Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Uz jsem tu, byla jsem pro ridicak, pardon
nemuzu tu byt porad, holky
tak Simi uz ma pozvanku ![]()
Ahojky holky vůbec nevím kde vás mám hledat ani nwm kde najdu tu pozvánku.
weji - nejsi v tabulce, poslu ti ted pozvani, tak se divej vpravo kde mas sve pratele nebo proste vpravo do sloupce, budes tam mit pozvani ze skupiny
Takze jeste pro jistotu jednou pro ty, kteri se chteji pripojit do uzavrene skupiny Kvetnatka 2011 - PROSIM, CTETE POZORNE!!!
VSEM, KTERE JSTE BYLY V TABULCE, JSEM POSLALA POZVANI DO SKUPINY, KTERE NAJDETE napravo, kde máte návštěvy profilu, své přátele atd. - STACI NA TO KLIKNOUT A JSTE V NOVE DISKUSI!
TY, KTERE POZVANKU NEDOSTALY, MAJI DVE MOZNOSTI:
1. NAJIT SI UZAVRENOU SKUPINU KVETNATKA 2011 A ZAZADAT O CLENSTVI, KTERE JA PAK SCHVALIM
2. NAPSAT SOUKROMOU ZPRAVU xLin A JA POSLU POZVANKU, KTEROU PAK MUSITE SCHVALIT.
DOUFAM, ZE SE TAM PEKNE ZASE VSECHNY SEJDEME!
ahojky holky vim ze se tady byla jednou ale potom co sem se prihlasila mi kleknul notebuk mrcha jedna
a dneska mi prisel z opravny, tak doufam ze me vemete mezi sebe.
Ale docitat vas vazne nebudu nebo bych mela hlavu jak letajci balon.
a uz konecne citim pohyby
tak jsem stestim bez sebe
Hojky maminy … chtěla bych se jen optat kdo máte zkušenosti s odběrem plodovky??? já to musím podstoupit a trochu víc než je zdrávo se bojím … nechtěla bych o mimíska přijít, ale bejt až do porodu v nejistotě bych asi taky nevydržela … jsem v 16tt a jdu 7.12. … přitom 1.skreeningový testy který sem si platila dopadly v pořádku a teď ty druhý mají malinkou odchylku, doktorka mě ale ujistila, že sou nepřesné a pravděpodobnost je nízká, ale tu plodovku mě doporučuje …
Plodovku mam 3× za sebou, vysetreni neboli , vpich boli jako kazdy vpich do tela. Jinak v pohode. Z vysetreni jsem strach nikdy nemela a komplikace jsou minimalni, skoro zadne. Takze se neboj. Spis vsechny pak netrpelive cekame na vysledky a to cekani je hruza. Takze se neboj vysetreni, v pohode, delaji to uz casto a neni to zadna hruza.
![]()
Děkujuuuu … ze to neznam,tak sem malicko vyjukana, ale sem rozhodnuta to podstoupit … a na ty výsledky se čeká jak dlouho???
predbezne nekdy reknou do 3 dnu, normalne na oficialni vyslednky cekas 2-3 tydny pak. Me volali dnes 12 dnu po odberu. ![]()
Pavouk píše:
Hojky maminy … chtěla bych se jen optat kdo máte zkušenosti s odběrem plodovky??? já to musím podstoupit a trochu víc než je zdrávo se bojím … nechtěla bych o mimíska přijít, ale bejt až do porodu v nejistotě bych asi taky nevydržela … jsem v 16tt a jdu 7.12. … přitom 1.skreeningový testy který sem si platila dopadly v pořádku a teď ty druhý mají malinkou odchylku, doktorka mě ale ujistila, že sou nepřesné a pravděpodobnost je nízká, ale tu plodovku mě doporučuje …
Ahojky.
plodovku nemám sice za sebou,ale nejspíš před sebou.vyšly mi mírně nad hodnoty tripl testy a stím i odkázání do gennetu na ultrazvuk popř.plodovku,kterou nejspíš pro klid podstoupím…mám z toho neskutečnej strach a neumím si představit,že bych až do Vánoc měla být ve stresu,jak odběr dopadne.slyšela jsem něco o možnosti vědět výsledky do druhého dne,samozřejmě,že to není zadarmo,ale určitě se na tuto možnost zeptám…7.12.na Tebe budu myslet,neboť i já jdu 7.12..do té doby přeju pevné nervy a hlavně dobré výsledky..
Ahojky holky tak jsem tu už taky.16.12. se dozvím jestli čekáme kluka nebo holčičku.Jupí už se těším ![]()
nikilusi píše:
Ahojky holky tak jsem tu už taky.16.12. se dozvím jestli čekáme kluka nebo holčičku.Jupí už se těším
Niki, jsi stale ve stare skupine… tato je uz zrusena, diskuse proboha v uzavrene, do ktere jsem ti povolila pristup a zobrazuje se ti vpravo pod Tvymi prateli nebo nekde vpravo ve tvem profilu…
á mám z toho taky děsnej strach, ale spousta maminek mě utěšuje, že je to jak odběr krve a to je u mě jediná injekce, kterou snesu … byla jsem i dobrovolným dárcem … takže se utěšuju, že to prostě zvládnu … mě spíš štve, že ten 1.skreening je úplně v pořádku a ten druhej, kterej není přesnej, se podle něho taky řídí…ale pro klid mojí dušinky na tu plodovku prostě půjdu a zatnu v sobě veškerej strach … DOUFÁM … tak jooo… já pak toho 7.12. dám vědět co a jak … největší obavy mám ztoho, že mě doktor řekl, že mám nepropustnou břišní stěnu, tak aby to místo na odběr plodovky našli bez problémů a nestalo se nic špatnýho s miminkem …
nemáš se čeho bát, musíš jen po odběru pár dní odpočívat, i když ti bude dobře
někde ti dají předběžné výsledky zadarmo, někde si musíš zaplatit 3500,– za zrychlený proces, popřípadě vyčkat
DISKUSE PŘESUNUTA DO SKUPINY: https://www.emimino.cz/…tnatka-2011/
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat