Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
729
29.11.10 21:52

Tak koukam, ze se tady jeste nespi :mrgreen: .

• načítám...
102677
29.11.10 21:52

dandoch, nespí, ale já už půjdu, milan už šel se psem a chce jít spát. mě se tedy ještě nechce, ale budu solidární :lol:

• načítám...
7267
29.11.10 21:53
sajinda píše:
holky, díky, zuzi, netruchli, chlapečkové jsou fajn - a Vy ještě nemáte potvrzené pohlaví nebo ano? :think: nějak sakriš ztrácím přehled. :roll:

nn, nemame , ale ja uz nemam ani nadeji,proste mam ten pocit :nevim:
Ale nebudu se rouhat (to jen trochu :wink: ) , je to prece jen zazrak u nas otehotnet z jedhono vrzu :lol:

• načítám...
11952
29.11.10 21:54

Weji, pokud bude na mateřské, tak ten měsíc určitě výplata stejná nebude, to je jasný. Aby pak naběhl na stejnou si musí přece domluvit se šéfem, to ty nijak neovlibníš,ale tady ti to stejně nikdo přesně neřekne, zajdi si na sociálku, napiš si všechny dotazy na papírek a oni ti vše vysvětlí.. :think:

• načítám...
7267
29.11.10 21:54
mawi píše:
Holky, povinný nejsou žádný!!

Pokud vám vyjde NT ok, tak bych na tripple nešla, NT je spolehlivější.

Jestli vás to uklidní, já nejdu ani na jedny. :srdce:

A jedna moje kamaradka , co je jeste o neco vic tehotna nez ja jeste ani nebyla u doktora, taky zadnej stres :mrgreen:

• načítám...
11952
29.11.10 21:56

Saji, moc moc gratuluji! Tak teď už si můžeš užívat, máte jména? :srdce:

• načítám...
102677
29.11.10 21:56

zuzi, tak vidíš, tak ještě neztrácej naději -holčička může být.
a ve finále nevím,jestli to není nejlepší bez těch vyšetření, ale já prostě nejsem ten typ, no. :roll:

• načítám...
102677
29.11.10 21:57

ali moc děkuju, nad jmény teprve přemýšlíme, mám pár tipů, ale zatím nic jistého :wink:

• načítám...
11952
29.11.10 21:59

Jo, a Saji, něco si kup, udělej si radost :-) :hug:

• načítám...
1139
29.11.10 22:00
Lenca88 píše:
Ahoj devcata, jsem v 17 tt a uz 4 dny mne dost casto tvrdne bricho, hlavne kdyz lezim na zadech v noci mne to vzdy probudi a je to dost neprijemne. Zitra jdu k dr tak snad mi rekne ze je to normalni. Poradte prosim jestli je to OK nebo ne. Jste tady vsichni zhruba stejne jako ja tak bych rada znala vase rady a pocity.
Moc dekuji
Lenka :roll:

Leni, já vůbec nemůžu ležet na zádech… Mně se dělá blbě, pže mě tlačí dovnitř… to už asi 2 měsíce minimálně…
Břicho mi netvrdne.

• načítám...
102677
29.11.10 22:01

ali, koupím, až se dostanu někam do krámu, koupím něco holčičce. :potlesk:

• načítám...
7712
29.11.10 22:02

No, ja taky nejsem typ odmitat vysetreni a testy… chci mit jistotu, ze je mimi zdrave… postizene dite bych uprimne (mozna to ted reknu blbe) proste nechtela na tento svet privest, protoze se akorat trapi vsichni kolem a to dite z toho zivota ma stejne jen neco omezeneho… takze ja jsem 100% pro testy… na screening jsem sla taky dobrovolne, aniz by mi o tom dr. rikal, jen jsem se zeptala, zda jit muzu…

Jinak klidek, holky, tomu ultrazvuku stejne neni co verit, kamaradce rikali cele tehu holcicku a nakonec ma kluka… a z plodovky je to jasny, ale z UTZ moc ne, pokud to nereknou, ze to je fakt 100% videt…

A uz jsem smirena i s tim klukem, stejne brichu porad rikam maly to a maly tamto :-D

• načítám...
1139
29.11.10 22:04

Papiňák

Marty,
já zatím ne, ale chystám se. Kámoška v něm vaří skoro všechno - má to za mnohem kratší čas a taky by to mělo víc zachovat ty hodnotný suroviny v potravinách (vitaminy ap.)
Já se akorát bojim toho tlaku - zážitky z dětsví - snad už je dělají lepší. Ta kámoška je s tím maximálně spokojená a žádná nepřjemnost s hrncem celou dobu.

• načítám...
7712

mawi - taky mi to na zadech nedela dobre, zacne me to bricho vzdycky bolet a jakmile se prekulim na bok, tak je to ok… dneska me bolelo i z delsi chuze, musela jsem vsude pesky, na auto jsem si netroufla a nachodila jsem asi 2km… pri venceni psa uz jsem se musela zastavovat, protoze me to pobolivalo, a to dost… ale cetla jsem v jedne knize, ze ted v tom 18. a 19. tydnu jsou boelsti podbrisku normalni, at tupe nebo ostre, protoze deloha se pry ted zvetsuje velkym tempem a natahuji se tam nejake svaly kolem ni…

• načítám...
7267

No holky, to ja dnes kupovala Davidkovi boty, tak jsme obesli pul mesta , nakonec mame, ale vybrany to je vsude :roll: a jeste udelal ostudu asi vsude kam jsme vkrocili - v DM se dokonce vzteky valel po zemi , a to ma jit za rok a pul do skoly , me asi trefi :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+