Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sajinda píše:
ahoj míšo, je to dlouhé, únavné, vyčerpávající a na nervycopak jsi si hezkého koupila? tak štouchanečky, jo? já už chci taky. já druhorodička a pořád nic, až mi přijde divné, že tady prvorodičky některé už cítí od 16 týdne, já v prvním těhu cítila až ve 20 týdnu.
me to taky prijde divny, to je nejaka divna skupina prvorodicek tady ![]()
No ja cekam treti a taky porad nic. A to jsem u prvniho citila pohyby uz v 18tt. no co nadelam ![]()
jinak jsem se tu zase snazila najit od kdy bude platit ten snizeny rodicak pro ty co uz pobiraj RP , ale nedovedela jsem se ![]()
sajinda píše:
juj, holky, právě se ze mě stala závislačka![]()
gratuluji k zavislosti ![]()
zuzi, aspon někdo, kdo to má taky normálně
na ten rodičák bude dle mě největší jistota zeptat se na úřadě.pokud tam z toho tedy sami budou moudří ![]()
Šári - gratuluju závislačko
. Určitě to na tý genetice bude lepší, snad nás bude dělat plevák
. To jsem si málem učůrla, jak jsi sem vložila tu fotku ![]()
Zuzko - já doufám, že to byla holčička…
jako prd to nevypadalo.
Holky, mizím do pelíšku, dneska jsem uťapkaná a ještě jsem vstávala brzo
. Celou cestu z Prahy jsem prospala. Tak dobrou noc, budu asi až v neděli na chvilku, určitě v pondělí.
![]()
míšo, dobrou nocku a krásné sníky ![]()
tak v praze jste byli po nákupech ![]()
plevák
![]()
tak pa
![]()
saji , jj, asi hned v pondeli zavolam. abych pripadne vedela kdy se mame pripravit na to zmenit si bydliste a zazat si tady o prodlouzeni rodicaku na Davidka. No jen se prave bojim, ze na soc. budou zatim taky vedet velky kulovy , takovej bordel to je pokazdy ![]()
jj, za chvili budu taky zavislacka, ty jo
![]()
miso , urco jo
. gratuluju!
Ja jdu poslat foto na vyvolani, tak jeste budu nakukovat ![]()
Tak už jste všechny pryč co. Chtěla jsem se zeptat, jakej je rozdíl mezi 3D a 4D?
já jsem tady. 3D je trojrozměrný a 4D je taky trojrozměrný a ještě v pohybu - v reálném čase ![]()
zuzi, vyber hezký fotky. ![]()
a zuzi, taky myslím,že na úřadech si sami ještě nebudou vším jistí, ale tohle by vědět mohli. ![]()
Tak jsem si teď dala zmrzku, ty jo neměla jsem ani si nepamatuju. A jsem spokojená. Ale nějak se mě podezřele dneska nechce spát, to je nějaký divný, taková změna po těch týdnech kdy jsem padala do dvou hodinách na hubu a spala kdy se dalo.
Jo a dneska se mi podařilo chytnout pohyby, a zcela jasně si už sem jistá, mi začalo kopat do toho angelsoundu a cítila jsem to a zároveň i slyšela, ale cítila jsem tak půlku těch pohybů, než bylo slyšet. A teď u počítače taky, je to takový slabí, ale je to tam. Přes den teda vůbec nic necítím, jak je člověk celej den v akci v práci atd… ale večer, když se uklidnim a uvolnim, tak je to paráda.
Holky, zeptejte se snědých spoluobyvatel.
Moje teta učila na zvláštní škole, ona co si studovala dálkově sčerveným diplomem na pohodu… Mno říkala, že než by koumala nějaký změny v zákoně, sotva by to stihla přečíst, natož pobrat… že daleko lepší vždyck bylo se tak 2 dny po novele zeptat dětí ve škole - taková 4. - 5. třída bohatě stačí a ty jí naprosto precizně vysypaly, co kde jak má vyplnit zažádat, aby na své dvě dětičky dostala legální maximum možného… Úřednice na úřadě opravdu po novele ještě netuší, jak to bude chodit poměrně dlouho, a čekají spíš, jak se to jako bude dělat tam nebo onde…
Tak já nevím, navštívit zvláštní školu?
Dobrej večer! Vy jste tu toho napovídaly… Jo na ten rozdíl mezi 3D a 4D jsem se taky chtěla zeptat, tak děkuju
Tak jsem dnes taky měla pocit, že cítím něco jako štouchanečky, ale možná je to jen zbožé přání. A navíc, podle UTZ co jsem měla bude prcek asi lenoch, nerad se nechá rušit ze spinkání (po rodičích), tak ani neni divu, že nic moc necejtim ![]()
Taky se chci objednat do Černic, ale až po výsledku triplů.
A jinak jsem se dnes večer u tchána naspala samejma dobrůtkama, tak má konečně i bříško
Bane, s Luk se to teda vůbec nedá srovnat..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat