Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
wejinko, těžko pak před přítelem pohlaví utajíš, když budeš nakupovat v barvách ![]()
ahoj charlot, už jsme se bály, jestli jsi o.k. ![]()
Ahoj, dneska jsem celý den nezapnula počítač, sníh venku mě nadchnul, dopoledne jsme už se synkem zkoušeli boby a postavili sněhuláka
Bude mě mrzet, že letos nemůžu lyžovat, hrozně mě to baví, jedeme v zimě na týden na Šumavu a chceme postavit synka poprvé na lyže, tak ho bude učit tatínek ![]()
Saji, to je škoda, že na kardio jdeš až ve dvě, to se asi neuvidíme, protože já budu chodit s největší pravděpodobností mezi svátky do práce ![]()
jé majdo, tak to mě tedy mrzí, i bych přijela dřív, ale zase co bych tam pak dělala do těch dvou
nicméně pokud bys měla chut se poznat, můžeme se domluvit kdykoli kdekoli i bez doktora ![]()
Dobré ráno holky, včera náročenej den, tak trošku obžerství
. Ale dorazili jsme domů už okolo 23.hodiny, muž mě překvapil, že ani neprotestoval
. Šári - jak je?
ahoj všem
míšo, jde to, už se nemůžu dočkat až mi zítra zavolají předběžné výsledky.
užili jste si to?
locika píše:
Jó holky, už vím, co jsem ještě chtěla…ten Gravimilk - mně teda docela chutná, tedy chci říct, že je fakt dobrý…udělala jsem si ho teda ale se studeným mlékem, s vodou bych se asi neodvážila, to by mi asi nechutnalo, ale s tím mlékem - mňam mňamA mám teda čokoládový…
ahojda, ja ho zkusila s vodou. a nebylo to tak hrozne. ale s mlekem to bude asi lelsi. ja mam jen ten vanilkovy.
nikilusi píše:
Ahojky a na co je ten Gravimilk dobrý?jsem těhotná poprvé tak jsem takoví neználek.
ahojda, ja ho mam na doporuceni z lekarny. podle doktorky jsem si mela poridit pripravek s obsahem jodu. tak mam gravimilk a tablety s jodem. jeden den si dam napoj a druhy den tabletku.
mam pocit ze je to spis doplnek.
včera jsem se taky rozjela, oběd (rýže, maso, máčka) na návštěvě mandarinky, sušenky, pečivo (bezlepkové jak má být), voda džus…
A pak POHYBY a TANEC… Doma to teda bylo něco! Prvně střívka… žaludek, jak kdybych něco blbě snědla, ale NETUŠÍM CO???
![]()
Takový křeče žaludku, i když už v něm nebylo nic, průjem se zaraženými plyny se rozhodl chovat na několik hodin jako zácpa a dělal si podivné přestávky…
Křeče žaludku nebo tam někde až do zad… Ha, a protože se žaludkem máme velmi delikátní vztah, tak si myslím, žeto nebyl (jen) žaludek, ale dost možná SLINIVKA???
Nemáte někdo zkušenost? Už jsem na ni měla podezření dřív, pže žaludek se chová a bolí jinak…
Samo, že klasickej akutní zánět pankreatu je na JIP a chronickej je zas jinak… Ale toto bylo trochu jinde než žaludek, ta záda, úlevová poloha v předklonu a vkleče… Normálně když žaludek, když ho člověk vyprázdní, za chvíli se uklidní… A může taky tekutiny. Tady NEE! (Což jsem si přečetla zpětně, ale stav i malý lok brutálně zhrošil.) Několik hodin mě to ještě bolelo. Chjo jo. Slinivku nemocnou neeeeeechci, to je snad nejhorší mazeeeec…
Samozřejmě trávení a stolici mám v těhu jinou, tak to těžko teď sledovat… Ale…
I slinivku by ale moje včerejší jídlo nemělo dráždit… Ale příznakově nejblíž.
Tak uvidím, až se najím a napiju. Včera to teda jako stačilo. Manžel už mi nabízel odvoz do špitálu… ![]()
mawi snad to nebude tak zle. vcera jsem se vic nadlabala, a vecer mi nebylo vubec ok. bolelo me brisko, hlava a bylo me vazne divne. ted po ranu uz je to lepsi,ale stale nic moc.
zkusim prochazku na cerstvem vzduchu a uvidime.
drzim palecky at ti je lip.
Šári - užili jsme si to, ale v deset už jsem mlela z posledního
. Jsem ráda, že dneska jedeme jen k našim na oběd a pro Barušku a večer jedeme na rozsvěcování stromečku na náměstí.
Akorát doufám, že stihneme prchnout před ohňostrojem, protože Barča by měla nervovej záchvat
. Sice už je skoro hluchá, ale přímo u zdroje by to asi slyšela. Tak tam budeme jen chvilinku.
Taky už se těším na tvoje výsledky
, určitě bude všechno v pořádku.
Hlavně že je ti po tý amnio dobře
.
Mawi - to je teda divný, zkus zítra zavolat praktičce,ať se něco nezanedbá
. Ať je ti líp. ![]()
Ahoj holky, jsem tu jen na skok, tak jen kratičce:
Saji - myslím na tebe a držím pěsti=štěstí ![]()
Byla jsem v pondělí na 3D ultrazvuku a vypadá to u nás na holčičku
Přikládám její fotku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat