Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ali - ja nevim, v Anglii pry delaji jen ty 3 ultrazvuky a tim to hasne… zadna krev, tripply, cukrovka nebo tak… ale to jsem jen slysela… pry proste u nas je ta pece opravdu na vysoke urovni, tak proc ji nevyuzit…
Alidan píše:No, tak to mne těší, Loci..
Ještě jsem se chtěla zeptat, kde ve Zlíně bydlíš? Mamka je ze původem ze Zádveřic, takže ve Zlíně mám půlku rodiny..Příspěvek upraven 29.11.10 v 22:58
Bydlím přímo ve Zlíně, ale pocházím více z valašské strany (klidně napíšu až budeme zamčené
)…Zádveřice znám spíše jen tak zevrubně, že tama často projíždíme…
No tak to dáme někdy sraz, až pojedeš na návštěvu ![]()
Tak prý nic takového neslyšela.. A podle mne je to taky blbina, jediné co mne napadá byla ta větší náchylnost k infekcím, jinak fakt nechápu.. Asi abychom omylem neepilovaly i lanugo či co ![]()
xlin píše:
Ali - ja nevim, v Anglii pry delaji jen ty 3 ultrazvuky a tim to hasne… zadna krev, tripply, cukrovka nebo tak… ale to jsem jen slysela… pry proste u nas je ta pece opravdu na vysoke urovni, tak proc ji nevyuzit…
S tím souhlasím, taky bych asi neodmítla žádné vyšetření…ačkoliv o těch triplech si myslím, že jsou opravdu zbytečné, ale dr. mi prostě řekl, že mi udělá na ně náběr, tak jsem to podstoupila…asi i kdyby se mě ptal, jestli chci nebo ne, tak bych šla…
Loci, mám rodinu na Jižních Svazích, na Bartošce a v Lesní čtvrti..
holky, mizim spat… chlap je na sluzebce, tak si privlastnim jeho perinu a muzu se vyspat aspon na brise castecne
dokud je jeste malinke
tak dobrou ![]()
Alidan píše:
Tak prý nic takového neslyšela.. A podle mne je to taky blbina, jediné co mne napadá byla ta větší náchylnost k infekcím, jinak fakt nechápu.. Asi abychom omylem neepilovaly i lanugo či co
Ali tak já bydlím na Letné, jak je zimák, tak tam, směrem na Interspar…
loci , to urcite uz 3D byl , ale neznamena to ze na nem byli
. Ja nevim , me prijdou ty foto ze 3D tak realny ze kdyby to ani tam nepoznali tak to nechapu teda ![]()
ali , studena sprcha u nas uz taky jednou byla
, ale ja na to vetsinou nemam srdce, bobek muj , aby ho jeste z toho netrefilo
![]()
ja zase vyrostla uplne bez biti, mamka na nas byla v podstate sama, ale my jsme museli byt asi fakt docela hodny deti, az v puberte si s nami uzila
. No a manzel , ten mi prijde podle vypraveni ze byl hodny dite, ale mlacenej vareckou za kazdou prkotinu a tak se podle toho obcas chova i ke svym detem ![]()
Pokud mu něco bude, tak to budeme řešit, až tu bude.
Já si řeším, kde vnímám problém - Ty by sis asi preventivně nenechala strkat hadici do žaludku nebo do střev, přitom taky můžeš mít nemoc, která se jinak nepozná, a už v Tobě třeba kutá své dílo zkázy. Nebo můžeš mít nádor na slinivce nebo snížený meziobratlový plotýnky, nejedeš na CT, a to ani když Tě často bolí hlava..
Jdeme, když pociťujeme nějaké potíže - buď významnější, nebo menší, ale déledobé.
A doporučování - já vím, že u mnohých pacientů to úplně nejde (jejich znalost a schopnost něco posoudit), ale většina pacientů má všech 5 pohromadě, nejsou nasvéprávní a za své zdraví si zodpovídají sami, rozhodnutí je na nich.
Mně třeba hrozně vadí, když mi doktorka cpe prášky na alergii, já říkám, že mi nikdy žádné nepomohly, že navíc hodlám těhotnět, a že jsou pěkný humus, a že mi není nějak významně zle, abych je chtěla… Nechtěla jsem je ani, když jsem těhu neplánovala, pže jsou prostě humus a mně nebývalo dlouho nesnesitelně zle. Stejně mi je napíše, stejně je nejim. Je to moje volba mezi tím, co léky v mém těle poškozují a tím, co mi přinesou. (Přitom jinak je ta dr. zase super…)
Příspěvek upraven 29.11.10 v 23:13
Lin ale dostala jsem od muže k narozkám epilátor a oholila si jednu nohu, než mi došla baterka…a pak jsem si v návodu přečetla, že by strojek neměly používat ženy při menses, v těhotenství apod…tak jsem nějak nechápala proč, tak jsme tu o tom včera trošku debatovaly…
JO a Lindi, já na tebe trošku zapomněla, ptala jsem se dr. na to píchání v podbřišku, tak z odpovědi jsem pochopila, že o nic nejde, že je to víceméně normální…sice možná trošku odpovídal i vzhledem k mé situaci - ž tak často špiním a měla jsem ten hematom, ale i tak si myslím, že obavy nejsou na místě…
Aha, no vidíš, třeba se během svátků nám poštěstí potkat
A utíkej si oholit ty copky,co už určitě máš na lýtku.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat