Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mawi , chtelo by to nejakou kamosku cikanku sakrys ![]()
no ale jinak uz to ma platit od ledna tak snad aspon tento zaklad budou tusit. No uvidime, ale uz z toho mam hruzu
ilko , jeste ty tady s tema pohybama
, ale neee, moc gratuluju ! Jeste ze ja tu mam Saji, ktera jako druhorodicka taky jeste neciti pohyby , protoze jinak uz bych tu asi brecela ze to neni normalni a jestli je mimco ok (i tak uz na me obcas padne krize a mam divnej pocit
)
aaya , tak snad tez to byli pohyby ![]()
To me teda tak maximalne tvrdne bricho, tentokrat nejak brzo , ale co bych chtela se dvouma lumpama ![]()
mawi, no to máš pravdu.. nejhorší je, že sice něco upraví zákon, ale pak k tomu vydá ministerstvo spoustu metodickejch pokynů a interních předpisů, takže úřady musí čekat vždy ještě na toto. A ty většinou chodí tak 10 dní poté, co začne nějaká novela platit. Je to na zabití, protože bez metoďáku nesmíš nic ![]()
zuzi, v klidu, druhorodičky cítí pohyby okolo 18 týdne,tedy ukončeného, ale klidně i dýl, takže já jsem v klidu - to ostatní tady nejsou normální
![]()
jinak když poslouchám mimčo angelsoundsem, tak slyšet kopance a otočky slyším už dávno - to úplně bolí do uší, ale necítím nic. mám silnou břišní stěnu - špek no.
![]()
Holky já mám pocit, že se docela cpu, poté, co jsem přestala zvracet (ca 3 týdny) jsem začla zase pomalinku přibírat, dávno celkem nezvracím, o víkendu jsem se CPALA, přes týden jím celkem dost, no a mám kilo dole a obvod břicha v nejširším místě i v bejvalým pase o 5 cm míň.
Co to je? Začínám 16. tt a mám o kilo a půl míň než v 8. týdnu, snad i míň než před těhu… ![]()
Jste na tom někdo podobně??
Příspěvek upraven 26.11.10 v 23:25
Saji, jdeme na kardio ve stejný den
28.prosince, já jsem objednaná na 11.00 a ty? Třeba se tam potkáme!
Jinak já už ani nevím, že jsem byla na odběru plodovky, dneska už jsem uklízela celý byt, jen se snažím nic netahat, hlavně malého a třeba kýbl s vodou, ale jinak už dělám všechno.
A s těma pohybama mě fakt neštvěte, já ještě vážně nic necítím, kdyby mi včera dr. nezkontrolovala mimíse na UTZ, tak snad mám i strach, že se něco děje.
Tak dobrou noc!!!
Šári, já si teda taky myslím, že to u mne asi šťouchanec nakonec nebyl a jen jsem si to vybásnila, protože špekovou stěnu mám taky a navíc nejsem na takové věci zrovna vnímavá.. Ale kdo ví, třeba mimčo koplo obzvlášť silně a teď zas bude pár dní ticho po pěšině
Jestli ony ty prvorodičky poznaj pohyby od zaraženejch větrů nebo střevní peristaltiky… ![]()
majdo, škoda, já jdu až ve dvě, ráda bych Tě poznala, tak jedině, kdyby Tě třeba vzali na řadu dýl nebo ses tam jinak zdržela, i když tři hodky teda nevím.
můžem si dát pak číslo a kdybys viděla, že to vypadá na dýl, můžeš písnout a já i dorazím klidně dřív. tak se pak domluvíme.
já už jsem tedy, přiznám se, taky přemýšlela, jestli si to prvorodičky s něčím nepletou. protože v tom třeba 16 týdnu mi to přijde skoro nemožný, ale kdo ví. ![]()
saji , spekem to asi nebude. Moje kamaradka citila pohyby u tretiho od 15tt a to je jeste o dost silnejsi nez ja , proste to je asi tou citlivosti zeny, tim jak je dite akcni , kde je ulozena placenta , kolik je vody atd.
no tak snad je vsechno ok u naseho mimouse , my ho neposlouchame, tak jen muzem tusit ![]()
mawi , tak to nevim, bricho si nemerim. a pribrala jsem od zacatku zatim kilo, tak jsem celkem spokojena ![]()
majdo , jak te chapu
(s tema pohybama)
Květinky, vy jste toho tedy zase napsaly, musím to jít dočíst ![]()
Já jsme se probudila až teď, no to jsme zvědavá,jak budu v noci spát.. Ch jo.
Saji, byl to prastrýc,ale trávila jsem u nich docela hodně času v dětství,tak mne to trošku vzalo, jinak rakovina slinivky, což je docela blbý nádor, neb v momentě, kdy začne mít pacient potíže, které ti dovolí diagnostikovat tuto nemoc, tak už má většinou metastázy, čili cca půl roku života (P.Schwayze, Pavarotti apod.), nicméně „naštěstí“ měl ještě nemocné srdce, takže zemřel asi měsíc po diagnóze.. Nemusel prožívat ty těžké konce.. Nějak jsem se rozepsala, ale asi jsem si chtěla utřídit myšlenky..
to já už já mám měsíc občas pocit, že se mele mrňous (a snad celá děloha) - přižemž vím, že to je nesmyl, ale to je ten první pocit, načež se vždy tak za čtvrt hodiny ukáže, že ten pohyb byl trochu hlouběji, dál od pupíku… a postupuje…
Zato přesně vím, jak mám kroucený střeva…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat