Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, doufám, že to nebude duplicitní téma, ale nikde jsem ještě květňátka neviděla.
Já jsem dnes přišla od doktorky, potvrdila mi, že „je to tam“ tak mám radost. Naše třetí:-)
Trochu mě zarazilo, že prý musím odstavit malou, že jinak hrozí riziko potratu- to jsem nevěděla, naopak jsem četla články o tandemovém kojení mimina a staršího sourozence (ne že bych o to stála:-) Tak uvidíme jak to půjde, bude to asi trochu boj.
Fyzicky je mi zatím docela dobře a na duši je mi krásně. ![]()
Doufám, že se tu sejde spousta maminek květňátek a že tu bude prima parta.
Sandra
ahojky Sandri:asi je to ještě moc brzo
já mám takové malé „podezření“ ale nechci to ještě zakřiknout
v uterý jdu k dr…v kolikátým týdnu jsi ty?
aha pardon uz to vidim na metříku:) to bych byla asi tak nějak stejně…už ti dr.viděla něco na UTZ?
Ahoj, já jsem založila květňátka 2011
jinak mam tehu potvrzene zatim jen z krve, na gyndu se objednavam v pondeli…
ahojky holky tak čekám na mrchu
ale mám pocit že se zadařilo mrchu mám mít tento týden tak snad nepříjde
držte palečky budu vás informovat.příznaky začínám mít chodím často na wc a jsem unavená v pondělí jsm měla narůžovělí výtok tak snad to bylo způsobeno oplodnšním nebo usazením vajíčka do dělohy ![]()
Holky, tady uz je to rozjete:
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/
(ja jen at to neni duplicitni a jsou vsechny hezky v jednom
) … hezke tehulkovani ![]()
Jo a z moce se tehu pozna v den meskajici ms (nekomu i o 2-4 dny driv), takze z krve to pujde urcite poznat driv, ale nejlepsi je asi kombinace, mit na testiku aspon ducha a pak si to jit potvrdit na krev a pak teprve tak za 2-3 tydny ke gyndrovi, to uz by melo jit na UTZ neco videt. ![]()