Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ne ne, volat nebudu, oni řekli, že zavolají, nechci prudit, musím vydržet. ![]()
Šári, vidíš to, ty chceš aby už zavolali, já chci, aby pokud možno nevolali vůbec
Já vim, to se nedá srovnat, jen tě chci rozptýlit ![]()
Aaya ja si ten spodni davam co nejniz to jde,ale asi je to na prd, kdyz to mimco je jeste takhle dole.
Tak já jsem z genetiky doma, vzali mi plodovku, předběžné výsledky prej nic, ale zaplatila jsem si zrychlenou formu, tak ve středu ve 14hod, si můžu zavolat na výsledky. Jinak podle pana primáře Málka jsem 16+2
Saji držím palec, jdu se stresovat domů
Luk nedej se !!!
No ja jsem z vas nejvetsi psycho. Oni mi taky rikali, ze mi ty vysledky toho NT+ zavolaji jen, kdyz tam bude neco v neporadku. A ja no to ne, to mi zavolejte at uz ty vyslekdy budou jakykoliv. Tak mi chudak aspon psal sms ze je vse OK. Nedokazu si predstavit, ze jsem pak dalsi tyden napnuta, jestli mi nezavolaji. To je na moje nervy trochu blbej system ![]()
Simi, já se vůbec nedivím. Mi taky sestřička u dr. řekla, že pokud mi do týdne nezavolají na ty triply, bude to ok, ale já si stejně kdyžtak po týdnu zavolám sestřičce. A kdyby to šlo, tak si nechám na tu žádanku o rozbor napsat, ať mi zavolají rovnou z tý genetiky i když to bude v pořádku. Takže žádý psycho. Respektive jsme tu psycho všechny. Někdy si říkám, že možná nechodit sem a nesbírat všechny ty informace, tak to řeším mnohem míň, protože zkrátkách o těch rizicích nevím
Ale zas bych neměla jiné informace, tipy, triky a tak, a vás, to by mi chybělo! ![]()
Já tam jdu hlavně proto,že by mne pak měla rodit,tak aby mne alespoň párkrát za těhu viděla.. ![]()
Holky asi na nas pusobi ta zima. Tady teda chumeli od noci bez prestani. Nadhera.
Weji Samozřejmě, že výpověď dávat nemusí! Když ženská nastupuje na MD, tak přece taky nedává výpověď. Naopak jí tam místo drží. Pokud se přítel se zaměstnavatelem rozumně domluví, neměl by být žádný problém. Prostě přítel zůstane (dejme tomu) týden doma a pak zas normálně nastoupí do práce.
aayo Jaký jiný pásání? Na těhotenské průkazce je obrázek, jak se vázat pásem. Ten spodní pruh má být co nejníže v podbříšku a horní pruh mezi prsama. Jinak nic jinýho.
Já jsem psycho i tak, je jedno ,v jakém jsem stavu.. Pozn.psycho ve smyslu vsugerování si neexistujících problémů.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat