Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6064
26.11.10 13:05

Saji tak uz jsi spapala polivku? No ja nespinkam, ja jen vzdy jdu jako lehnout s nim a pak jdu pryc jak usne. Sam by nesel. Ale uz spi.
No chudino to jste nejak nedomysleli, nam varila tchyne v ten patek a v sobotu pak manzel uz. Ja zase varila az od pondelka. :lol:

• načítám...
1139
26.11.10 13:05

ditul

já nemám JEDINÝ kus. Leda svůj ručník :-)

Saji to mám stejně. Pokud se dokopu k vaření (mám teď nějakou polochřipku nebo co), tak už to nejsem schopná jíst, jak se načichám těch par. Takže i když mám hlad, nevím, co bych si dala.
Naštěstí manžel dovezl nějakou čínu včera, tak to jenom ohřeju. (Normálně čínu nijak nemusím, teď mi docela jede.) Já ještě mám celiakii, takže polívka ze sáčku nehrozí, to musím vařit… Což mi tak neva, když je to pro víc lidí, ale pro jednoho? Sebe navíc. Nedostatek motivace.

• načítám...
102677
26.11.10 13:15

jo holky, přes víkend už manžel uvaří. dneska se musím něčím odbýt,no. to vydržím. :potlesk:

• načítám...
102677
26.11.10 13:16

jo jo, polívku už mám v sobě.

• načítám...
3424
26.11.10 13:23

no holky ja jdu neco upict :wink:

• načítám...
433
26.11.10 13:24
sajinda píše:
jo holky, přes víkend už manžel uvaří. dneska se musím něčím odbýt,no. to vydržím. :potlesk:

jo jo , hlavně odpočívej, pro dnešek pro tebe platí absolutní klid !!! a o víkendu ať tě manža pěkně opečovává

nawi, tak to máme stejně, ale s tím rozdílem, že já mám už doma dvě odrostlé děti, ale to jsem jim oblíkala před 13 lety, už by asi stejně bylo k ničemu :nevim:

• načítám...
Kathula
26.11.10 13:28

Ditko chrape, pernicky mam nazdobene a do vareni uz se mi vuuuubec nechce … a vy mi tady delate takove chute - gulas, kvetak, rizek … hhhm, mnam mnam .. dneska je bambulina hodna a nelezi mi na zaludku, tak bych snedla cokoliv. :mrgreen:
Jinak Saji, jeste jsem chtela k tomu proreknuti, preklepu … chodim do 3 diskuzi a holky si vsude tipuji co budu mit a i kdyz pouzivam obe formy pohlavi vsude, tak si dost lidi mysli, ze jsem se nekde prorekla … sranda je, ze na jedne diskuzi si mysli, ze jsem se prorekla klukem a na druhe skoro vsichni mysli, ze jsem se prepsala holcickou. :mrgreen: U vseho se jen smeju. :pankac: :jazyk: A pritom to vsichni vi, ze pouzivam napr. … bambulin me kopnul - bambulina me kopla. :mrgreen: :andel:
Sorry za roman, ja si na to tak vzpomnela, jsme to asi pred tydnem resily na jine diskuzi. :oops:

• Upravit
Kathula
26.11.10 13:28

A ted mi nekdo teda poslite neco k tomu jiiiiiiidlu :mrgreen: :andel:

• Upravit
Kathula
26.11.10 13:31

Nakupovani, vybava - my mame vse, nic nepotrebuju (teda co se tyce vetsich veci), uz u Samyho jsme nakupovali spis neutralni veci … koupim, jen kdyz mi neco padne do oka, urcite chci i nejake nove obleceni, i kdyz jich po Samym mame kupy … vecicky zacnu chystat az tak v breznu.
Jinak u Samyho jsme vetsi veci zacli kupovat az tak po 20 tt, nejdriv jen hledat, co se libi, kocar jsme koupili kolem 25 tt, trvalo asi 8 tydnu nez prisel … na takove veci je cas … ale oblecky nebo mensi veci, uz jsem v teto dobe nakupovala … ne po desitkach, ale po jednom, kdyz bylo neco v akci, nebo se mi to moc libilo. :wink:

Příspěvek upraven 26.11.10 v 13:33

• Upravit
5470
26.11.10 13:32

ditul : diky. s tim jodem jsem se pobavila s lekarnici v praci. Doporucila Jod, vytazek z Keipu, v kombinaci s Gravimilkem. Tak uvidim. Rikala ze to m am stridat. Vetsinou kdyz si nezobnu pilukju at si dam Gravimilk. Tak uvidime.

• načítám...
1139
26.11.10 13:33

Kathula

od včera tu mám halušky s bryndzou a zelím…
Jsou volné…
Zato čína manželovi nezbyde, jak jsem si původně myslela, a jak se on těší…

• načítám...
Kathula
26.11.10 13:34
mawi píše:
od včera tu mám halušky s bryndzou a zelím…
Jsou volné…
Zato čína manželovi nezbyde, jak jsem si původně myslela, a jak se on těší…

Tak to jsem jeste nikdy nejedla…

• Upravit
5470
26.11.10 13:38

Jinak konecne dneska ten patek. Odpoledne jedu zpatky do mesta, mame tu adventni trhy. Tak koupit nejakou vyzdobu. Vsak uz v nedeli se zapaluje prvni svicka. A ja darky stale nemam a hlavne ani nevim co. Letos to asi dopadne tak ze kazdy dostane neco maleho a mileho :-)

Jelikoz cekam prvni mimco, tak nic nemama. Jediny co jsem poridila, byly ponozcicky - jen tak pro pripomenuti. Jo a jeste bych zapomnela na skrinku pod prebalovak. To je tak vsechno co mame pro mimiska pripraveno.

• načítám...
1139
26.11.10 13:39

Kathula

To jsi ale o hodně přišla. Když je k tomu ještě osmažená cibulka a uzené maso na drobno, tak na chuť, za normálních okolností se můžu utlouct…
Mňam mňam! Jednoduché na přípravu, zdravé a moc dobré. Hlavně jak mám tu bezlep. dietu tak je to jedno z mála jídel, který chutná normálně, protože brynza, navíc s uzeným, tomu dají správnej říz.
Ale včera mi to nějak dobře neudělalo, a to jsem to měla bez cibulky i bez masa.
Ale zase od tý doby, co jsem měla ty hrozný zácpy, jsem v podstatě spíš vděčná, když mě něco trochu protáhne…

• načítám...
7267
26.11.10 13:53

aaya , ja nejak mam rada i to nakupovani, i kdyz asi spis tak ze si vzpomenu na detske casy kdy jsme s mamkou jezdila do Tabora na nakupy - to byl velky vylet :mrgreen: , i ty tasky me bavilo tahat a jeste vlakem :mrgreen: . No a pak s tatou vzdycky 23. do mesta pro kapra a nejake jidlo jeste , ale na vesnici jsou ty vanoce taky neco jineho :-D . Jako ted kdyz si predstavim tady ten totalne narvanej globus a nakupni centra, tak to me vomejvaj :roll: . Ale darky kupuju uz temer jen pres net a kdyz jdem pro jidlo musime to nejak prezit holt :-)
Jinak taky rada balim , ale s detma je to slozitejsi. to budu letos balit nekdy v 11 a to uz bych mozna radsi jen drepela u telky nebo lezela v posteli :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+