila bych jen velke bolesti podbrisku, popr. krvaceni… neboj, vsechno to prejde, mi uz je taky lip posledni tyden :-)

• načítám...
7712
4.9.10 12:35
estinka píše:
Ahoj,já to taky měla dostat 21.22.8.a nedostala,hned na druhý den jsem si dělala test a vyšel mi pozitívní a hned v ten jsem šla k doktorovi a po odběrech krve jsem volala na druhž den a řek že je to negativní.Doma jsem si dělala až do ted dalších 15 testu a vždy pozitivní a čárka silnější,mám těhotenské příznaky a ve středu se chystám k lekaří s tím že mi to potvrdí.Nevíš jestli to už pozná z ultrazvuku?Musela sae stát někde chyba ve vzorku krve.Estinka

Ahoj Estinko, s tou krvi je to mozne, ze to nekde zabloudilo… i kdyz je to asi jeden z mala pripadu… na ultrazvuku Ti pujde videt max. dutinka s cernou teckou, nic vic, ja jsem byla 2 dny po vynechani MS na gynde a nic vic videt nebylo a poslal me domu s tim, ze mam prijit za 2 tydny, coz bude ted ve stredu… a to uz bude delat krev a vsechno okolo, tak snad uz budu vedet konecne, na cem jsem :-) Urcite na gyndu zajdi, ale fakt nevim, jestli neni jeste moc brzo…at nejsi zklamana jako ja…

• načítám...
8
4.9.10 12:58

Děkuji za odpověd,jsem docela nervozní a proto čekám do středy a nejdu dřív a myslím že by mi už mohl s jistotou potvrdit na ultrazvuku těhotenství,pokud ne tak vezme znova krev.Držím palečky a sobě taky,pak určitě napíšu.Mám doma 13letého syna a dlouho jsem nemohla otěhotnět.Pa

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+