Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12584
24.11.10 17:25
MIRKAaa píše:
kofolko a to bude vase prvni mimi? u nas jo.. :srdce:

bude to nase prvni mimuso, ale je pavda, ze nejsem(ac bych mozna mela) vubec vytrepana, ze to nezvladnu. Jedne penize me trapi, ale ze bych mela srach,ze mimso nezvladneme.. to ne. Moc se tesime na „vincka“ :andel: kolikpak Ti je? :oops:

• načítám...
11952
24.11.10 17:26

Weji, takže víceméně to,co jsme ti říkaly už my.. Jen nechápu, že ti tak moc sejde na tom porodným, vždyť to dostaneš jednou a dost, já na tvém místě spíš řeším to,jak si ošéfovat vyšší mateřskou a lepší rodičák, neboť nevím, co bych dělala s 3800 měsíčně.. :nevim:

• načítám...
12584
24.11.10 17:30

tak holky ja mirim na namesti na rozsviceni stromecku. A mozna si tam dam neco ostrejsiho :oops: tak se zatim mejte krasne :pankac: :mavam:

• načítám...
Wejinka
24.11.10 17:31
Alidan píše:
Weji, takže víceméně to,co jsme ti říkaly už my.. Jen nechápu, že ti tak moc sejde na tom porodným, vždyť to dostaneš jednou a dost, já na tvém místě spíš řeším to,jak si ošéfovat vyšší mateřskou a lepší rodičák, neboť nevím, co bych dělala s 3800 měsíčně.. :nevim:
alidan
No jenže to stejně nevyřeším…oni mě automaticky hodí na 4 letou.Já nevím jak to pak bude když otec dítěte o to zažádá jestli si to bude moct upravit na 3 roky a budu brát penízky vyšší protože on pracuje má velký výplaty.
  • Upravit
11952
24.11.10 17:35

weji, nechci být vlezlá,kolik bere? Sama píšeš, že po několika týdnech na mateřké můžeš tu zmněnu provést, ne?

• načítám...
Wejinka
24.11.10 17:37
Alidan píše:
weji, nechci být vlezlá,kolik bere? Sama píšeš, že po několika týdnech na mateřké můžeš tu zmněnu provést, ne?
alidan
já jsem psala že on může jít na MD až 6 týdnů po porodu.Nevím jestli se během toho něco změní a ani nwm jestli to půjde takhle vyměnit víš.Bere 16500,–
  • Upravit
3424
24.11.10 17:41
kofolkaa. píše:
tak holky ja mirim na namesti na rozsviceni stromecku. A mozna si tam dam neco ostrejsiho :oops: tak se zatim mejte krasne :pankac: :mavam:

mas pak SZ.. :wink:

• načítám...
5470
24.11.10 17:46

Dalsi do kvetna 2011

ahojky, pridavam se k Vam. Jsem v 16+3, podle dnesniho UZ to bude holcicka. Pri dnesni kontrole mi doktorka doporucila abych uzivala jod, do tedka uzivam jen kyselinu listovou.Tak se budeme muset po necem kouknout.

• načítám...
102677
24.11.10 17:51

caleo, beru, jasně, to by bylo ideální.
míšo - moc díky, nervy jako hrom.představ si, že jsem dnes byla u borna, udělala mi sestra jen poradnu a na doktora prý nečekejte, jestli vás nic netrápí. tak já nebyla ještě ani jednou vnitřně vyšetřená. příště jsem objednaná až na 21 prosince k bornové na velký ultrazvuk, takže zase bez prohlídky, takže kdybych se třeba náhodou předčasně otvírala, nikdo to neví. moc nechápu :think:
ali, nebyla :oops: , protože je to dnes zas o kus lepší,jsem téměř v pohodě, takže to tam jen zítra nahlásím.
víc nedám,holky, makám, vytírám, uklízím, at mám před plodovkou hotovo.

• načítám...
3735
24.11.10 17:52

Alidan
Můžu mít takový spíš trochu soukromý dotaz, když se pohybuješ v lékařství? Moje mamka asi začíná bejt pomalu v přechodu a hrozně se potí, tak mě napadlo jí koupit nějaké vitamíny typy Sarapis atd - má to nějaký efekt???Nebo je to jen reklama???

• načítám...
3424
24.11.10 18:00

vitam pexeso :kytka: napis neco o sobe,jestli cekate prvni ditko a pod… :lol:

• načítám...
11952
24.11.10 18:05

Marty, ten přípravek neznám, obecně pokud již nastupuje přechod,pak doporučuji spíše konzultaci na gynekologii,měla by mít vyšetřeny hormony, vápník apod. a dle toho pak hledat optimální medikaci.. Takhle z doslechu jsme slyšela, že na pocení z přírodních věcí nejlépe šalvěj..

• načítám...
1596
24.11.10 18:10

SAJI- drzim pesticky na plodovku.Bude nas vic kdo to podstoupi a Ty budes mit to stesti , ze to budes mit uz brzo za sebou. :palec:

• načítám...
11952
24.11.10 18:14

Jinak holčiny, dnes jsem si něco maminkovského koupila já- v Promod super těhu zimní sukni, resp. ona není těhotenská,ale tím,že je z úpletu,tak v pase je pružná, joj, udělala jsem si radost.. Na miminkovský věci koukám,ale jsem pověrčivá, takže zatím nenakupuju..
Saji, zítra budu čekat na zprávy!!!

• načítám...
1596
24.11.10 18:23
Alidan píše:
Ahoj holky, doufám,že jste dnes měly fajn den..
Saji, bylas dnes u PL?
Caleo, nemá smysl,abych ti sem psala, co všechno to může znamenat, protože, jak jsem již psala může to být blbina,ale i vážnější věc, a proto raději počkej na další vyšeření. Nicméně pravdou je, že byste neměly přihlížet k jednotlivým výsledkům,ale k obecnému závěru- positivní či negativní- bylo to tam napsané, či ne? Ta doporučení mi příjdou v tvém případě spíše obecná, neukazující na nic konkrétního..
Senioři- nepsala jsem, že v 70 musí být dědeček či babička nutně vitální, napsala jsem,že se nyní mezi odbornou veřejností nepovažuje věk 75 za nijak vysoký. Vzhledem k léčebným pokrokům a zvyšujícímu se stáří populace..
Vitamíny - nejde o vitamíny jako takové,ale o multivitamíny typu Mamavit, Calibrum atp. bohužel opravdu= otesánek. Nicméně Pregnium, listovka, případně ještě Femibion je ok.Příspěvek upraven 24.11.10 v 17:22

ALIDAN - dekuji .Mas pravdu , ze obecne jsem tam mela napsano v zaveru toto : bez zvyseneho rizika chromozomovych aberaci.Tak to je pravda, ale genetika uz me objednala.To je jasny ze pockam, tak jako vsichni tady na neco cekame a budeme cekat az do porodu. :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+