Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sajinda tak gratuluju. No nacatku mi to bylo jedno, ted se vazne na ni tesim
I kdyz tatka by radsi kluka - holt si to pohlavi „vyrobil“ sam…
saji a vy uz mate jmeno pro holcicku?
ja ti ty recepty poslu do zpravy + je napisu i sem.
Ale ted jdeme na kafe a nejakou dobrotu ![]()
Pexes pekne ozdubky, nas Lukas ma takovou. Mam ji vyset na okne.
pexes - díky
zuzi - nemáme jméno, až budu mít potvrzené pohlaví,ale hlavně to, že je vše v pořádku, z plodovky. a těším se na receptíky. dobrou chut na kávičku ![]()
luk, moc moc hezká ozdůbka ![]()
Pekna.U mne to byl jen takovy napad. Jak jsem na trhach videla ozdoby, a slecnu co tam na ne psala. tak to bylo. dam je k Mikulasi, at ma tatka radost ![]()
Napad to je supr, u nas na trhu tam je vzdy rada a lidi si nechavaji psat ruzne veci na ozdubky. Nasi nechali v roce 2008 napsat pro vsechny vnoucata, barvu si vyberes sama ze a to co tam chces taky. Tak pristi rok pujdeme na trhy a nechame si udelat dalsi ozdubku, odle toho co to bude a jak se to bude jmenovat. ![]()
Holky, preji vsem krasnou dobrou noc, jdu uspat maleho a taky se stava ze usnu i JA
Tak zase zitra na vas kouknu.
Saji pekne se vyspinkej a zitra ti poslu zase trochu slunicka jo. ![]()
NO dalsi na spani jsem ja. Dnesni unava se hlasi o slovo. Preji vsem brou noc. ![]()
Ahoj holky, vy jste toho hrozně napsaly, nedočítám
![]()
Šári - jak je?
Já byla dneska po nákupech, udělala jsem si fakt radost ![]()
Ráno jsem byla na alergologii kvůli těm problémům s astmatem a dala mi jinej lék, a prej si vůbec nemám dělat starosti, ty léky v těch dávkách co jsem brala a beru, nemůžou ohrozit miminko
.
A jako bonus - včera jsem večer před spaním cítila šťouchnutí… 5×, nejdřív jsem nevěděla co to je a pak si to uvědomila…
Dneska nic, tak napjatě čekám, jestli se večer ozve
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat