Květen 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3140
16.8.10 23:34

květen 2011

Ahoj, doufám, že to nebude duplicitní téma, ale nikde jsem ještě květňátka neviděla.
Já jsem dnes přišla od doktorky, potvrdila mi, že „je to tam“ tak mám radost. Naše třetí:-)
Trochu mě zarazilo, že prý musím odstavit malou, že jinak hrozí riziko potratu- to jsem nevěděla, naopak jsem četla články o tandemovém kojení mimina a staršího sourozence (ne že bych o to stála:-) Tak uvidíme jak to půjde, bude to asi trochu boj.
Fyzicky je mi zatím docela dobře a na duši je mi krásně. :palec:

Doufám, že se tu sejde spousta maminek květňátek a že tu bude prima parta.
 Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
18.8.10 00:02

zatím nikdo, kdo bude rodit v květnu?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.8.10 07:18

ahojky Sandri:asi je to ještě moc brzo :-) já mám takové malé „podezření“ ale nechci to ještě zakřiknout :oops: v uterý jdu k dr…v kolikátým týdnu jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.8.10 07:19

aha pardon uz to vidim na metříku:) to bych byla asi tak nějak stejně…už ti dr.viděla něco na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.8.10 17:37

Ahoj, já jsem založila květňátka 2011 :-) jinak mam tehu potvrzene zatim jen z krve, na gyndu se objednavam v pondeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.8.10 19:12

ahojky holky tak čekám na mrchu :cert: ale mám pocit že se zadařilo mrchu mám mít tento týden tak snad nepříjde :evil: držte palečky budu vás informovat.příznaky začínám mít chodím často na wc a jsem unavená v pondělí jsm měla narůžovělí výtok tak snad to bylo způsobeno oplodnšním nebo usazením vajíčka do dělohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.8.10 19:12

holky a kdy se z krve pozná těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
31.8.10 22:02

Holky, tady uz je to rozjete:

https://www.emimino.cz/…rankovani/8/

(ja jen at to neni duplicitni a jsou vsechny hezky v jednom :oops: :wink: ) … hezke tehulkovani :kytka:

Jo a z moce se tehu pozna v den meskajici ms (nekomu i o 2-4 dny driv), takze z krve to pujde urcite poznat driv, ale nejlepsi je asi kombinace, mit na testiku aspon ducha a pak si to jit potvrdit na krev a pak teprve tak za 2-3 tydny ke gyndrovi, to uz by melo jit na UTZ neco videt. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex