Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7267
29.11.10 11:20

tak ted jsem jeste nekde vycetla ze tripple testy stanovuji riziko i dasli chromozonalni aberace … no aby se v tom prase vyznalo :lol: , tak je asi lepsi promluvit si o tom s doktorem , jestli to teda dokaze rozumene podat

• načítám...
3424
29.11.10 11:21

Ahoj holky tak jakej byl vikend?ja nic moc,saji ty to vis…jinak drzim palce na predbezny vysledky,urcite to bude ok :palec: Ja uz mam uvareno a uklizeno a pak pojedu do mesta podivat se na stanky atd.. :lol:

• načítám...
7267
29.11.10 11:21

grusenko a kdepak na jihu cech jsi , ja jsem v CB a ten snih tady ted, to si musim jit i vyfotit ty jo :mrgreen:

• načítám...
3113
29.11.10 11:23

Zuzko, to jsi napsala přesně - aby se v tom prase vyznalo :-) Některé holky na triplech byly, jiné ne, tak nevííííím :think: Co ty?
Já jsem u Tábora, je to krásný pohled ven, jak z Ladových obrázků, na kterých jsou ovšem zasypaná auta :-D

• načítám...
7267
29.11.10 11:26

Grusenko, jj, a my tady vsude kolem panelaky - blee
No ja jsem na tripplech byla, ale ja nebyla na tom NT a ani na plodovku bych zrejme nesla, takze proste jsem jim krev venovala no :-D . Nikdo se neozval, tak je to asi ok, ale ani nevim jestli na me maj telefon :lol:

• načítám...
102677
29.11.10 11:29

mirko, víkend je zaplatpánbůh za námi…
zuzi, at je Vám brzy líp.
grušenko, já jsem se dilema s triply vyhla díky plodovce :think:

• načítám...
6064
29.11.10 11:37

Ahoj holky, snehu a snehu, je to nadhera. Tak jsem dosla od gyndare jako snehulak :lol:
Jinak me jen zkontroloval, rekl at nezoufama a neplasim, at jedu radeji nakupovat darky a nemyslim na nesmysly. :-( Takze nevime nic noveho. Zase cekat. Ale co, rekl ze tak je vse ok, bricho mekke, cipek ok a mimi se zrovna hemzilo tak rika, no co pry chci ze se pekne hybe v brizku. :lol: Tak mi potvrdil to ze to co citim jsou pohyby na 100 procent a ze se mam z toho radovat :dance: Tak aspon tohle no. Tak mam jednu kontrolu 20.12. a pak v ostrave velkou kontrolu 22.12.

• načítám...
6064
29.11.10 11:38

Saji ahoj, uz bude poledne holka, uz urcite :srdce: busi co.

• načítám...
6284
29.11.10 11:39

Grušenko, já bych asi v tomhle dala na radu doktora, pokud ti ty triply doporučuje, tak bych do toho šla. Já teda neměla ten certifikovaný screening, jen takový od mého dr., ale šla bych i kdybych ho měla.

• načítám...
3113
29.11.10 11:42

S dr. se to má tak, že tripply dělá automaticky bez ohledu na negativní výsledek screeningu, říkala mi - je to pro pacientky zadarmo, tak co bychom to nedělali, takže asi tak :-) No, napíšeme seznam otázek a podrobíme ji ještě před odběrem sérii dotazů a rozhodneme asi až na místě :think:
Aayo, kdy ti řekli (jestli už) výsledky?

• načítám...
102677
29.11.10 11:46

luk, ahojky, to je dobře, že je všechno v pořádku a miminko se hýbalo. tak bud v klidu a v pohodě. a ano, nervíky už mám na pochodu.

• načítám...
13338
29.11.10 11:47

Grušenko - já byla na screeningu i na triplech, jsem ráda, že oboje bylo negativní, hned má člověk lepší pocit. :nevim:

Luk - to je dobře, že je vše v pořádku.

Šári - já se zrovna cpu maminčino svíčkovou, nikdo neumí lepší :-D :-D už mám vyžehlou půlku košíku ;-) Najím se a půjdu za sousedkou na kafčo, tak doufám, že až se vrátím, že tu bude od tebe :palec: to bude večer mejdan ;-)

Zahlídla jsem nováčka na předchodzí stránce - vítám tě, napiš nám něco o sobě :kytka:

• načítám...
6064
29.11.10 11:50

Holky jsem asi strelene, chci se objednat jeste k jinemu doktorovy na UTZ at mi jej udela za prachy. Jsem proste na nervy ze nevime zda to je s tema kostma ok a tak me to uzira od vcerejska. A muj doktor bude koukat az 22. a ja mu rikam ze nechci pred vanoci spatnou zpravu - tak rekl, bude to co bude, jak bude spatna neda se nic delat. Prisel mi dneska nejaky bez :srdce: . Tak nevim co delat. :-(

• načítám...
7267
29.11.10 11:50

Luk, tak to je dobre ze je vse ok :-)

Grusenko, jj, jen se poptej :-)

• načítám...
1596
29.11.10 11:52

Ahoj tehulky.Tak se dnes pridam drive.Hlasim zasnezeno i tady u Prahy.je to jak v pohadce i kdyz se priznam ( jen za sebe) ze mi prijde, ze zima nedavno zkoncila a uz je zase tady.Snih je moc hezky , ale teplicko bych si jeste klidne uzila. :lol:
je holky ja myslela, ze triply jsou povinny, ze by na ne meli jit vsichni, jen ne ty co jdou na plodovku.Ja mam teda screening v prvnim trimestru, triply nabrane a jeste genetiku a pak mozna plodovku podle genetika.To to mam asi s tim cekanim nejhorsi.Nejdriv jedno pak druhy ted cekam na treti a jeste asi budu cekat i na to ctvrte.Ach jo.Snazim se byt v klidu , ale moc mi to nejde.Musim porad myslet na to, proc mam nizke to hcg.
Jinak se mam ale dobre, jen dnes se mi trochu udelalo spatne od zaludku, tak jsem se najedla a uz je to dobre.
SAJI- uz Ti to utika a vysledky hned napis, az Ti zavolaji.
:palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí