Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3113
29.11.10 15:29
sajinda píše:
holčiny, mám výsledky - nejčastější chromozomální vady vyloučeny - plodice potvrzena - ten kámen jste musely všechny slyšet. ted už pádím pro děti, je moc sněhu, jedu s předstihem - budu se moc těšit na Vaše reakce, až se vrátím. :dance:

Jupíííí, juchůůů, huráááá, hip hip huráááááá :palec: :palec: :palec: ufffffffff :potlesk: :potlesk: :potlesk: Saji, koukej to oslavit, aspoň dětskými Rychlými špunty, já připíjím na dálku čajem :mrgreen:

• načítám...
3735
29.11.10 15:37

Saji - moc a moc gratuluju :) musíš být absolutně happy :dance: :dance:

• načítám...
6064
29.11.10 15:44

Sajinko - GRATULUJI :dance: :kytka: :potlesk: :dance:
Ja tedy uz psala na webovky od primare mail jakeho je on nazoru a s popisem co se nam teda tenkrat stalo a jestli je schopen mi kosti premerit. Tak uvidime co napisou, hned tam pak pojedu.

• načítám...
6284
29.11.10 15:47

Leni, já to nemám, ale píše to víc holek, asi je to běžné, tak žádný strach.
Já zas mívám občas když déle sedím takové divné lehké tlačení, ale ve vrchní části bříška vysoko nad pupíkem. Jako by se mi tam to bříško už nemohlo vejít. Zatím mi přitom nic moc nenarostlo. Chápala bych níže, jak tam člověk při sezení tu dělohu utlačuje, ale takhle :think: Nu asi se mi tam už prostě nemůže vejít ta pneumatika :mrgreen: Akorát že tu jsem tak nějak měla dycky a dřív jsem ten pocit neměla. Není to bolestivé,ani moc nepříjemné.. nu holt špek :lol:

Weji - kdepak, výplatu nedostane jen za ty dny mateřské, to dostane mateřskou, za zbylé dny v měsíci samozřejmě dostane poměrnou část výplaty. Aspoň tak by to být mělo.

Tak jsem právě zplodila článek do novin, uf, fuj a brr. Nějak dnes nebyla slina.

• načítám...
729
29.11.10 16:11

Dobre odpoledne holky :kytka: ,
prisla jsem Vas po vikendu pozdravit, ani jsem nezvladla vsechno docist. Az doted mi nesel internet, asi nejaka zavada kvuli tomu snehovemu nadeleni.
Tady jeste neprestalo chumelit od vcerejsiho vecera :roll: , tak jsem zvedava, kam ta vrstva nakonec doleze, uz ted by to stacilo :nevim: .

• načítám...
102677
29.11.10 16:57

holčinky, moc Vám všem děkuju - ještě souhrné výsledky za 14 dní.....a 14 dní rizika po plodovce a už snad mě nic nepotká.

• načítám...
6284
29.11.10 17:00

Šári, teď už máš to nejhorší za sebou, takže už si to jen užívej a pěkně odpočívej po amniu :-)

• načítám...
1596
29.11.10 17:07
Alidan píše:
Holky, ahoj ze zasněženého Brna :kytka:
Saji, myslím na tebe, ale už je mi blbý to opakovat, abych to nezakřikla.. :kytka: Takže ti přeju,aby případné jediné zklamání bylo to, že je to kluk..
Míšo, co máte za rasu? Já jdu dnes taky s pejskem zablbnout do sněhu, máme skotského teriéra, takže ten taky skoro zapadne,ale sníh miluje :srdce:
Luk, zajdi určitě, nepřemýšlej nad tím a objednej se na co nekdřív, otázka je, zda stejně nad tím pak nebudeš přemýšlet dál, evidentně máš s Vánocemi toto spojené a proto jsi z toho na nervy.. Držím palce :kytka:
Caleo, ještě jsem přemýšlela, stran indikace na to genet.vyšetření a plodovku.. kolik ti je let?
Weji, proč by měl dávat výpověď? Myslela jsem,že ses byla na té sociálce na všechno vyptat.. :?:Příspěvek upraven 29.11.10 v 12:45

AHOJ ALIDAN - Je mi 34 let a cekam prvni dite.To mi take rekli ze uz spadam na tu genetiku, ale take to nizke hcg se jim nelibi.Jinak muj vek to je jasne ze uz jsem starsi prvorodicka.No proste driv mi to nejak nevyslo v mem zivote.Myslim to z legrace. :-D

• načítám...
3735
29.11.10 17:20

Holky, chci se vás zeptat, jestli některá používáte parní hrnec nebo multifunkční hrnec??? Uvažuji, že si ho koupím od našich k vánocům, ale nejsem si jistá, zda ho využiju, jak se má… Vaříte v tom některá?

• načítám...
5470
29.11.10 17:22

ahojda holky. Tak dnesni den jsem prezila. odpolko jsem se chtela stavit v jednom klubu, kde delaji tehotenske plavani. Ale mela jsem blbou adresu. Jake s tim mate zkusenosti? Chodila jste nektera, a nebo se chystate?

• načítám...
5470
29.11.10 17:35

sajinda ahojda, gratuluju k dobrym zpravam z testu. a taky k „oficialni“ plodici :-D

• načítám...
7712
29.11.10 17:59

Ahoj holky! Moc vsem gratuluji k dobrym vysledkum!!! Moc ted nestiham, tak jsem dopsala dopredu ty, ktere chtely a tabulka je uz zase o dve miminka delsi :-)

Marty - my ho dostaneme na vanoce, nemam s tim zkusenosti, ale chci to zkusit… budeme mit ten nejdrazsi od Tefalu s temi dvemi nadobami…

• načítám...
1596
29.11.10 18:10

Saji- moc moc gratuluji k dobremu vysledku. :-D
Jinak jdu varit, at mame neco k veceri.Zatim se mejte moc hezky a zitra ahoj :mavam:

• načítám...
8097
29.11.10 18:17

Ahojky, tak moc gratuluji Saji za předběžné výsledky :pankac:
My teď razíme na bobech naproti taťkovi do školy, tka večer odčtu.

• načítám...
6064
29.11.10 18:24

Marty - ja mam uz rok parni hrnec, parim tam zeleninu, brambory jsou za 15 min. suprove a hlavne jsem poznala jak chutna zelenina. Uplne jinak - brambory varene a v tom hrnci - velky rozdil, mrkev a jine. No proste jsem ho potrebovala k vuli zdravotnim problemum a taky pro dite v tom delam, je to super. Mam od Philipsu s trema nadobama a plus nadoba na polevku - tu jsem nezkousela jeste. Jinak zeleninu vsechnu tam a rybu taky uz jsem tam na pare pripravovala. Takze ja rikam ANO :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+