Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zuzi, přestože druhorodička, nebyla jsem si stoprocentně jistá, taky po té amniocentéze mi to přišlo jako moc velká náhoda, dva dny po odběru pohyby. ale dnes už cítím celý den regulérní pohyby, tak už jsem si to dovolila napsat ![]()
Všechna tvoje jména jsou pěkná,jen s Lindou mám problém- nevím, jak oslovovat zdrobněle? Linduško- to mi asociuje toho ptáka..
saji , no ja taky psala ze si nejsem jista, ale dnes uz jo. no ale cely den tedy necitim to ani nahodou , jen obcas a ted zase ocekavam delsi pauzu ![]()
no tak gratuluju ![]()
prdím na to, pokud se mi to jméno bude líbit, a nebude ho mít vyloženě žádný příbuzný, nebudu asi řešit, kolik jich je, a tím pádem u mě vede asi ema.
já taky před osmi lety dala adama, nikde ani jeden, za dva měsíce potom začaly rodinný pouta a všude miliony adamů ![]()
Saji, jejda, doufám, že jsem ti to nějak nepokazila.. Jinak jednu Lilianu znám, takže to asi nebude problém dát, sedne to k příjmení?
zuzi díky - taky ucítíš častěji.
ali - lindi - lin a asi i to lili, co se mě tak líbí. no jinak pak už opravdu jedině ta linduška ![]()
Saji, ema je hezky. Nas Davidek chce Zuzanku , tatinek by ji asi nechtel
![]()
a uz bych opravdu mela jit spat ![]()
ne ali,nepokazila, dělám si srandu. příjmení šimůnková, co by se hodilo,no? ![]()
sajinda píše:
prdím na to, pokud se mi to jméno bude líbit, a nebude ho mít vyloženě žádný příbuzný, nebudu asi řešit, kolik jich je, a tím pádem u mě vede asi ema.
Přesně tak, kdyžtak tgo můžeš ozvlášnit ještě dvěma mm nebo dát Emilie a říkat Emo.. ![]()
zuzi, zuzanka je pěkné. já bych ale asi nechtěla, aby se dítko jmenovalo po mě.
ta ema se mi líbí moc, no uvidíme.
třeba ještě něco dalšího vymyslíme. ta lili se mi taky líbí, ale liliana už moc ne.
chtěla bych tu knížku od knappové - jak se bude jmenovat vaše dítě - ale asi jen půjčit, ne kupovat, zkusím se zeptat v knihovně až půjdu
Saji,taky jsem nad tou knížkou přemýšlela,ale já jsem víceméně rozhodnutá.. Jinak Ema Šimůnková je pěkné, ozvláštní běžné české příjmení a je přiměřené i délkou.. ![]()
no tak se pochlub, jaké jméno máš vybrané pro toho Vašeho chlapáka. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat