Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Luk, taky už funguju úplně normálně, jen si fakt dávám pozor na to zvedání, hlavně malého, cítím se v pohodě, podbřišek už necítím, tak snad už to bude u nás obou v pohodě.
Míšo, díky za vysvětlení toho přenosného monitoru dechu, zní to zajímavě, zkusím si to vygooglit, to před 4 lety, když jsem čekala malého nebylo.
Jdu pročíst příspěvky od Kathul, zvědavost je hrozná vlastnost, ale mě to určitě nedocvakne ![]()
majdo, docvakne.
kathulce se velice omlouvám, za to, že jsem taková držka držkatá a práskla jsem ji tu. snad mě nebude moc proklínat a nesnášet. promin
ale musíš si dávat pozor na pusinku. ![]()
ali,jméno nemáme, manžel byl přesvědčený, že to bude kluk - takže prozatím plodice ![]()
Viktorie- moc pěkné, to byla také jedna z možností pro holčičku,i když tedy vedla Kristýna.. Mj. už to jméno Plevák zní strašidelně ![]()
Saji, když si vzpomenu na Pleváka, tak se musím smát, ale u vás perlil úžasně
Taky jsem měla pocit, že jestli nepřestane mluvit, tak mi ten odběr kvůli smíchu neudělají ![]()
jinak holky, taky se mám objednat na kardio plodu- ten doktor dnes byl první, kdo mi vysvětlil, co může znamenat to zvýšené hcg -a sice srdeční vady…
tak se objednám.
jo, ještě jsem zapomněla, naše plodice váží prý 198 gramů - dvacet deka salámu
dle utz dnes odpovídáme 17+2, což ale není možné, protože já přesně vím, kdy byla ovulace i styk - byl jediný.
takže to měření na tom ultrazvuku tak úplně přesné není.
Saji,všimla jsem si toho taky,ale myslela jsem,že je to jen překlep.. (třeba možná je) Snad nikdo z rodiny Kathule sem nechodí, tak pro ně to bude tajemství i dál.. ![]()
jo plevák je borec, ali, on i strašidelně vypadá, moment,něco zkusím. ![]()
Já se chystám v pondělí do nemocnice se pro forma nechat zkontrolovat i u jiného gynekologa.. Vůbec to není o tom, že bych tomu svému nedůvěřovala,ale jdu za dobrou známou, která mi nabídla, že mne odrodí,tak aby mne viděla alespoň párkrát za těhoteství.. Tak se těším na bobka a budu k porodu možná trošku klidnější, když vím, že tam bude někdo známý od fochu.. ![]()
Příspěvek upraven 25.11.10 v 18:16
pátej je dr. plevák, tam se dá zvětšit obrázek,když na něj kliknete. ![]()
ali, to je dobře, že uvidíš miminko.
myslím,že to překlep nebyl, bylo už to po druhé, ale už to necháme být, kathul mě i takhle sežere zaživa - promin kathulko naše.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat