Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17715
1.9.10 10:48
soldi píše:
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooom :dance:toto je testik zo vcera.10DPO :srdce:

holky jen jsem k vám nakoukla…moc gratuluji :kytka: :potlesk:
Soldi: tebe jsem hodně viděla, že jsi kolika holkám radila, tak jsi se taky dočkala, no krása…jak dlouho jste se snažili?? :kytka: :palec:

• načítám...
17359
1.9.10 11:00

viky, dakujem :srdce:

toto bol 6ty cyklus :dance:

• načítám...
1441
1.9.10 11:00
soldi píše:
deni, ano som. este len 11 dni, ale sooom :dance:toto je testik zo vcera.10DPO :srdce:

Wauuuuuuuuuuuuu krásná čárka, paráda

• načítám...
17715
1.9.10 11:39

aha, tak to je celkem rychle :palec: já jen že tak rozumíš té teplotě a tak :palec: ale je to krása :kytka: užívejte si to děvčata:-)

• načítám...
7712
1.9.10 12:52

Ahoj Soldi! Gratulace velika! To je super, ze se tak pekne nase majove miminka rozrustaji :-)

• načítám...
1441
1.9.10 12:58

No já jsem to teď počítala a vychází mi porod na 29.4.2011, tak doufám, že nebude vadit, když tady s vámi budu

• načítám...
7712
1.9.10 13:19
denčaaa píše:
No já jsem to teď počítala a vychází mi porod na 29.4.2011, tak doufám, že nebude vadit, když tady s vámi budu

Jezis, to vis ze ne! Proc by melo??? treba budes prenaset :-D :-D my jsme vsechny ted jeste tak na hranici…

• načítám...
9
1.9.10 21:03

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi 4+6tt, takže mi to taky vychází na květen :dance: o mimčo jsme se snažili 8měsíců

• načítám...
7712
1.9.10 21:11
kpbm píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Dnes jsem byla u doktorky a potvrdila mi 4+6tt, takže mi to taky vychází na květen :dance: o mimčo jsme se snažili 8měsíců

Ahojky, vitej mezi nami :-) a velika gratulace po tak dlouhe dobe!!!

• načítám...
9
1.9.10 21:21

xlin: děkuji :-) moc si mimčo přejeme, tak doufám, že bude vše ok a že se budeme v květnu těšit z krásného miminka. Ty jsi teď v kolikátém týdnu?

• načítám...
7712
1.9.10 21:26
kpbm píše:
xlin: děkuji :-) moc si mimčo přejeme, tak doufám, že bude vše ok a že se budeme v květnu těšit z krásného miminka. Ty jsi teď v kolikátém týdnu?

Ja jsem prave 5+3tt, takze v 6. týdnu, pokud to tedy dobre pocitam :-D pristi tyden jdu na druhou kontrolu, na te prvni mi rekl jen, ze je tam zlute telisko a dutinka, jinak nic vic, potvrdil tehu, ale nerekl, zda je v poradku, tak snad uz pristi tyden budu vedet co a jak a hlavne kolik jich tam je, tupicku malych :-D

• načítám...
9
1.9.10 21:36

xlin: ja jsem byla u dr dnes, podle MS bych měla být v 10tt, ale dr říkala, že tam vidí „jen“ gestacni vacek odpovidajici 4+6tt :roll:. Doufám, že teda druhá kontrola potvrdí, že je u tebe vše v pořádku :-)

• načítám...
7712
1.9.10 22:25
kpbm píše:
xlin: ja jsem byla u dr dnes, podle MS bych měla být v 10tt, ale dr říkala, že tam vidí „jen“ gestacni vacek odpovidajici 4+6tt :roll:. Doufám, že teda druhá kontrola potvrdí, že je u tebe vše v pořádku :-)

diky, to si prejeme vsechny, aby bylo vse ok :-) tak treba se vam zadarilo az o mesic pozdeji, co ty vis :-D Kolikrat si rikam, ze jsem taky snad nekde uz ve 12. podle toho bricha :-D At Ti to taky vse vyjde! Mas nejake priznaky?

• načítám...
9205
2.9.10 08:32

dobre rano babulky, ako sa dnes mate?
ja dnes od rana citim, ze mi plava zaludok, tak to predychavam… a trochu ma popichava podbrusko pravo, tak hadam je to OK… uz sa neviem dockat pondelka, to pojdem k dr…

• načítám...
1441
2.9.10 08:54

Ahoj Ella, no mě už bolí prsa celý, ale těší mě to, protože za to miminko to stojí, takže ty bolesti, když budou, tak nevadí.

Já se taky těším na pondělí, jdu ve 12 h., tak jsem celá natěšená. Já zítra budu už přesně 6.tt, tak to docela utíká

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+