Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11952
29.11.10 22:35

Mawi, proč jsi nešla na žádný ten test? Apropo myslím, že doktor de facto pacienta do ničeho nenutí,ale mentalita našeho národa je zatím taková, že lidé necítí zodpovědnost za svoje zdraví a berou to tak, že když onemocní, tak je z toho prostě ti doktoři nějak dostanou,ne? A dokud to tak bude, tak je fakt lepší „nutit“ než pouze doporučovat a pak čelit žalobám ze zandebání..

• načítám...
7712
29.11.10 22:36

Zuzko - ja se taky tak vztekala, taky si dodneska pamatuju ruzovy sumak pod nazvem Calabron, ktery mi davali na uklidneni :-D ale muzu zase naopak rict, ze tim, ze jsem byla jen s mamkou a mela jednostrannou vychovu bez rozporu a naprosto otevrenou vychovu s tim, ze jsem s mamkou pocitala nas rozpocet a kolik muzeme utratit a tak od malicka, tak to trucovani v obchodech, ze chci to nebo tamto proste nebylo… proste na to nebylo a ja jsem to asi zazrakem chapala :-D

mawi - taky vim o hodne pripadech, kdy se dr. spletli, proto jsem napsala to potvrzeni od dalsich 20ti doktoru minimalne a taky bych se nerozhodovala podle nich, ze by mi rekli, nechte si to vzit… taky bych si k tomu nasla vsechno mozne a chtela nekoho poznat… Ale videla jsem hodne postizenych deti (vesmes po obrnach) a neni to hezky pohled…

• načítám...
7267
29.11.10 22:40

xlin , no coz o to , to on taky chape , kdyz je „ok“ , problem nastane kdyz je byt jen trochu unaveny nebo nevybity nebo ja nevim co … Jako dat mu venku na zadek by nepomohlo ani nahodou , vyzkouseno :lol:
Ale my si tak zakazujem mu davat na zadek , jenze pak se clovek neovladne a je to v coudu :roll:

• načítám...
7712
29.11.10 22:40

Alidan - v anglii se taky tolik testu nedela a zenske ziji… ale za me - me tento system vyhovuje a ted, kdyz jdu poprve od zacatku tehu na kontrolu po 3 tydnech a ne po 14ti dnech, tak uz mi to chybi a nejradsi bych tam zitra jela :-D dodava mi to pocit jistoty a ani jednou jsem jeste nemela pocit, ze by neco nemelo byt v poradku…

• načítám...
7712
29.11.10 22:43

Zuzko, no, kluci jsou asi v tomto trosku jini… bohuzel nedokazu poradit, protoze sama ditko neznam a sama nevim, jak to budu resit… agrese plodi zase agresi, to je jasne… ale porad vysvetlovat, ze se nesmi vztekat taky nejde.. ale slibovat neco za to, ze bude hodny, je taky takove divne, uplaceni ditete mi to prijde… no asi ma obdobi vzdoru, ne? kolik mu je?

• načítám...
7267
29.11.10 22:48

xlin , a tak to vztekani jednou za cas by se to dalo prezit, asi to je i normalni , jen on do toho da teda grady :mrgreen: . Co je takhle v obchodech horsi ze furt na vsechno saha , nevydrzi chvili na miste a proste pusobi bud jako silne zlobivy anebo jako hyperaktivni.
No jo , asi bych mela oprasit knihu Respektovat a byt respektovan, ale stejne mi pak rupnou nervy az mu budu neco rikat po stopadesaty :lol:
Nu jsem si tady aspon postezovala :wink:

• načítám...
11952
29.11.10 22:51

Lin, ale NT+ screening se dělá v jiných zemích naprosto běžně, nemluvím o systému prohlídek obecně.. Nebo jaké testy jsi měla na mysli?

• načítám...
15887
29.11.10 22:54

Uf, tak jsem se konečně ještě mezi sprchou a věnování se manžílkovi atd. :lol: prokousala až do konce…a hlavně jsem čekala co Šárka…takže Šári, gratulace!!! :kytka: :kytka: :kytka:

Chtěla jsem toho napsat víc, ale zase jste toho nakecaly, tak už nevím…
Jo, jen z posledních příspěvků - já znám taky pár případů, kdy podle utz lékař tvrdil jiné pohlaví, než co se pak skutečně narodilo…naposledy mi to říkal teď můj kolega - a ten má miminko půl roku, takže 3D ultrazvuk už určitě byl - že jim celé těhotenství tvrdili kluka a mají nakonec holku :lol: Ale kdoví, jak se dívali, my toho kluka máme určitě, protože ta jeho chlouba se nedala snad s ničím splést…Á propos - měla jsem nahodit ty fotky, ale zase jsem to nějak v práci nestihla :roll: Tak snad konečně zítra..
A jinak ve Zlíně hlásím sníh, ale tak nějak normálně, žádnou kalamitu jsem neregistrovala…jen jak jsem šla ráno do práce cestou z kopce, tak chodníky neprohrnuté, samá břečka, tak jsem měla strach, že si nabiju pusu - v tom lepším případě - v tom horším jsem měla strach o břucha :-?

Jo a k tomu postižení - znám osobně holku, které celou dobu tvrdili, že miminko se narodí postižené, byla z toho dost špatná, ale jako silně věřící si dítě nechala…a mají krásnou zdravou holčičku…těžko se pak rozhodovat, vůbec si to nedokážu představit :cry:

Jdu spát ženy, ačkoliv jste dnes plkaly o zajímavých věcech a připojila bych se, ale ráno to vstávání pak nějak nezvládám :think:

• načítám...
11952
29.11.10 22:54

Lin, Zuzi, nás se švicou takhle máti párkrát strčila pod studenou sprchu a bylo.. Jinak já jsem pro sem tam pohlavek, vyrostla jsme na tom a vím, že někdy to bylo účinnější než domluva. :think:

• načítám...
15887
29.11.10 22:55

Jo Ali, už jsi mě teda v příspěvcích předehnala, ale shodu jsme měli dobrou :lol: A jak jsem si všimla, tak nejen v počtu příspěvků, ale i na spoustě věcí se názorově dost shodneme…

• načítám...
102677
29.11.10 22:56

loci,děkuju :hug:

• načítám...
11952
29.11.10 22:56

Loci, ahoj, ty ses ptala na tu epilaci?

• načítám...
102677
29.11.10 22:57

ali, nevím, kdo se ptal,tuším že ilka,ale mě to taky zajímá, já epiluju

• načítám...
11952
29.11.10 22:57

:hug: No, tak to mne těší, Loci..
Ještě jsem se chtěla zeptat, kde ve Zlíně bydlíš? Mamka je ze původem ze Zádveřic, takže ve Zlíně mám půlku rodiny.. :palec:

Příspěvek upraven 29.11.10 v 22:58

• načítám...
15887
29.11.10 22:58

Jj,já jsem se ptala!! Nějaké informace??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+