Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
soldi píše:
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooomtoto je testik zo vcera.10DPO
holky jen jsem k vám nakoukla…moc gratuluji
![]()
Soldi: tebe jsem hodně viděla, že jsi kolika holkám radila, tak jsi se taky dočkala, no krása…jak dlouho jste se snažili??
![]()
soldi píše:
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooomtoto je testik zo vcera.10DPO
Wauuuuuuuuuuuuu krásná čárka, paráda
aha, tak to je celkem rychle
já jen že tak rozumíš té teplotě a tak
ale je to krása
užívejte si to děvčata:-)
Ahoj Soldi! Gratulace velika! To je super, ze se tak pekne nase majove miminka rozrustaji ![]()
No já jsem to teď počítala a vychází mi porod na 29.4.2011, tak doufám, že nebude vadit, když tady s vámi budu
denčaaa píše:
No já jsem to teď počítala a vychází mi porod na 29.4.2011, tak doufám, že nebude vadit, když tady s vámi budu
Jezis, to vis ze ne! Proc by melo??? treba budes prenaset
my jsme vsechny ted jeste tak na hranici…
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi 4+6tt, takže mi to taky vychází na květen
o mimčo jsme se snažili 8měsíců
kpbm píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi 4+6tt, takže mi to taky vychází na květeno mimčo jsme se snažili 8měsíců
Ahojky, vitej mezi nami
a velika gratulace po tak dlouhe dobe!!!
xlin: děkuji
moc si mimčo přejeme, tak doufám, že bude vše ok a že se budeme v květnu těšit z krásného miminka. Ty jsi teď v kolikátém týdnu?
kpbm píše:
xlin: děkujimoc si mimčo přejeme, tak doufám, že bude vše ok a že se budeme v květnu těšit z krásného miminka. Ty jsi teď v kolikátém týdnu?
Ja jsem prave 5+3tt, takze v 6. týdnu, pokud to tedy dobre pocitam
pristi tyden jdu na druhou kontrolu, na te prvni mi rekl jen, ze je tam zlute telisko a dutinka, jinak nic vic, potvrdil tehu, ale nerekl, zda je v poradku, tak snad uz pristi tyden budu vedet co a jak a hlavne kolik jich tam je, tupicku malych ![]()
xlin: ja jsem byla u dr dnes, podle MS bych měla být v 10tt, ale dr říkala, že tam vidí „jen“ gestacni vacek odpovidajici 4+6tt
. Doufám, že teda druhá kontrola potvrdí, že je u tebe vše v pořádku ![]()
kpbm píše:
xlin: ja jsem byla u dr dnes, podle MS bych měla být v 10tt, ale dr říkala, že tam vidí „jen“ gestacni vacek odpovidajici 4+6tt. Doufám, že teda druhá kontrola potvrdí, že je u tebe vše v pořádku
diky, to si prejeme vsechny, aby bylo vse ok
tak treba se vam zadarilo az o mesic pozdeji, co ty vis
Kolikrat si rikam, ze jsem taky snad nekde uz ve 12. podle toho bricha
At Ti to taky vse vyjde! Mas nejake priznaky?
dobre rano babulky, ako sa dnes mate?
ja dnes od rana citim, ze mi plava zaludok, tak to predychavam… a trochu ma popichava podbrusko pravo, tak hadam je to OK… uz sa neviem dockat pondelka, to pojdem k dr…
Ahoj Ella, no mě už bolí prsa celý, ale těší mě to, protože za to miminko to stojí, takže ty bolesti, když budou, tak nevadí.
Já se taky těším na pondělí, jdu ve 12 h., tak jsem celá natěšená. Já zítra budu už přesně 6.tt, tak to docela utíká
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat