Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7267
29.11.10 11:52

Luk a jde to uz poznat? proc by ti na to jinak tvuj dr. nekoukl? vzdyt jemu to nic neudela ne ?

• načítám...
6064
29.11.10 11:53

Ja vim, tak je vse v poradku, ale mi jeste nikdo nezmeril ty kosti, a v minulem tehu to merily jak blazni. Nevim no. Co delat?
Vam uz merily nekomu krome celeho miminka treba nohu? nebo ruku?

• načítám...
6064
29.11.10 11:54

Zuzko ten nas dela nerad UTZ navic. Vzdy rika ze to je zbytecne ze pocka a pak ze se UTZ dela tak on koukne pak. Ale ja bych to asi nedala 2 dny pred vanocema zjistit ze je neco spatne. Proto jsem tak nervni, kdyby nebyly vanoce, tak bych to brala mozna jinak.

• načítám...
3113
29.11.10 11:55
luk18 píše:
Holky jsem asi strelene, chci se objednat jeste k jinemu doktorovy na UTZ at mi jej udela za prachy. Jsem proste na nervy ze nevime zda to je s tema kostma ok a tak me to uzira od vcerejska. A muj doktor bude koukat az 22. a ja mu rikam ze nechci pred vanoci spatnou zpravu - tak rekl, bude to co bude, jak bude spatna neda se nic delat. Prisel mi dneska nejaky bez :srdce: . Tak nevim co delat. :-(

Luk, určitě nejsi střelená, je to pochopitelné!! Vzpomínám si dobře, že ti naznačili možnost kratších kostí u miminka? Promiň, jestli se pletu. Pokud ne, tak já jsem si zaplatila minulý týden 3D ultrazvuk a tam měřili hlavičku, bříško i kost - kontrétně stehenní, jestli je dlouhá, jak má. Nebylo by to i pro tebe dobré, abys měla klid?

• načítám...
6064
29.11.10 11:57

Grusenko no prave, ja chci mit klid do vanoc, a ne ze to bude jak u toho prvniho ditka a ja budu muset ve 21tt ukoncovat tehu, mezi svatkama - no nepredstavitelne.

• načítám...
1596
29.11.10 11:58
Jannes píše:
Ahoj, opět se snažím dočítat :oops:
Celý víkend jsem byla mimo dosah internetu… Koukám,jak jste všechny vzorný a šikovný…to já jsem stihla jen dát věnec na dveře a zatím nic víc.. Cukroví nebudu péct vůbec, protože mě ani příteli sladké moc nechutná…
Jinak jsem se ráno vážila a vážím o 2 kg méně než před otěhotněním ( ty 2 kg jsem shodila během nevolností ) a od té doby jsem nic nenabrala. Tak nevím, jestli je to v pořádku, ale asi jo. Mimčo je ještě malinkaté ( dnes začínám 17 tt ).

Je ja jsem zatim pribrala asi necele kilo a jsem konec 17 tt a ani brisko nemam moc velke.A to jsem ani nezhubla na zacatku tehu.Moje sestricka u gyndare rika : ,, S tim se netrapte ze nenabirate, ono to prijde a pak to zacne skakat nahoru.Nekdo zacne nabirat az v sestem mesici".

• načítám...
3113
29.11.10 11:58
Calea píše:
Ahoj tehulky.Tak se dnes pridam drive.Hlasim zasnezeno i tady u Prahy.je to jak v pohadce i kdyz se priznam ( jen za sebe) ze mi prijde, ze zima nedavno zkoncila a uz je zase tady.Snih je moc hezky , ale teplicko bych si jeste klidne uzila. :lol:
je holky ja myslela, ze triply jsou povinny, ze by na ne meli jit vsichni, jen ne ty co jdou na plodovku.Ja mam teda screening v prvnim trimestru, triply nabrane a jeste genetiku a pak mozna plodovku podle genetika.To to mam asi s tim cekanim nejhorsi.Nejdriv jedno pak druhy ted cekam na treti a jeste asi budu cekat i na to ctvrte.Ach jo.Snazim se byt v klidu , ale moc mi to nejde.Musim porad myslet na to, proc mam nizke to hcg.
Jinak se mam ale dobre, jen dnes se mi trochu udelalo spatne od zaludku, tak jsem se najedla a uz je to dobre.
SAJI- uz Ti to utika a vysledky hned napis, az Ti zavolaji. :palec:

Caleo, to čekání na všechno je hrůza :twisted: , když jsem si uvědomila, že už se budeme bát napořád, tak mě polilo horko, ale co naděláme, viď? Strach je pacholek, do té soutěže Faktor strachu bych nemohla :-)

• načítám...
7267
29.11.10 11:59

Luk, tak asi nekam na genetiku bych se objednala. Ja myslela ze chodis, prave , ze uz ti to kontroluji.

• načítám...
102677

luk, to Ti určitě nikdo nebrání, jakýkoli gynekolog by Ti měl udělat ultrazvuk, když si ho zaplatíš. zkus si někam zavolat. jinak nám se díval na nožičku ted před plodovkou, ale asi neměřil, jen koukal a říkal, že vypadá, tak jak má. a Vám by ten špatný růst kostí zjistili z té plodovky? to bys měla mít výsledky dříve než jdeš na ten ultrazvuk, ne? ale pokud chceš mít klid, určitě bych někam zavolalal a domluvila se na tom ultrazvuku. pro každého gynekologa jsou to penízky, takže by neměl být problém.
míšo - dobrou chut :hug:

• načítám...
6064

Proste na me nejak leze strach od vcerejska a vraci se mi vse co jsme prozili v prvnim tehu. Holky des. Jeste ze si mohu s vama psat, manzel by rek ze to bude ok a ze nemam blbnout a bylo by. Tak mam vas tady.

• načítám...
13338
29.11.10 12:00

Luk - nám měřili na prvotrimestrálním screeningu na genetice dýlku kostí, určitě stehenní a lebku. Být tebou bych si zaplatila UTZ na nějakým specializovaným pracovišti, jestli máš pochybnosti. Prostě změřit všechny parametry, jestli odpovídají stáří miminka. U nás v Plzni to stojí 1.000,–. Vím že to musí bejt na nervy…

• načítám...
13338
29.11.10 12:01

Jinak já prve cítila těch pár šťouchanečků a od tý doby nic. Každý večer čekám, že se mi holčička zahlásí a nic. Ještě že mám ten Angelsounds a vím, že se tam rochňá :-D :-D.

• načítám...
6284
29.11.10 12:02

Grušenko, výsledky nemám, brali mi krev min. týden v úterý a řekli mi, že pokud se mi neozvou do týdne přímo z genetiky, že je to v pořádku. Nu takže počítám do zítřka, max. středy. Pokud nezavolaj (doufám), tak si pro klid duše zavolám ve čtvrtek k dr, to už by tam snad měl mít výsledky.

• načítám...
3113
29.11.10 12:02
luk18 píše:
Grusenko no prave, ja chci mit klid do vanoc, a ne ze to bude jak u toho prvniho ditka a ja budu muset ve 21tt ukoncovat tehu, mezi svatkama - no nepredstavitelne.
Šmankote, to snad neee, já jsem si zavolala do Podolí, objednala se na 3D, zaplatila 1300Kč a tam to mimčo i měřili, moje dr. to na utz nedělá, nechceš to taky zkusit, abys věděla?
  • načítám...
6064
29.11.10 12:03

Holky na genetiku chodim, voda odebrana, jenze ty kosti tam nezjisti, to jen UTZ a to mi dali az na 22.12. coz me sere ze az tak pozde. Budu 20tt. U Lukase mi to delali v 17tt to jako ted a on mi rek dnes ze mam cekat, na co? V Opave ma soukromou ordinaci primar porodnice, sla bych tam a zaplatila si to, rekla bych mu o co jde a on ma zkusenosti , mel by bejt dobrej ze.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+