Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky téééda, vy jste nás včera pomlouvaly…
Já ty šťouchance fakt cítila, bylo to jiný než prdy
.Včera nic, byla to holt náhoda, když tam má tolik místa
. My už tu máme 5 cm sněhu
. Je to nádhera.
![]()
Míšo, nepomlouvaly, jenom jsme vám dávaly ke zvážení, zda jste se tak jisté. Nikde jinde není statistický výskyt pohybu u provorodiček dřívější než tady na této diskusi, a že je to % podivně vysoké…, že je úplně v pořádku, že se to Saji zda divné ![]()
A není teda sama ![]()
Mirko, asi ten sníh asi zůstal na Vysočině, tak musíte počkat na další várku, ale dorazí, však počkej. Ono zase ve městě na dopravu a na zlomený nohy je to lepší.
Holky vy jste akční, já si připadám jako k ničemu (a to dělám v podstatě všechno), ale nějaký velký úklidy, výzdoby, pečení a ranní výchazky, tak to teda nedávám. Musím nějak přehodnotit… Já si vystačím s tím, že si vařím čaj, jím, chodím na malou nebo na velkou, a jak se to pořád střídá, tak to zabere času dost a ani kvůli tomu nedospím…
míšo, nepomlouvaly, to bychom si nedovolily - Ty už jsi v 18 týdnu, tak jsi na ten štouchanec už nárok měla, ale přijde mi zvláštní, když prvorodička v 16 týdnu cítí pravidelné pohyby - tak je možné že si to může splést. nic ve zlém holky. ![]()
tady je taky sníh ![]()
tak prochajda supr. Psisko nadseny.Ja nadmiru spokojena.A to jsem si jeste koupila ke snidani pekne cerstve rohlicky.
Jo jo šári, já si přece dělám srandu… ![]()
Jak ses vyspala? Všechno v pohodě?
Tady furt chumelí
, ale je to tu tak krásný. na každej travičce bochánek sněhu, půjdu vytvořit malinkýho symbolický sněhuláčka
. Byla jsem nakupovat dopoledne v Plzni a odpoledne byla s mužem v Prazem pro díly, jen výlet a dlabec v KFC
. Což byl teda luxus, takovej Texas Grander mě přivádí k neuvěřitelnej slasti
![]()
Ja nevim ale ja nepsala v 16tt ze citim pohyby nebo snad jo??
ja od min.tydne a to jsem si taky nebyla jista,proto jsem to nepsala,az tento tyden,kdyz uz vim ze je to ono..
![]()
míšo, vím, že si děláš srandu. jasně že jsme Vás pomlouvaly
jen Ty jsi prostě v normě no. ani už nevím, jak mi je, bolí mě celej člověk.
tak to jste měli krásný den, taky bych si dala říct.
jé mirko, nesmíš si to brát osobně. holky, nikdo to nemyslel zle, už se v tom nevrtejte. prostě jsme tu vtipkovaly no.
myslím, že nic zlého nikdo nenapsal.MÍR ![]()
sajinda tak to jsi mne „uklidnila“. Ono vazne nebyt UZ a vynechani menstru tak si ani jako tehu nepripadam. To taky nepocim zvraceni, nevolnosti ktery mne trapi jeste trochu ted. Ale ted je to uz o trochu lepsi. (blbe mi bylo od 4 tydne, skoro az do ted - a dal)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat