Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mawi, no já třeba poznala před pár lety, že jsem měla moc prášků = předávkovaná, začalo mi být zle, bušit srdce, myslela jsem si že tlak, tak jsem jednorázově třeba nevzala prášek dva, snížila si trochu dávku a za pár dní už vpohodě, a na krvi výsledky výstavní. Tak jsem říkala že jsem si je snížila, tak mi říkala že jsem asi citlivá hodně, tak že teda doporučit oficiálně mi to nemůže, ale že si to můžu regulovat.
No a teď mě teda nenapadlo že by to byla štítná, ale byla jsem hrozně unavená a taky mi bylo blbě + nevolnosti - no říkala jsem si že to jsou ty těhotenský problémy, pořád jsem měla pocit že na mě jako něco leze, ale přitom teplotu jsem neměla nic, no a teď jsem si 3 dny navýšila dávky a jsem úplně vzpružená, úplně na jiný úrovni, prostě subjektivní pocit. Takže teď si to budu hlídat.
No holky ja to neutajim pred nikym, nosit muzu jen tehu veci a bunda? Ta mi bude asi jen do vanoc. Ale rikam, ja to tak mela pokazde, mam moc vody, zato jak to zuchne u porodu tak maji co delat aby to vytreli
Taky vam narostou pupici. Kamoska mela takovy jak sla rodit, smeje se mi jak si jdeme sednout kazdy tyden do cukrarny. A kil jsem pribrala 1. Tak nevi kde se to bere. Prsa taky kulate, pro manzela uplne bozi
, pry chce aby tak zustaly navzdy.
hlanvně že je Ti ok a mimi taky.
Mně když mamka čekala, potkala kámošku, prý „kdy to čekáš?“ Mamka: „Za 3 dny“
Tá kámoška jí to nevěří myslím dodnes, pže mamka měla bříško tak sotva na 5. měs.
Ty jo, to já se ani žádnýho pořádnýho bříška nedočkala, do konce června se mi to ve škole podařilo utajit a malá se narodila v srpnu ![]()
Když konečně začalo růst, tak jsem skončila v nemocnici ![]()
takže ani oblečení jsem pak v tu pravou chvíli nevyužila.
dandoch píše:
Ahojte holciny, tak jsem teprve prelouskala nekolik stranek kolik mi chybelo a prisla jsem Vas pozdravit. U nas celkem nic noveho, objednala jsem se dnes na 3D UTZ, pujdeme 5.ledna, tak budu mit hezky darek pred narozkami. Vezmeme s sebou i malou, at skoukne sourozence
.
zavidim
, tady u nas objednavaji nejdrive tusim v 25tt, tak si jeste pockame. taky chcem jit kvuli malemu, ale vemem ho i na utz klasicky ve 20tt ![]()
luk , fakt mas veliky pupik, to koukam
, ale moc hezky ![]()
holky vy uz pecete a vyzdobu delate. Me to jeset nejak nedochazi ze uz bude advent , nejak to strasne leti. No nejakou vyzdobu snad udelame, ale to peceni bude asi dyl, jen tak pro Davidka, aby jsme spolu neco upatlali , jinak vzdycky dostanem plno od tchyne - mnam ![]()
Ja vam ho rada propujcim, u Lukase jsem 2 mesice pred porodem nebyla schopna oblect ponozky a boty, neslo to a chozeni pro mou postavu je to proste MAXI bricho, takze me zase bude ke konci oblekat manzel a ja budu funet a smat se.
Ale po porodu jsem odchazela jako nic.
teda luk, krásné bříško, nevědět, že jsi v 17 týdnu, tipuji to na šestý měsíc
![]()
Vyzdobu mam holky uz tyden, cukrovicko nepecu letos, nemela bych na to zdobeni asi nervy, jenom nepecene si nadelam a upece mi teta, dela to moc rada a rekla ze mi kilo napece.
Ja uz se moc tesim, hlavne kvuli malemu, bude zase rad a na tech detech je nejvice videt ta radost z vanoc a z toho ze prijde ten opravdovy jezisek. ![]()
Luko, jsem se nasmála…
Máš teda styl dobrej..,
Bundu si pujč manželovu. Teda já to tak mám v plánu, jestli pupek v zimě vyskočí nějak hodně, jinak se vlezu o do nějakejch svejch, kupovat si nic nebudu a jeho bunda mi bude dost i kdybych donášela sloní dvojčata.
Prsa se mi vůbec nezměnily, i když manžel říká, že trochu větší jsou, myslím si spíš, že to je psycho - jeho přání, pže podprdy sedí stejně. Ne že by mi to vadilo, jenom to břicho pak není pod co schovat, když se některé dny víc vyvalí.
luk, taky chci dělat jen nepečené, ale dělám jen rumové kuličky, dej nějaký receptík ještě na něco nepečeného. ![]()
Tak ja mam okna nazdobene taky asi tyden, vse ostatni jsem dodelavala vcera i pernicky … budu pect pomalu, jak se mi bude chtit, jeste me ceka asi 4-5 druhu.
Mawi - manzelovu bundu - je tak to ja skritek v manzelove bunde - bych to mela jak kabat
Ale mamcinu bundu mam pak v planu nosit. Neco tu mame doma, kupovat nebudu.
Saji neco kouknu a pisnu, jdu ted jen prevlect maleho, chce jit spinkat. Za chvilku dojdu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat