Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Šári chystám se, ale musíme v jedenáct vyrazit na ty vepř. hody, tak snad to stihnu
. Mrkvičku mám
. Při nejhorším zítra
. To už by mohlo bejt i víc toho bílýho materiálu. Muž už mi montuje myčku, já se tak těším…
Jinak ohledně toho zpochybňování pohybů
- jen do nich
. Bane, mír, oni to tak holky nemyslely
. Jen prostě závidí
. Jéééžiš, já mám dneska dobrou náladu, berte mě s rezervou
.
![]()
tak holky mizim varit a vymyslet obed… ach jo… Odpolko jedu na navstevu k babi. Tak asi se tu objevim az vecer. Mejte se tu primove. ![]()
sajinda píše:
mirko - dobrou chut na kávičku a
Míšo -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo dneska mi docela hrabe
. Šári my už jedeme, tak se opatruj, dávej na sebe pozor a hezky odpočívej. Zítra ráno se ozvu
![]()
jo jo, to jsem přesně věděla, že tu bude o víkendu mrtvo
haloooo, kde jste kdooo?
Ahoj holky,
jééé já chci taky sníh, tady ani památka, zima teda jooooo, ale o sněhu se nám může akorát zdát, jen po ránu trochu jinovatky bylo, ale to je taky pryč. A mě teploměr za oknem ukazuje pořát 10-11stupńů. Ale to venku fakt není. Je vidět že nám nějak hodně utíká teplo z bytu.
Ahojky, zdravím vás po velmi náročném týdnu,
včera jsem měla v práci velmi důležitou prezentaci v Aj a zvládla jsem to, tak mám velkou radost ![]()
Akorát, že dcera má už 3.den rýmu jako trám a já se dneska probudila s nudlí u nosu, takže proplachuju a snad to pomůže ![]()
Dneska ráno jsem se probudila a za oknem bílo
tak vám posílám fotku, taky jsem ve spolupráci s dcerkou udělala adventní věnec a teď se mi vaří oběd a manžel slíbil, že dorazí dneska z práce už kolem 3h tak se těším, že budu víc odpočívat, vážně cítím, že to potřebuju
opět jsem bez šance na cokoli reagovat, teprve vás jdu dočítat, tak přeju aspoň pěkný víkend všem a zatím páčko
Ahoj takovíhle poprašek je u nás taky,ale hlavně náledí jsem si málem rozbila čumáček.hihi ![]()
sandrik píše:
Ahojky, zdravím vás po velmi náročném týdnu,
včera jsem měla v práci velmi důležitou prezentaci v Aj a zvládla jsem to, tak mám velkou radost![]()
Akorát, že dcera má už 3.den rýmu jako trám a já se dneska probudila s nudlí u nosu, takže proplachuju a snad to pomůže
Dneska ráno jsem se probudila a za oknem bílo
opět jsem bez šance na cokoli reagovat, teprve vás jdu dočítat, tak přeju aspoň pěkný víkend všem a zatím páčkotak vám posílám fotku, taky jsem ve spolupráci s dcerkou udělala adventní věnec a teď se mi vaří oběd a manžel slíbil, že dorazí dneska z práce už kolem 3h tak se těším, že budu víc odpočívat, vážně cítím, že to potřebuju
Ahoj holky, tak konečně vše dočteno! Ale že mi to dalo zabrat
Já jsem se tu nějak od té středy nedostala, v práci moc práce, jak je konec roku, tak se vše dohání, ve čtvrtek jsem měla doma kámoška na noc, tak jsem na PC ani nekoukla a včera jsem byla docela dost unavená, tak jsem spala a spala…a teď tu ještě sedím v pyžamu a županu
Manžel mi udělal snídani, na sváču jsem si dala ovoce a před chvilkou jsme vytáhli z mrazáku vývar a dojedli pizzu ze včerejška s tím, že si uděláme až něc na večeři. Dám tip - koupila jsem krůtí plátek, tak ho nakrájím na kousky, naložím, osmažím na cibulce, taková směs, uvařím k tomu rýži a přeliju sýrovou omáčkou, mňam, už se těším… A zítra asi budeme mít zase pizzu, manžel totiž umí vynikající a včera jsem si vymyslela, že chci pizzu hawaii (šunka a ananas) a udělal ji výborně, tak na zítřek jsem si ji poručila zas
![]()
Jinak mi dnes ráno drahoušek popřál už k narozkám, které mám až v úterý, dostala jsem krásné stříbrné naušničky a konečně epilátor, o kterém mluvím už nevím jak dlouho, tak jsem se hned dala do holení (vlastně spíš do trhání), jenomže byl málo nabitý, tak mám teď oholenou jen jednu nohu
Jen jsem si trošku rýpla, kde mám jako kytku, tak tu prý až v to úterý…tak jsem zvědavá, ale myslím, že se jí nedočkám, on na ty kytky manžel moc není ![]()
Ditul jsem ostuda, ale ještě jsem ty fotky nestihla naskenovat, mám skener jen v práci a měla jsem toho vážně moc, takže v pondělí to snad zvládnu…ale kdyžtak nafotím doma aspoň ten obleček a hodím to sem (jestli nezapomenu
).
Saji tak to naštve, že zrovna když to člověk potřebuje, tak výsledky nejsou k mání…ale zase je dobré, že už to bude v pondělí, víkend ti uteče a v pondělí už to budeš vědět
A jsem přesvědčená, že to bude OK…a gratulace k holčičce
Máš už nápad na jméno?
Pohyby holky, tak ono je to sice asi dost neobvyklé, cítit pohyby třeba už v 16. týdnu (Mirko, to se tě určitě nemělo nijak dotknout, Linda přece psala, že je cítí už od ukončeného 16tt), ale nikde není napsáno, že je to nemožné…mně se sice dr. divil, když jsem se zeptala, jestli je možné, abych cítila teď pohyby (na zač. 18tt), ale prý proč ne… Ačkoliv k těm mým pohybům - nejsem si tím zcela jistá, tedy bylo to něco, co jsem ještě předtím nepocítila (prdy jsem fakt už párkrát v životě pocítila, tak to bych poznala
), ale bylo to jen párkrát a moc maličko, tak se spíš těším, až to nabere na intenzitě…
Jinak nevím, co jsem ještě chtěla
Chtěla jsem se dnes pustit taky do výroby adventních věnců, ale nechce se mi jet do obchodu pro materiál, takže asi až zítra…ale zase slíbila jsem i kámošce, která se nad mým loňským věncem rozplývala ještě měsíc po vánocích, tak možná pro ty věci dnes ještě zajedu…ale to abych se už pomalu převlekla z toho pyžamka
![]()
Jó holky, už vím, co jsem ještě chtěla…ten Gravimilk - mně teda docela chutná, tedy chci říct, že je fakt dobrý…udělala jsem si ho teda ale se studeným mlékem, s vodou bych se asi neodvážila, to by mi asi nechutnalo, ale s tím mlékem - mňam mňam
A mám teda čokoládový…
Ahojky a na co je ten Gravimilk dobrý?jsem těhotná poprvé tak jsem takoví neználek.
locika píše:
Jó holky, už vím, co jsem ještě chtěla…ten Gravimilk - mně teda docela chutná, tedy chci říct, že je fakt dobrý…udělala jsem si ho teda ale se studeným mlékem, s vodou bych se asi neodvážila, to by mi asi nechutnalo, ale s tím mlékem - mňam mňamA mám teda čokoládový…
Holky ahoj, teda prvni dekuju vsem co obdivuji me MAXI brisko, porad stejne velike, i dnes
.
Bilo bylo rano, asi vsude co, no nas malej se radoval ze pujde na lyze
Ale uz to taje, ted je tam jen par flicku s popraskem.
Pohyby - ctu ze probirate pohyby, no ja taky koukala ze nektere citi tak brzo na kvetnove deti a rikala jsem si jestli je to me mimi OK kdyz ja necitim jako tretorodicka. Je to ruzne, asi jsme kazdy jinak citlive, kazdopadne ja jsem hubenour a citim tak asi jo reknu denne kdyz sedim a mazu bricho a necham lezet hodinu ruku na podbrisku tak jemne kopne, nekdy i 3× ale pak uz je zase klid, pokud neco delam a chodim necitim nic. Opravdu jen v klidu a to cekam dlouho.
Ale staci mi jak 1-2× kopne, jsem hned rada ze zije.
Jinak holky normalne az od toho 18tt-20tt.
Takze si pockam do dalsiho tydne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat