Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Saji, díky a dobrou noc, taky bych měla jít,ale nevím, zda teď po tom odpoledním šlofíku usnu.. ![]()
Apropo pohyby.. já zatím nic,ale já jsme teprve 14+2 dle UZ, takže já mám ještě tak měsíc čas, nicméně bych byla, se svou zácpou a nadýmáním, ráda alespoň za ty šťouchanečky v podobě prdůůůů… ![]()
Ahoj holky, dneska jsem mela sileny den, hodne narocny… Nestihla jsem docist, jen jsem tak letem svetem koukla, co noveho a narazila na fotecku LUK!!! Ty jo, ty mas krasne brisko uz!!!
Resily jste tu pohyby - damy, ja je sice citim od konce 16. tydne a jsem prvorodicka, ale jsem si naprosto jista, s peristaltikou se to splest opravdu neda, je to naprosto jiny pocit! Zato brisko mam strasne malinke proti vam vsem a to v nedeli koncim 18. tyden… tak jestli to neni tim, ze mam mene plodovky nebo proste tim, ze je mimi vice uvnitr, tak ho citim vic… nevim
ale brisko mam porad stejne jako pred 3 tydny…
Dneska jsem na fakulte potkala kamaradku a ta ma termin v pulce dubna a ma uz nadherne brisko… ja proti ni vubec nic ![]()
Ahoj Lin, díky.. Ale zítra jdeme na svatbu a v neděli na křtiny, tak alespoň člověk vidí,že někde zase život začíná ![]()
dobré ráno a hezkou sobotu. ali - jestlipak jsi večer usnula? u nás je normálně sníh
už tedy večer byl.
Pekne ranko, Sakra. Je sobota rano, ja misto toho abych dospavala vstavani v tydnu do prace. Tak tu sedim u inetu a ctu… sajinda tak se ai ze mne pomalu, ale jiste stava zavislanda.
mimo to u nas na vesnici je krasne bilo
hura hura. Snad to na zahrade chvilku vydrzi.
pexeso, tak na závislačku ještě musíš moooooc moooooc psát, ale máš našlápnuto dobře, když tu sedíš místo spaní
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat