Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, já myslím,že taková je většina chlapů. za prvé si vůbec nepřipouští, že by něco nemělo být v pořádku a za druhé to nevnímají tak jako my. můj je také takový, když přijdu s nějakým strachem, řekne jen, že jasně že bude všechno v pořádku, proč by nemělo být a tím to pro něj hasne.
ahoj holky.. už se úplně stydím sem napsat.. asi bych se měla vyřadit ![]()
já to prostě nezvládám, tak nějak přispívám do své první diskuze, ale vás nemám sílu dočítat..
pohyby už tak nějak mám, jakože malé kopance, jinak přesouvání boule je celkem běžné..
doufám, že jste všechny v pořádku!!!
Saji, co jsem pár stránek dočetla, moc gratuluju k dobrým výsledkům, snad už bude klid, i když ještě něco málo tě čeká
pozítří prďola nastupuje první den do školky.. prý tam maj všichni nudle jak opratě, tak se mi ho tam zrovna teda moc dávat nechce..
vánoční přípravy se mě nějak nedaří.. péct jsem nezačla, aspoň mám teda umytá okna a žaluzie
a mísu alá věnec.. dnes se snad hecnu ke světýlkám do oken, jinak na to zdobení moc nejsem..
doufám, že vám to všechno šlape líp..
zatím se mějte pěkně!!! a pozor na sníh, v Praze je to teda zajímavé..
bebusko, jen se nevyřazuj, stačí, když za námi přijdeš občas. a děkuju.
a držím palce do školky, ale smiř se s tím, že tam mají stále všichni nudle jako opratě
![]()
saji , moc gratuluju! a holcicku teda zavidim, no jo , to za chvili budu zavidet vsem. Uz jsem se jednou malem rozbrecela na ulici kdyz jsem videla nejakou holcicku asi jako je Danik starou … joo, nejak to na me dolehlo po jednom blbem snu , a tak co takova ochranka by byla taky dobra, ale je to fakt sranda - ja vyrostla mezi samyma zenskyma , tata doma skoro nebyl, a doziju (zrejme) mezi samyma chlapama ![]()
bebus , jo to ma Saji pravdu, ve skolkach se marodi snad porad
, proto ja teda Davidka ani nechci dat do klasicky skolky , z toho mam trochu hruzu .Kamaradky synovi ve skolce vecne na dverich visi jaky choroby jsou zrovna nejrozsirenejsi , ktery sklatili pul skolky ![]()
Saji, gratuluji k holcicce! A nezavidim, protoze ja ji budu mit urcite taky
za tyden uz snad pujdu na velky UTZ ve 20. tydnu, tak se to snad dozvime… a jestli ne, tak na 3D pred Vanoci ![]()
to ten náš je do sněhu úúúúúúúplný blázen ![]()
Ten má vždycky s prvním sněhem amoky a záchvaty a prožívá okamžiky skutečného ŠTĚSTÍ…
Když jsme s ním byli jednou v létě v Norsku, tak nahoře v horách byl sníh… Tak tam začal skákat jak koza, a my byly potento strachem, aby mu správně fungoval reflex na vejšku a nezabil se skokem ze srázu, jak tam řádil, nebo aby se to s ním neurvalo… Si vystačil asi půlhodiny. Škoda, že nemám nějaké takové video, byste se pobavily.
xlin , a kdyby ne , tak priste to urcite vyjde
, ale ja uz zadne priste (teda doufam
) mit nebudu, takze jsem asi fakt trochu ujeta ![]()
mawi , jee, ja rano taky videla nejakeho nadseneho psa. to bylo takovy hezky jak radil v tom snehu ![]()
Saji, vy čekáte holčičku??
to je nádhera, gratuluju o to víc a taky závidim, upřímně
![]()
a děkuju ![]()
holky, já vím, že to je normoš v těch školkách, taky s tím počítám a i na tu stranu jsem ráda, že zůstávám doma, když bude nemocný, nemusím to řešit.. ale celý podzim až doposud se drží kupodivu zdravý a tohle ho hned zklátí
ale ve středu maj zároveň i mikulášskou besídku, tak půjdem určo ![]()
holky, díky, zuzi, netruchli, chlapečkové jsou fajn - a Vy ještě nemáte potvrzené pohlaví nebo ano?
nějak sakriš ztrácím přehled. ![]()
bebus, jo jo, máme holčičku - plodici 100 % potvrzenou z plodovky. ![]()
Holky, povinný nejsou žádný!!
Pokud vám vyjde NT ok, tak bych na tripple nešla, NT je spolehlivější.
Jestli vás to uklidní, já nejdu ani na jedny. ![]()
já triply musela absolvovat taky, i když jsem dobrovolně šla na NT.. dr. to tak dělá.. nervní jsem nebyla a byly ok..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat