Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásné ráno holky…
mám dotaz : začínám mít nejspíš svědivý výtok, ale dneska tam nemám svého dr, myslíte, že si můžu koupit něco volně prodejného???
Marty asi bych riskla jen neco ze salveje jako jsou napr. gyntima cipky nebo ze australskeho cajovniku na zavadeni. Jeste me tak napada si delat sedaci koupele z hermanku. Ty ostatni veci by se v tehotenstvi uzivat nemely.
Saji tak jsi to vcera zvladla vid? Ted uz jen to cekani na vysledky, co? To je jak zakon schvalnosti. Kdyz je clovek nejvic ve stresu, tak tam nekdo rozbije pristroj v labine. Jsou to lajdaci.
Alidan tak to jsi me uklidnila ufff. Uz jsem myslela, ze me bude muset odrodit manzel
On sice neni gynekolog, ale pry by to mel umet
U neho v nemocnici jich teda odchazi dost. Hlavne na ARU.
jo jo, to čekání na výsledky je největší děs běs. mám vůbec celkově pocit, že stále na něco jen čekám. ![]()
Ja jsem dneska v soku z toho pokusu o unos te holcicky tady u nas u Brna. To uz je snad nakej gang nebo co. Jeste, ze stihla utect chuderka. To aby mel clovek porad strach o ty deti.
sajinda píše:
dobré ránko,
zuzi, děkuju, dle utz ve 12 týdnu bylo mimčo o tři dny větší, já to neřeším, ty rozdíly tam být můžou, stačí o milimetřík jinak změřit.
dnes mám ležící den, tak doufám,že tu nebude mrtvo.
jo, tak uz jsme se tu o tom i jednou bavili. Tu u nas se vetsinou bere kdyz je rozdil vic jak tyden, tak podle utz ve 12tt. Ja u druheho mela rozdil 8dni a ted zase kdyz jsem rekla ze mam delsi cykly tak mi to rovnou bere jen podle utz
Jinak vsem krasne rano!
Aayo, jeee, nakupy vanocni , to miluju ![]()
Dobre ranko holky, ja a muj sym spime do 9 tak jsme prospani azaz. Probudil nas jeden zakaznik co si koupil po malem boty, prijel si pro ne v 9 a ja vyskocila v pyzamku a letela k oknu. Trapas. No ale ja jim psala ze dlouho spime no
tak jsem mu dala ty boty a on penize a odjel. Koukala jsem vcera kolik ja to mam veci po malem, ach jo to uz je za ty dva roky veci. No cekam co reknou a jak to bude holka, tak to roprodam. ![]()
Jinak ty jejich rozdily - ja mam rozdil o tyden jo, nemozno podle PM a hlavne vim ze Lukas byl taky tak velky, termin mi posunuly o 14 dni a ja nakonec rodila po terminu tom prvnim.
Takze mam velke deti a ted jak rikal doktor ze je to zase macek tak vim ze ikdyz mi termin vselijak posunou tak bude platit zase ten prvni podle PM. Vubec na ty UTZ terminy nereaguju. Je to podle velikosti miminka a to je podle rodicu velike ze, muzu ja za to ze mam takove velikany. ![]()
pexeso vítám tě mezi náma
, díky za stručný info, s jódem neporadím ![]()
Saji tak první krok máte s Plodicí úspěšně za sebou
, nás ten první krok čeká v pondělí, tak na sebe budeme myslet
Marty mně pomáhá heřmánek, stačí se párkrát opláchnout, dávám tak sáček na 1,5l, ale myslím, že ikdyby to nepomohlo, tak to snad není tak nebezpečné, snad jen hodně nepříjemné, že? ![]()
ditul, jo, jo, myslím,že se Tě v pondělí na vše vyptají a dle mého názoru Ti doporučí taky odběr a hned Tě objednají.myslím si to tak. budu Ti moc držet palečky.
Holky ja se tech vysledku nedockam, jeste 14 dni
![]()
Asi prekecam gyndare v pondeli at mi udela pro utechu UTZ ![]()
Luk v pohodě, hlavně, že se dozvonil a obchod proběhl ![]()
Já taky věřím, že u mě je jenom problém v určení stáří mimča, jsem přesvědčena, že k oplodnění došlo 17.08. , jsem na tom jak Saji
a termíny mám od 02-14.05. , pokaždé mu vyjde jiný ![]()
sajinda píše:
ditul, jo, jo, myslím,že se Tě v pondělí na vše vyptají a dle mého názoru Ti doporučí taky odběr a hned Tě objednají.myslím si to tak. budu Ti moc držet palečky.
prosím Saji, řekni mi, na co mě budou ptát, radši asi zjistím krevní skupiny dětí a hlavně manžela, že ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat