Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7712
30.11.10 14:50

Uz jsem tu, byla jsem pro ridicak, pardon :-) nemuzu tu byt porad, holky :-D tak Simi uz ma pozvanku :-)

• načítám...
Wejinka
30.11.10 15:39

Ahojky holky vůbec nevím kde vás mám hledat ani nwm kde najdu tu pozvánku.

• Upravit
7712
30.11.10 15:50

weji - nejsi v tabulce, poslu ti ted pozvani, tak se divej vpravo kde mas sve pratele nebo proste vpravo do sloupce, budes tam mit pozvani ze skupiny

• načítám...
7712
30.11.10 15:52

Takze jeste pro jistotu jednou pro ty, kteri se chteji pripojit do uzavrene skupiny Kvetnatka 2011 - PROSIM, CTETE POZORNE!!!

VSEM, KTERE JSTE BYLY V TABULCE, JSEM POSLALA POZVANI DO SKUPINY, KTERE NAJDETE napravo, kde máte návštěvy profilu, své přátele atd. - STACI NA TO KLIKNOUT A JSTE V NOVE DISKUSI!

TY, KTERE POZVANKU NEDOSTALY, MAJI DVE MOZNOSTI:
1. NAJIT SI UZAVRENOU SKUPINU KVETNATKA 2011 A ZAZADAT O CLENSTVI, KTERE JA PAK SCHVALIM
2. NAPSAT SOUKROMOU ZPRAVU xLin A JA POSLU POZVANKU, KTEROU PAK MUSITE SCHVALIT.

DOUFAM, ZE SE TAM PEKNE ZASE VSECHNY SEJDEME!

• načítám...
104
30.11.10 19:16

ahojky holky vim ze se tady byla jednou ale potom co sem se prihlasila mi kleknul notebuk mrcha jedna :pocitac: a dneska mi prisel z opravny, tak doufam ze me vemete mezi sebe.
Ale docitat vas vazne nebudu nebo bych mela hlavu jak letajci balon.
a uz konecne citim pohyby :pankac: tak jsem stestim bez sebe

• načítám...
9588
1.12.10 14:20

Hojky maminy … chtěla bych se jen optat kdo máte zkušenosti s odběrem plodovky??? já to musím podstoupit a trochu víc než je zdrávo se bojím … nechtěla bych o mimíska přijít, ale bejt až do porodu v nejistotě bych asi taky nevydržela … jsem v 16tt a jdu 7.12. … přitom 1.skreeningový testy který sem si platila dopadly v pořádku a teď ty druhý mají malinkou odchylku, doktorka mě ale ujistila, že sou nepřesné a pravděpodobnost je nízká, ale tu plodovku mě doporučuje …

• načítám...
6064
1.12.10 17:12

Plodovku mam 3× za sebou, vysetreni neboli , vpich boli jako kazdy vpich do tela. Jinak v pohode. Z vysetreni jsem strach nikdy nemela a komplikace jsou minimalni, skoro zadne. Takze se neboj. Spis vsechny pak netrpelive cekame na vysledky a to cekani je hruza. Takze se neboj vysetreni, v pohode, delaji to uz casto a neni to zadna hruza. :dance: :lol:

• načítám...
9588
1.12.10 17:18

Děkujuuuu … ze to neznam,tak sem malicko vyjukana, ale sem rozhodnuta to podstoupit … a na ty výsledky se čeká jak dlouho???

• načítám...
6064
1.12.10 17:29

predbezne nekdy reknou do 3 dnu, normalne na oficialni vyslednky cekas 2-3 tydny pak. Me volali dnes 12 dnu po odberu. :dance:

• načítám...
19
1.12.10 20:20
Pavouk píše:
Hojky maminy … chtěla bych se jen optat kdo máte zkušenosti s odběrem plodovky??? já to musím podstoupit a trochu víc než je zdrávo se bojím … nechtěla bych o mimíska přijít, ale bejt až do porodu v nejistotě bych asi taky nevydržela … jsem v 16tt a jdu 7.12. … přitom 1.skreeningový testy který sem si platila dopadly v pořádku a teď ty druhý mají malinkou odchylku, doktorka mě ale ujistila, že sou nepřesné a pravděpodobnost je nízká, ale tu plodovku mě doporučuje …

Ahojky.
plodovku nemám sice za sebou,ale nejspíš před sebou.vyšly mi mírně nad hodnoty tripl testy a stím i odkázání do gennetu na ultrazvuk popř.plodovku,kterou nejspíš pro klid podstoupím…mám z toho neskutečnej strach a neumím si představit,že bych až do Vánoc měla být ve stresu,jak odběr dopadne.slyšela jsem něco o možnosti vědět výsledky do druhého dne,samozřejmě,že to není zadarmo,ale určitě se na tuto možnost zeptám…7.12.na Tebe budu myslet,neboť i já jdu 7.12..do té doby přeju pevné nervy a hlavně dobré výsledky..

• načítám...
880
1.12.10 22:16

Ahojky holky tak jsem tu už taky.16.12. se dozvím jestli čekáme kluka nebo holčičku.Jupí už se těším :dance:

• načítám...
7712
1.12.10 22:26
nikilusi píše:
Ahojky holky tak jsem tu už taky.16.12. se dozvím jestli čekáme kluka nebo holčičku.Jupí už se těším :dance:

Niki, jsi stale ve stare skupine… tato je uz zrusena, diskuse proboha v uzavrene, do ktere jsem ti povolila pristup a zobrazuje se ti vpravo pod Tvymi prateli nebo nekde vpravo ve tvem profilu…

• načítám...
9588
2.12.10 08:06

á mám z toho taky děsnej strach, ale spousta maminek mě utěšuje, že je to jak odběr krve a to je u mě jediná injekce, kterou snesu … byla jsem i dobrovolným dárcem … takže se utěšuju, že to prostě zvládnu … mě spíš štve, že ten 1.skreening je úplně v pořádku a ten druhej, kterej není přesnej, se podle něho taky řídí…ale pro klid mojí dušinky na tu plodovku prostě půjdu a zatnu v sobě veškerej strach … DOUFÁM … tak jooo… já pak toho 7.12. dám vědět co a jak … největší obavy mám ztoho, že mě doktor řekl, že mám nepropustnou břišní stěnu, tak aby to místo na odběr plodovky našli bez problémů a nestalo se nic špatnýho s miminkem …

• načítám...
433
2.12.10 12:02

nemáš se čeho bát, musíš jen po odběru pár dní odpočívat, i když ti bude dobře
někde ti dají předběžné výsledky zadarmo, někde si musíš zaplatit 3500,– za zrychlený proces, popřípadě vyčkat

• načítám...
20830
2.12.10 14:55

DISKUSE PŘESUNUTA DO SKUPINY: https://www.emimino.cz/…tnatka-2011/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital