Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a holky řekla jsem si, že jestli budou triply ok, tak půjdu mimču za odměnu koupit tohle http://fanshop.hcplzen.cz/index2.php?… případně v růžové variantě, případně co tam na mimčo budou mít ![]()
aayo - mi už máme ty dupačky - sice modré, tak když to bude holčička, tak bude modrobílá plzenačka ![]()
leňule hmmm já tam žádný obrázek nemám, mám asi jinou průkazku. Ale mám pocit, že jsem někde četla něco o možnosti jiného pásání případně nástavci na pás nebo tak něco, právě už si to nepamatuju, tak se ptám.. ale taky je možný, že se mi to jen zdálo, poslední dobou mám občas problém odfiltrovat některý sny od reality ![]()
Ja zase musim rict, ze me tu nicim nestresujete. Ja bych byla priposrana i bez toho co tady pisete
Rizika mas vzdycky a ve vsem. A je fajn, ze si tu o tom muzem pokecat aniz byste si treba myslely ze mam nervy v kyblu. Nejvic me stvou nektere nazory lidi v mem okoli, kteri se divi, ze mam obcas nake obavy a koukaji na me jak na hysterku.
bezva, šári, tak to půjdu do party
a asi taky do modrých variant, modrá je dobrá, je to indiánský a stejně si myslím, že to nakonec bude kluk…
Aayo, moc pěkný ![]()
Já, když bude vše ok, mám zase vybraný dárek ke svým třicetinám v únoru- houpací křeslo, budu v tom chovat mimčo ![]()
simi, já vím, ale jinak bych asi nevěděla o nějakém screeningu v 1. trimestru, o důležitosti triplů (mi třeba dr neřekl, co se vlastně všechno těmi triply zjišťuje), tak bych asi nečekala tak netrpělivě na výsledky. Prostě bych se spokojila s tím, že dr. říká, že je vše OK. Takže bych asi neměla stresy a začala bych se stresovat až v momentě toho špatnýho výsledku, jestli chápeš…
Ale jak říkám, jsem ráda, že se mám s kým poradit a pokecat (i v pracovní době) ![]()
Ja asi budu kupovat hlavne veci od cherokee. Maji je levnejsi a jsou kvalitni a pekny.Ale teda zacnu az po velkym UTZ, takze asi az v lednu nejdriv. Stejne me fascinuje jak se v tech vecech orientujete i kdyz je to vase prvni mimi. To ja teda zatim moc nemam predstavu, co bude vsechno potreba …mozna nastesti ![]()
jéé, Ali, to máš dobrý
já mám 30 v lednu hned po novym roce a zatím vím, že od tety dostanu papiňák (nějak se ta informace prosákla) a od manžela mám „objednané“ hodinky, protože se mi moje rozbily. a ostatní se ptají a já zatím nevím co chtít… ale houpací křeslo bych asi neměla kam dát.
Simi, já taky ještě nezačala.. mám jen pár slíbenejch věcí co sehnala máma od známejch po jejich dětech, ale to jen že jsem jí poprosila, aby se poptala, protože moje kamarádky zatím děti nemaj, nebo moc malý, že vše ještě potřebujou. Jinak taky neřeším a čekám teď po výsledcích a asi po Vánocích. Jen ten dětskej obleček od indiánů mi napadl, když jsem něco hledala ve fan shopu. Ale to jen že jsem ta fanynka ![]()
aayo no ale zase diky nam vis, ze kdyby ti to vyslo spatne,tak se z toho nemas stresovat, protoze se to u triplu stava
A taky uz vis, ze mas jit pristi tehu na to NT+ v 1. trimestru a na triply se vyprdnout. To jsou cenne informace, ne?
Ty triply ti ted vyjdou dobre a na priste budes zase o vsem vic vedet
Jinak te ale chapu, nekdy je lepsi vedet min nez vic…co se tyce psychiky.
Aayo, je to houpací křeslo z kiky, strašně se mi líbí a není tak veliké jak ta klasická houpací křesla.. Mrkni tam nebo zkusím najít odkaz,ale teď už valím..
Simi, tojo, máš pravdu…
nu hlavně budu potřebovat zkušenosti až se to mrně narodí, protože vůbec nebudu vědět co a jak ![]()
Ali, dík, kouknu se a kdybys našla odkaz, budu ráda.. a pěknou kontrolu ![]()
Ju a já musím taky jít praovat, jinak dostanu padáka a bude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat