Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
luk , ja mela u prvniho hodne plodove vody , takze jsem mela taky obr bricho, predevsim ke konci teda , to najednou narostlo rychlosti svetla
. Ale teda zvladala jsem vsechno i se pravidelne holit pred porodem ![]()
nekdy sem musim hodit to moje strasne foto kde mam ten pupek videt, jeste jsem byla cela otekla a bylo tropicky leto - fuj blee ![]()
Jo na vanoce se taky tesim nejvic kvuli detem … to bude na chvili zase klidek ![]()
saji , jestli muzu taky dat tip tak vosi hnizda, ale to asi kazdy zna ze
? ja je teda miluju. a jeste nejaky docela dobry recepty byli ve specialu blesku pro zeny , jsem si rikala ze bych zkusila , tak pripadne muzu prepsat nekomu kdo by mel zajem ![]()
luk18 ty jo, to je brisko. ja stale zadny, prsa taky stale male. Si vazne jako tehotna nepripadam, nebyt ultrazvuku tak neverim.
Zuzko to ja od 8 mesice nejsem schopna se holit, prebere tuto cinost manzel - reknu vam ze mel vzdy velikou radost ze to muze delat.
Takze me pravidelne holil az do porodu, nenecham se holit v porodnici takze jsem se pripravovala doma.
tak jsem se vratila z adventnich trhu
a hura uz mam prvni darek. pro budouciho tatinka jsem objevila krasny triko - s napisem POZOR ! TATINEK V ZACVIKU . no uz se tesim az to uvidi.
Jo a taky jsem si nechala vyrobit, vanocni ozdoby s nasimi krestnimi jmeny. Kazdy bude mit svoji vlastni - i mimisko.
Saji, tyto trubicky mam moc rada, je to jedina nepecena vec, kterou delam, no mozna jeste rafaelo, to uvidim.
Nepecene trubicky
20 dkg mletych orechu
20 dkg ml. piskotu
15 dkg ml. cukru
1 lzice kakaa
3 bilky
Vse smichame, vypracujeme testo, vyvalime plat a krajime na obdelnicky (cirka 4×5 cm), a natacime na varecku (namocenou v cukru, aby to slo hezky sundat). Nechame asi 1 den v lednicce odpocinout a pak plnime kremem, je mozne namocit v cokolade a treba obalit v kokosu.
Ja k tomu delavam vanil. nebo karamel. krem. Radsi delat jen par dni (tyden) pred vanocema. Ja to delavam z polovic. davky. ![]()
Je ty vanocni ozdoby s menem a rokem narozeni mame taky, pristi rok nechame na trhu dodelat nase dalsi miminko.
dík, to tak asi nepoznám… Srdce mi občas, ne moc často buší, ale jen krátko, to myslím je z víc krve, nevolnosti mám, teď už nebliju, ale občas se mi navalí, že nevím, takovej žaludek na vodě, ale to může být i těhu. Něco na mě leze od pondělka, to jsem i zvrcela, tak jinak než těhu, ale bolelo mě v krku, řak spíš to. Unavená jsem, jenže já mám dost náročnou práci, takže vydržím, ale pak zaa dost odpadnu. No uvidím ten příští týden, jak to bude vypadat.
Teď už by ty dávky neměly mít vliv na IQ mimisa, akorát nám aby bylo ok. Řekli Ti, od čeho byly problém v konci Tvého těhu? OD štítný žlázy nebo?
dík, to půjde i bezlepkově. Akorát bojim, že budou značně sublimovat.
Teda dělat něco z pol. dávky, to u nás neznáme, u nás je základem dvojitá ![]()
kathul, díky za recept, trubičky působí mnam.
pexes - hezké ozdobičky. holčička se bude jmenovat po mamince? a Vy už víte, že to bude holčička?
Pexes, hezky … taky jsem se divala, ze uz mate jmeno na holcicku. ![]()
Mawi, my mame sice cukrovi radi, ale posledni dobou delam skoro vse (az na linecke - to je potreba nejvic) jen polovicni. Nam to uplne staci. ![]()
Saji, me chutnaji, tak kdybys je delala, tak at chutnaji taky. ![]()
A ted uz jdu radsi chrapat, zacina mi byt lehce nevolno, tak snad to zaspim.
![]()
sajinda kdyz jsem byla ve stredu na KO tak na UZ pres brisko prcek nespolupracoval. A tak pani doktorka ykoumala pres vaginalni UZ a pak rekla ze to bude holcicka. Nemam duvod ji neverit
na velkej UZ jdeme 22.12.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat