Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
102677
29.11.10 23:47

a ali, copak jste si tedy přáli?

• načítám...
11952
29.11.10 23:49

Jinak Saji, mně to bylo jedno,ale v momentě, kdy ti řeknou, co to je, tak si uvědomíš,cos možná chtěla trošilinku víc (já asi holčičku),ale je to malichernost.. však víš..

• načítám...
102677
29.11.10 23:50

jasně, naprosto chápu :hug:

• načítám...
11952
29.11.10 23:51

No, mně ale hlavně zajímají teď ty tvoje tipy na jména,hm?

• načítám...
1139
29.11.10 23:52
Alidan píše:
Mawi,ale taky někdy ta ATB dávají jen proto, že pacienti to vyžadují.. I když souhlasím, že je to špatně. Ad vyšetření, která požaduješ a která si musíš vydupat, není to spíš tak, že se ti nechce jít od standardních po náročnější,ale naopak? Protože jinak nevím, co máš na mysli.. :nevim:

Požadavky pacientů - ach ano, tam je to problém. Dejte mi tisíc léků, abych nevěděl, že mi něco je.
No tak je jasné, že když mám nějakou chorobu, nebudu mít ten život stejný jako ten, kdo ji nemá. Ale on každý má něco… Rozumím co myslíš, a souhlasím /ale měli by jim dávat placebo ATB, jinak nám tu všechno zmutuje/

Příklad za mě: celkový problém organismu, nikde se nic nenašlo. Problémy těla všeliké, všude něco, výrazně nic. Když mi bylo hůře, pozorovatelné věci se zhoršily a naopak. Výsledky lab. neg. vše.
Obvoďák mě poslal na ORL, já chtěla na imunulogii.
Imunologie byla správná volba, ve finále touto cestou přišlo řešení.
ORL byla ztráta času. Nepodstupovala bych to, kdyby to bylo jakkoli invazivní.
Co si na obvoďákovi vezmu? Nic. A on se cítí šťastnej, že to vyřešil.
Imunoložku jsem si sehnala sama, ale potřebovala jsem k ní ten doporučující papír (nesnáším tento systém, ať žije svobodná volba lékaře). Další co souběžně bylo a mohlo souviset: štítná žláza. Tam byl také problém, ale tam jsem nepotřebovala ten papír, tak to jsem si zařídila sama. Kdyby bylo po doktorovým, dneska sotva přežívám (pokud vůbec), je mi mizerně, mám teploty, průjmy, křeče, nejím, a na 90% bych nemohla být těhotná.
Ale dobře slyším a mám čistej nos.
Perlička: kamarád veterinář tu imunologii na dálku tipoval a doporčoval hned. Ostatně, už se mi osvědčil víckrát, takže já říkám, že mě nejlíp diagnostikuje veterinář našeho psa. :-)
A to bez nadsázky.
Jé holky, mít takovou péči jako náš pes… To bych si tak přál…
Teď chodíme k jinýmu, ale to zacházení, vysvětlení, NABÍDNUTÁ možnost volby, alternativy… Doporučení, když nevím, nebo si ho vyžádám… To jednání…
A setkali jsme se se samýma takovýma. Proč by nemohli MUDři?
Sorry, že jsem odbočila, jdu hají. Dobrou

• načítám...
11952
29.11.10 23:55
sajinda píše:
jo ona to nevěděla :palec: :dance: :potlesk:

No tím, že se nevídáme tak často a já to zatím nikde neříkám,tak se to dozvěděla, až jsem jí volala, zda můžu dojít na kontrolu.. No, snad na nový rok bude zkoušet :-)

• načítám...
102677
29.11.10 23:56

ali, mám pár tipů - líbila se mi nela, ale tu bude mít švagrová, která bude rodit každým dnem. pak se mi vždycky hodně moc líbilo ema - ještě dávno před tím, než se emy začaly dávat, líbí se mi to pořád moc, ale je jich ted taky poměrně dost. ted u mě docela vede linda - ne moc obvyklé a i aneta se mi líbí. taky se mi líbí lili, ale jak by byla oficiálně? liliana? a říkám si, že i lindě se dá říkat lili. ale je to teprve prvotní seznam. budu ještě přemýšlet. chci udělat seznámek, předložit manželovi a pak budem vyškrtávat a uvidíme, na čem se shodneme :lol:

• načítám...
102677
29.11.10 23:58

ali tak to je hezký, snad Ti vydrží než porodíš, ale mohla by, když budou zkoušet až od nového roku - no až, ono je to za chvíli.já než se rozkoukám a začnu si to těhotenství užívat po všech testech, tak budu rodit. :think:

• načítám...
7267
29.11.10 23:58
Alidan píše:
Saji, viděla jsem bobka, takže jsme se měla pěkně.. Pustila mi to i 3D, dostala jsem 5 fotek a řekla mi, že klučina ho má velkýho :lol:

tak jsem jeste nakoukla a to me tedy rozesmalo :lol:

No jinak ja jednou byla s malym na gastru , doktorka se mi pomalu vysmala , pridala jsem si jak magor, pritom jsem jen mela starost o maleho, protoze hazel sileny savle jeste v 8mesicich a byl porad zahleneny, i z Motola jsme meli doporuceni na gastro. nebo v nemocnici se na me casto otravene tvarili co tam jako chci a proc me tam nekdo posila atd. , jakoby tam clovek sam chtel nebo co :roll: , proto si ja vetsinou reknu ze uz doktory nechci ani videt a 10× si rozmyslim nez nekam jdu :roll: . Je to proste jedno s druhym v tom pristupu jak pacientu tak lekaru

• načítám...
11952
29.11.10 23:59

Mawi, předpokládám,žes tedy změnila lékaře, že nechodíš stále k tomu, který ti nesedí (možnost volby).. Ad tvoje filosofická otázka MUDr. versus MVDr… No protože MVDr. je byznys přece.. 8-)
Dobrou noc.. :kytka:

• načítám...
102677
30.11.10 00:01

jo a ted budu trapná - abych nezapomněla, od soboty cítím pohyby :dance:

• načítám...
7267
30.11.10 00:01

ali a kdyby byl byznys i klasicke lekarstvi tak se taky vsichni chovaj uplne jinak. Jo az na to budem mit ty tezky prachy :mrgreen:

• načítám...
7267
30.11.10 00:02
sajinda píše:
jo a ted budu trapná - abych nezapomněla, od soboty cítím pohyby :dance:

saji, no si delas srandu, jaktoze ses nepochlubila?! ja taky od soboty :-) , ale ja to hlasila :wink:

• načítám...
102677
30.11.10 00:02

tedy holky, dnes jsem nějak přetáhla večerku. to jsem zvědavá, jak se mi bude ráno v šest vstávat. ale na druhou stranu, třeba aspon do těch šesti vydržím, poslední dobou straším tak od čtyř. :-?

• načítám...
11952
30.11.10 00:03

Saji, máš pravdu,že výběr je omezen okolím.. Emu teď v červenci dávala kámoška, Lindu teď v září kolegyně, Anetu bud edávat v květnu kámoška a Nelu před dvěma lety sestřenka, je to fakt těžký..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+