Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11952
28.11.10 14:17

Loci, existují i těhotenské punčochy,ale myslela jsem, že na to ještě nemám tak velké břicho, nicméně vidím, že prostě to fakt už chce měnit šatník, sice pomalu ale jistě. Super sukni jsme koupila v Promod, není těhu,ale je volná v pase, úpletová, teploučká..
Sedačka: chceme rohovou,abychom se mohli oba natáhnout.. :palec:
ps: blbina, ale máme úplně stejně příspěvků :mrgreen:

• načítám...
3113
28.11.10 14:41
Míša8808 píše: Šári - je mi jasný, že tam bude celá Plzeň, jen se tam stavíme, kvůli Barče jen na chvíli. Kdybysme ji vezli domů, je to dalších 30 km navíc. On ti malej povypráví ;-).Grušenko - ahoj, gratuluju k holčičce :kytka: . Povedlo se ti prve zprovoznit ten Angelsounds? Možná už jsi to psala, a já to přehlídla, tak kdyžtak se omlouvám.

Míšo, děkuji :-) a jj, psala, povedlo se mi to hned podle toho návodu, co jsi mi se Saji psala, byl dokonalý, našla jsem srdce hned a tluče parádně, je to koncert :-D

• načítám...
3424
28.11.10 15:04

kdepak jste?? :nevim:

• načítám...
102677
28.11.10 15:06

já stále tu, budu do pěti a pak mi chce manža sebrat notáska a dívat se na hokej. :cry:

• načítám...
3424
28.11.10 15:09

No to ja su sama doma a nudim se,pritel v praci min.do 5h..hruza :zed:

• načítám...
102677
28.11.10 15:13

mirko, já už se takhle nudím třetí den. po plodovce musím ležet, v pátek celý den úplně sama - manžel v práci, včera byl u dědy, takže taky sama a dnes je sice doma, ale vaří a uklízí, takže skoro taky sama. je to děs. a i tady je jako vždy o víkendu totálně mrtvo. už jsem zkoukla na netu všechy seriály, přečetla dvě knížky a už nevím co.

• načítám...
3424
28.11.10 15:25

Jo ja su normalne taky sama doma porad,v tydnu tak do 4-5h a ted aji o vikendu,protoze ma inventury a jezdi po cele republice..jinak ma byt ta vanice nebo co,tak nejsu nadsena :zed: Aji k vam do Plzne?? pojede v utery :-(

• načítám...
102677
28.11.10 15:26

jo jo mirko, hlásili to pro celou republiku. no at každopádně jezdí opatrně a má časové rezervy.

• načítám...
102677
28.11.10 15:28

mirko, máš novou profilovku, že? copak je to za miminko? :srdce:

• načítám...
3424
28.11.10 15:48
sajinda píše:
mirko, máš novou profilovku, že? copak je to za miminko? :srdce:

to je mala od kamosky,se narodila v dubnu,ted uz ma 7mes.. :mrgreen: neverili jsme ze je jeji,ona blondyna a ta mala :?: sak vidis..ale jinak je uzasna :lol:

• načítám...
102677
28.11.10 16:08

tak je po tatínkovi nebo po nějakém jiném příbuzném. :wink:

• načítám...
3424
28.11.10 16:13

Ted uz vypada uplne jinak ale ty vlasy ji zustali a vubec nevypadali :lol: jdu asi chystat pro tatku jidlo,uz je na ceste domu,huraa :dance:

• načítám...
6064
28.11.10 16:49

Ahoj holky, jen docitam a pisu ze jsme byli na vanocnim trhu - ja si dala detsky punc :mrgreen: jahodovy :-P a ted jsme dojeli domu vlakem, malej ma jizdu vlakem rad tak to bylo neco. Jdeme hned zase pryc, na navstevu, tak jen rychle ctu ale nastesti tu toho moc neni.
Zitra teda nektere z nas zase vysledky, drzim palecky a ja jdu dopoledne na gyndu - uvidime co bude delat doktor a co rekne. Takze az dojdu hned se pripojim ju.

• načítám...
1596
28.11.10 19:10

Ahoj holky, tak jsem vas docetla.
SAJI- Moc drzim palce na predbezne vysledky plodovky a tise Ti zavidim, ze uz to mas za sebou.
Me ted cekaji ve ctvrtek vysledky triplu a v patek genetika a rozhodnuti co a jak dal.Myslim si , ze me asi objednaji take na plodovku.
Dnes jsem byla s pritelem u jeho mamky na obede a vyplnovala jsem s nima s obema rodokmen co jsem dostala na te genetice.No to bylo hrozny, kdo si to ma vsechno pamatovat.
Je holky muzu se vas zeptat.TAKE VAS OBCAS ZABOLI BRICHO JAKO BY JSTE MELI DOSTAT MENZES? Me ano, ale zase to prejde behem chvilky a nic se nedeje.Nevim jestli je to normalni.Jestli vas obcas take bricho poboliva, ne nic drastickeho, ale obcas to citim.
Jinak ja pohyby zatim nic, to je ale jasne, kdyz mam placentu vpredu.To by me teda take zajimalo, jak mi kdyztak udelaji ten obber plodovky kdyz mam placentu vpredu.To si budou muset najit nejakou skulinku, kudy muzou, jen aby mi ji nenapichli a neposkodili ji a samozrejmne mimiska taky.
Jinak tady u Prahy take je nasnezeno a pekne to venku klouzalo kdyz jsme sli dnes k autu, tak me pritel drzel celou dobu pevne za ruku, aby jsem neupadla.Drzela jsem se ho jako kliste, protoze nase schody u baraku to byl teda narez.
Vsechny vas moc zdravim tehulky. :-D

• načítám...
Kathula
28.11.10 19:20

Ahojky,
my byli po navstevach, pred chvilkou jsme dojeli, tak jsem rychle zapalila svicku (vcera tu byli nasi a mamca nezapomnela a venecky mi udelala) … jde videt, ze zacal advent, vsechno kolem hezky sviti a zacal padat snih, snad z toho nebude zitra brecka.
Grusi, gratulka k „asi“ holcicce.
Caly, me taky obcas poboli bricho jak na ms, proste deloha furt roste, tak se to nekdy ukazat musi, obcas picha, ale nic hrozneho, tak snad je to OK.
Jo a k tem pohybum, co jste probiraly … ja teda nejsu prvorodicka, a pohyby uz poznam, ale musim se priznat, ze sama jsem tomu moc neverila a dokonce to ocekavala pozdeji a taky to radsi nerozkrikovala hned a prvnich par dni (zacatek 16 tt) jsem jen pozorovala, jestli je to ono, a fakt to ono je, ted uz dokonce moc hezky citelne … takze vyjimky fakt jsou, kdo to citi brzo … ale jak uz jsem psala, jako druhorodicka je to u me vic pravdepodobnejsi nez u prvorodicek. :nevim:
Saji, zitrek odpo je tu coby dup - drzim palec na dobre zpravicky. :hug:
Hezkou adventni nedeli. :mavam:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex