Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
102677
27.11.10 21:09

wejinko, těžko pak před přítelem pohlaví utajíš, když budeš nakupovat v barvách :think:
ahoj charlot, už jsme se bály, jestli jsi o.k. :mavam:

• načítám...
1068
27.11.10 22:12

Ahoj, dneska jsem celý den nezapnula počítač, sníh venku mě nadchnul, dopoledne jsme už se synkem zkoušeli boby a postavili sněhuláka :palec: Bude mě mrzet, že letos nemůžu lyžovat, hrozně mě to baví, jedeme v zimě na týden na Šumavu a chceme postavit synka poprvé na lyže, tak ho bude učit tatínek :lol:

Saji, to je škoda, že na kardio jdeš až ve dvě, to se asi neuvidíme, protože já budu chodit s největší pravděpodobností mezi svátky do práce :-(

• načítám...
102677
27.11.10 22:48

jé majdo, tak to mě tedy mrzí, i bych přijela dřív, ale zase co bych tam pak dělala do těch dvou :think: nicméně pokud bys měla chut se poznat, můžeme se domluvit kdykoli kdekoli i bez doktora :potlesk:

• načítám...
102677
27.11.10 22:52

dobrou noc všem.

• načítám...
3424
28.11.10 07:50

preji dobre rano holky :mavam:

• načítám...
13338
28.11.10 08:17

Dobré ráno holky, včera náročenej den, tak trošku obžerství :-D. Ale dorazili jsme domů už okolo 23.hodiny, muž mě překvapil, že ani neprotestoval :-D. Šári - jak je?

• načítám...
102677
28.11.10 09:19

ahoj všem
míšo, jde to, už se nemůžu dočkat až mi zítra zavolají předběžné výsledky. :mavam: užili jste si to?

• načítám...
5470
28.11.10 09:26
locika píše:
Jó holky, už vím, co jsem ještě chtěla…ten Gravimilk - mně teda docela chutná, tedy chci říct, že je fakt dobrý…udělala jsem si ho teda ale se studeným mlékem, s vodou bych se asi neodvážila, to by mi asi nechutnalo, ale s tím mlékem - mňam mňam :-) A mám teda čokoládový…

ahojda, ja ho zkusila s vodou. a nebylo to tak hrozne. ale s mlekem to bude asi lelsi. ja mam jen ten vanilkovy.

• načítám...
5470
28.11.10 09:32
nikilusi píše:
Ahojky a na co je ten Gravimilk dobrý?jsem těhotná poprvé tak jsem takoví neználek.

ahojda, ja ho mam na doporuceni z lekarny. podle doktorky jsem si mela poridit pripravek s obsahem jodu. tak mam gravimilk a tablety s jodem. jeden den si dam napoj a druhy den tabletku.
mam pocit ze je to spis doplnek.

• načítám...
1139
28.11.10 09:38

Miluju vaše obžerství,

včera jsem se taky rozjela, oběd (rýže, maso, máčka) na návštěvě mandarinky, sušenky, pečivo (bezlepkové jak má být), voda džus…
A pak POHYBY a TANEC… Doma to teda bylo něco! Prvně střívka… žaludek, jak kdybych něco blbě snědla, ale NETUŠÍM CO??? :nevim: :nevim: :nevim:
Takový křeče žaludku, i když už v něm nebylo nic, průjem se zaraženými plyny se rozhodl chovat na několik hodin jako zácpa a dělal si podivné přestávky…
Křeče žaludku nebo tam někde až do zad… Ha, a protože se žaludkem máme velmi delikátní vztah, tak si myslím, žeto nebyl (jen) žaludek, ale dost možná SLINIVKA??? :nevim: Nemáte někdo zkušenost? Už jsem na ni měla podezření dřív, pže žaludek se chová a bolí jinak…
Samo, že klasickej akutní zánět pankreatu je na JIP a chronickej je zas jinak… Ale toto bylo trochu jinde než žaludek, ta záda, úlevová poloha v předklonu a vkleče… Normálně když žaludek, když ho člověk vyprázdní, za chvíli se uklidní… A může taky tekutiny. Tady NEE! (Což jsem si přečetla zpětně, ale stav i malý lok brutálně zhrošil.) Několik hodin mě to ještě bolelo. Chjo jo. Slinivku nemocnou neeeeeechci, to je snad nejhorší mazeeeec…
Samozřejmě trávení a stolici mám v těhu jinou, tak to těžko teď sledovat… Ale…
I slinivku by ale moje včerejší jídlo nemělo dráždit… Ale příznakově nejblíž.

Tak uvidím, až se najím a napiju. Včera to teda jako stačilo. Manžel už mi nabízel odvoz do špitálu… ;-)

• načítám...
5470
28.11.10 09:40

ahojda. krasne, stale bile rano.

• načítám...
5470
28.11.10 09:50

mawi snad to nebude tak zle. vcera jsem se vic nadlabala, a vecer mi nebylo vubec ok. bolelo me brisko, hlava a bylo me vazne divne. ted po ranu uz je to lepsi,ale stale nic moc.
zkusim prochazku na cerstvem vzduchu a uvidime.
drzim palecky at ti je lip.

• načítám...
13338
28.11.10 09:56

Šári - užili jsme si to, ale v deset už jsem mlela z posledního :-D. Jsem ráda, že dneska jedeme jen k našim na oběd a pro Barušku a večer jedeme na rozsvěcování stromečku na náměstí. :wink: Akorát doufám, že stihneme prchnout před ohňostrojem, protože Barča by měla nervovej záchvat :-D :-D. Sice už je skoro hluchá, ale přímo u zdroje by to asi slyšela. Tak tam budeme jen chvilinku.
Taky už se těším na tvoje výsledky ;-), určitě bude všechno v pořádku. :dance: Hlavně že je ti po tý amnio dobře ;-).

• načítám...
13338
28.11.10 09:58

Mawi - to je teda divný, zkus zítra zavolat praktičce,ať se něco nezanedbá ;-). Ať je ti líp. :kytka:

• načítám...
3113
28.11.10 10:00

Ahoj holky, jsem tu jen na skok, tak jen kratičce:
Saji - myslím na tebe a držím pěsti=štěstí :-)
Byla jsem v pondělí na 3D ultrazvuku a vypadá to u nás na holčičku :palec: Přikládám její fotku :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+