Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holčiny, mám výsledky - nejčastější chromozomální vady vyloučeny - plodice potvrzena - ten kámen jste musely všechny slyšet. ted už pádím pro děti, je moc sněhu, jedu s předstihem - budu se moc těšit na Vaše reakce, až se vrátím. ![]()
Holky děkuju a ještě jedna maličkost.Jak to mám udělat aby přítel nepřišel o výplatu?A jak dlouho musí na té mateřské být aby to přepsal na mě???Děkujííí holky
Saji
No vidíš gratuluju mi jsme ti to říkali že vše bude ok:)))Mám radost za tebe:))
Wejinka píše:
Holky děkuju a ještě jedna maličkost.Jak to mám udělat aby přítel nepřišel o výplatu?A jak dlouho musí na té mateřské být aby to přepsal na mě???Děkujííí holky
Zeptej se na sociálce!!! My ti tady žádný přesný info o tom nedáme, nikdo to tady z květňaček ještě takhle neudělal… Já sama se budu muset poptat, jak to všechno udělat, aby to klaplo.
Saji tak to je supeeeeeer, to mám radost! ![]()
Wejinko - za dobu co bude na té mateřské samozřejmě výplatu nedostane, protože bude pobírat mateřskou a tyhle 2 platby jsou neslučitelný. Dřív to šlo třeba i na 2 dny, ale jak je to teď opravdu nevím.
Ali - máme starou babču z útulku, kříženec pudla a ještě asi tak 5 ras
. Ale je to moje prdelka. Bohužel jsme si nezařádily, protože během 10 kroků byla jak sněhová koule, začala sice řádit, ale pak se hned klepat, tak jsme ji pak doma 15 minut rozmražovala dlaní. Chudák, to si zkusíme. A sněží furt.
Šári - ani se nedá vyjádřit slovy, jakou mám hroznou radost
. Takže moc gratuluju a teď si už jakž takž koukej užívat těhu. Vím, že ještě budeš čekat na ty souhrnné výsledky, ale koukej už se radovat z plodice
![]()
Grušenka píše:luk18 píše:Luk, určitě nejsi střelená, je to pochopitelné!! Vzpomínám si dobře, že ti naznačili možnost kratších kostí u miminka? Promiň, jestli se pletu. Pokud ne, tak já jsem si zaplatila minulý týden 3D ultrazvuk a tam měřili hlavičku, bříško i kost - kontrétně stehenní, jestli je dlouhá, jak má. Nebylo by to i pro tebe dobré, abys měla klid?
Holky jsem asi strelene, chci se objednat jeste k jinemu doktorovy na UTZ at mi jej udela za prachy. Jsem proste na nervy ze nevime zda to je s tema kostma ok a tak me to uzira od vcerejska. A muj doktor bude koukat az 22. a ja mu rikam ze nechci pred vanoci spatnou zpravu - tak rekl, bude to co bude, jak bude spatna neda se nic delat. Prisel mi dneska nejaky bez. Tak nevim co delat.
Tak já bych určitě na ten 3D ultrazvuk šla, jak píše Grušenka. Luk, to by určitě bylo pro tebe lepší než čekat a nervovat se. Mě stačily ty nervíky před výsledkama triplů. Střelená určitě nejsi a přeju ti, ať to dobře dopadne a kostičky, ať jsou v pořádku…
aaya
aji kdyby na tu mateřskou šel třeba jen na 4 dny tak nedostane za ten měsíc žádnou výplatu?budu se muset na to pozeptat ještě.
Saji, moc gratuluju k předběžným výsledkům ![]()
Luk, určitě si někam na UTZ zajdi, to jsou teda hrozný nervy, já myslela, že ti tohle sledujou automaticky ![]()
Ditul, tak už ti dneska vzali plodovku, to je dobře, tím dřív budeš mít výsledky, tak odpočívej!!!
Ahoj devcata, jsem v 17 tt a uz 4 dny mne dost casto tvrdne bricho, hlavne kdyz lezim na zadech v noci mne to vzdy probudi a je to dost neprijemne. Zitra jdu k dr tak snad mi rekne ze je to normalni. Poradte prosim jestli je to OK nebo ne. Jste tady vsichni zhruba stejne jako ja tak bych rada znala vase rady a pocity.
Moc dekuji
Lenka ![]()
Vetsinou to tvrdnuti bricha vyresi magnesium, tak se neboj urcite to bude v pohode ![]()
Lani - tvrdnuti jsem mela v minulem tehu - brala jsem magnezium, jak uz je tu psano. Pak uz jsem si na to v tom tehu zvykla.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat