Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3735
25.11.10 08:29

Krásné ráno holky :)

Saji - přeji co možná nejlepší den a ty nejlepší výsledky :) Myslíme na tebe :)

Loci - gratuluji k chlapečkovi :potlesk: taky bych chtěla…

• načítám...
7267
25.11.10 08:43

take vsem preji krasne rano. Jen nakukuju a musime se letet vypravit a bezet na plavco.
Jo holky, kdyz jste se tu tak bavili o tech snech, tak me se vcera taky zdal takovy vtipny - sla jsem na utz ve 20tt , ale misto me sla k dr. kamaradka na muj utz :mrgreen: , ja se ji pak ptala co to teda bude jestli ten kluk nebo holka a ona ze to vypada na kluka, pak vytahla nejakou ruzovou prukazku nebo co a nakonec z toho vylezlo ze teda holka … no proste fakt blbej sen :mrgreen:
Tak mejte krasny den. Myslim na Saji :srdce:

• načítám...
6064
25.11.10 08:48

Dobre ranko, taky drzim pesticky vsem co jdou dnes na jakekoliv vysetreni, vsem at to dobre dopadne.
U nas je holky SLUNICKO a slunicko, snih nikde a nikde. Ale ja mam vyset snehulaky v okne. V nedeli prvni advent - no mame tu brzo vanoce. :dance: Malej se porad pta co dostane a neustale me upozornuje ze je HODNY!!!! no nevim - nekdy neeeeee. :-D

• načítám...
13338
25.11.10 09:42

Právě jsem volala na výsledky triplů - negativní. Ufff, to se mi ulevilo. :dance: .

Pohyby - já je prostě necítím :evil: , no holt s ještě počkám, snad ne dlouho, protože už se nemůžu dočkat.

Tady je úplně bílo - asi to během dne roztaje, ale je to krásný ;-) :potlesk:

• načítám...
Wejinka
25.11.10 09:44

Krásné ránko holky já se pořád nemůžu dočkat toho 3.12. už aby to bylo měsíc jsem prcka neviděla a jsem taková nervozní.Doufám že vše bude ok moc se modlím.Jinak dneska 15+1tt letí to holky ještě 6 dní a budu v 5 měsíci.Jinak asi jsem nepřibrala ani deko.Papám tak středně jen když mám hlad zbytečně do sebe nic necpu jen ovoce a zeleninu:))
Saji
Držím palečky vše bude ok uvidíš:))

• Upravit
Wejinka
25.11.10 09:45
Míša8808 píše:
Právě jsem volala na výsledky triplů - negativní. Ufff, to se mi ulevilo. :dance: .

Pohyby - já je prostě necítím :evil: , no holt s ještě počkám, snad ne dlouho, protože už se nemůžu dočkat.

Tady je úplně bílo - asi to během dne roztaje, ale je to krásný ;-) :potlesk:
Míšo
A kolikátý jsi tt já taky pořád nic necítím ani pupíček mi moc neroste.
  • Upravit
3735
25.11.10 09:49

Míšo - gratuluju :potlesk: :kytka:

• načítám...
729
25.11.10 10:05

Miso - gratulace k vysledkum, me se takhle obrovsky ulevilo vcera :palec: .

• načítám...
13338
25.11.10 10:05

Marty - děkuju :hug:

Weji - jsem 17 + 3, bříško mám už veliký, i tu pigment čáru od pupíku dolů. Pohyby ale ještě necítím, ale já si počkám a pak to bude stát za to ;-) :srdce:
Ono u tebe najednou to bříško vykoukne, to se budeš divit :-D. Moje ségra je v 19.týdnu, měla nevolnosti, takže nic nepřibrala, bříško nikde… včera jsem ji viděla po tejdnu a krásně jí vykouklo bříško, z tejdne na tejden má stejný jako já. :palec:

• načítám...
13338
25.11.10 10:06
dandoch píše:
Miso - gratulace k vysledkum, me se takhle obrovsky ulevilo vcera :palec: .

Dandoch díky, tobě taky gratulace, já tu byla te´d poslední dny málo, tak jsem ani ještě nestihla dočíst ;-):zed:

• načítám...
10675
25.11.10 10:09

Ahoj holky. Ja mela dneska noc jak blazen. Vecer jsem se rozcilila kvuli jedne mrse pribuzne a pak jsem se celou noc jen budila. Porad jsem si rikala uklidni se, to za to nestoji,ale to se lehko rekne. Dneska jsem se vzbudila uz klidnejsi. Doufam, ze jsem tim prckovi nejak neublizila :cry: Ja jsem ted v tom tehotenstvi strasne precitlivela a vsechno si moc beru,ale to asi znate.
Jinak Sajimyslim na tebe. Pak dej hned vedet.
Na kontrolu jdu taky 6.12. po ctyrech tydnech a jsem jak na trni. Cekam,kdy uz mi konecne dorazi ten angelsound. Doufam, ze uz dnes.
Vsem preji moc krasny den :-)

• načítám...
6284
25.11.10 10:10

Já se přiznám - ZÁVIDÍM! ty výsledky z triplů… Jako samozřejmě v dobrém holky, moc gratulace. :kytka: Už chci taky.. ale ještě ten týden, ten týden. Úplně se bojím pokaždý, když mi zazvoní telefon :poblion:

• načítám...
Wejinka
25.11.10 10:13
Míša8808 píše:
Marty - děkuju :hug:Weji - jsem 17 + 3, bříško mám už veliký, i tu pigment čáru od pupíku dolů. Pohyby ale ještě necítím, ale já si počkám a pak to bude stát za to ;-) :srdce:
Ono u tebe najednou to bříško vykoukne, to se budeš divit :-D. Moje ségra je v 19.týdnu, měla nevolnosti, takže nic nepřibrala, bříško nikde… včera jsem ji viděla po tejdnu a krásně jí vykouklo bříško, z tejdne na tejden má stejný jako já. :palec:
Míšo
Takže se nemusím bát a říkat ýe jsem divná jo?No ty nevolnosti u mě udělali dost.Během 2 měsíců 11kg dole.Tet už ani stopa po nevolnosti.Takže si myslím že začnu přibírat.Jsem teprve 15+1tt
  • Upravit
10675
25.11.10 10:13

Jo a jsem 16+1 a zadnou caru nikde nemam. Prsa mam furt maly a bricho nic moc. Tak doufam, ze to dozenu :-) Kdy se ma vlastne objevit ta linea fusca?

• načítám...
729
25.11.10 10:15

aaya - ja jsem popravde mela pekny bobky, s malou jsem tenkrat musela po triplech na plodovku, protoze jsem mela falesne riziko na Downa 1:75, takze jsem nevahala ani chvili a podstoupila ji. Mala se narodila o 2dny driv a byla tak 3-4dny prenosena, takze tenkrat mi urcite nesedl ten tyden, kdy mi odebirali triply. Ted mi terminy krasne sedi i podle ovulace a proto to vyslo dobre. Myslim ze kazdy den tam hraje roli pro vysledek :nevim: .
To cekani je hrozny, ale ta uleva potom :palec: . Bude to i u Tebe v poradku, neboj se :hug: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+