Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
Sajindo - taky moc gratuluju
![]()
Já jdu teprve teď z práce
venku pořád padá sníh, což teda oceňuje hlavně dcera, já už míň - protože to rozblemcaný na dlažbě klouže a já se bojim, abych sebou netřískla
Malej dnes na lyzich, cely stastny ze snezi. Ale autem se tak dobre nejezdi, jela jsem na postu s balikama a uz to klouzalo.
ahoj holky,celé odpoledne jsem dělala úkoly a běhala kolem dětí a je po klidovém režimu. no co se dá dělat. moc všem děkuji za gratulace. luk, malej je kouzelnej v tom sněhu
![]()
No ten nas malej snehulak kdyby mohl tak by dnes i venku spal. Ten je uplne hotovy z toho snehu.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla - dlouho jsem nebyla na internetu, tak doufám, že jste všechny v pořádku a všechny testy dopadly dobře.
U mě je všechno OK, dneska jsem ucítila první pohyby, tak jsem ráda. Trápí mě akorát záda - skřípe se mi nerv, tak mě hodně pobolívají.
Holky,tak dneska jsem uplne vyrizena jdu chrnet. mejte se a pohladte briska. ![]()
holky, moc Vám všem děkuji za gratulace a držení palců. měla jsem nějaké nabité odpoledne. hezký večer všem.
dobrou noc, luk, krásně se vyspinkejte a přeji klidné sníky - drž se, holka. ![]()
Saji dekuji.
Xlin - od kud jsi z moravskoslezskeho kraje presne?
luk18 píše:
Proste na me nejak leze strach od vcerejska a vraci se mi vse co jsme prozili v prvnim tehu. Holky des. Jeste ze si mohu s vama psat, manzel by rek ze to bude ok a ze nemam blbnout a bylo by. Tak mam vas tady.
Luk, můj manžel je přesně jako ten tvůj…myslí to dobře, jen prostě to v tomto ohledu se mnou neumí…a nemá rád, když se s něčím stresuju a moc zaobírám, tak myslí, že když mi řekne, že to bude ok, tak já budu klidná
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat