Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Šári - ohledně toho vyšetření, já taky původně měla jít jen na poradnu… a i když mě nakonec dělal ultrazvuk, tak dovnitř se taky nedíval, kvůli otvírání a tak.
Třeba to ještě nehrozí… zítra šmudlíka uvidíš, budu na tebe moc moc myslet ![]()
ahoj míšo, jsem ráda, že Tě vidím
aha tak to jo, já myslela, že by standartně měl dr. prohlídnout při každé kontrole. nicméně to bylo tak jako od věci, to mě opravdu momentálně trápí ze všeho nejmín. ![]()
Jinak vás holky zdravím, musela jsem nejdřív vše přečíst a zareagovat a už vám jdu poreferovat z dnešní kontroly. Takže - triply vyšly bezvadně, všechno v pořádku. Dr. měřil mimozemšťana ze všech stran, vše OK, i ta hlava se srovnala a odpovídám dle všech tělesných částí 17+0, což je o dva dny mladší, než vychází dle PM. Zmínila jsem se o tom špinění, díval se na placentu a hematom tam stále teda je, ikdyž jen malý. Horší prý je, že se mi tam vytvořil amniální pruh, takže si mám - stejně jako dosud - dávat na sebe velký pozor, v práci si naordinovat klidový režim atd. a bude mě hlídat, UTZ automaticky na každé kontrole, ale to má i hodně z vás, ono se asi s tím velice nic jiného dělat nedá…ale jinak mimi je zdravé jako řípa…byla tam se mnou kámoška, protože manžel se nemohl uvolnit z práce a byla úplně dojatá, myslím že víc než já ![]()
Holky a překvápko na závěr - z naší Julinky je kluk jako buk!!
Úplně se vystavoval, mám 3 fotky, zítra je v práci naskenuju a hodím vám je sem, ten ho má opravdu nepřehlédnutelného
Jinak doktor pustil i 3D ultrazvuk, ale malý se moc fotit nechtěl, furt si dával ručičky před obličej, tak jsme to nefotili, to nemělo cenu…snad to vyjde kolem toho 20tt. Tak jsem holky tak ráda, zase jsem si přišla miminku o něco blíž, ačkoliv mě docela překvapilo, že to teda je kluk. Ale tentokrát jsem už neodolala a šla mu koupit první obleček. Nafotím a dodám ![]()
Další kontrola mě čeká 6. prosince a další velký UTZ 17., tak už se těším, bude mi bobek chybět, než ho zase uvidím…třeba už ho konečně brzy aspoň pořádně ucítím…jo a ptala jsem se, jestli je možné, že bych už cítila pohyby, tak říkal, že možné to sice je, ale že je to ta spodní hranice, že to není příliš obvyklé, tak nevím
Ale já si počkám ![]()
Jo holky a dnes jsem na vás myslela a koupila si Gravimilk, čokoládový, tak jsem zvědavá, jaký to teda bude hnus
Ale udělám si to rozhodně s mlékem, s vodou mi to nějak nesedí…
locika píše:
Jo holky a dnes jsem na vás myslela a koupila si Gravimilk, čokoládový, tak jsem zvědavá, jaký to teda bude hnusAle udělám si to rozhodně s mlékem, s vodou mi to nějak nesedí…
Loci tak gratuluju ke klukovi
,je parada ze uz to vite
jinak ja jdu do poradny taky 6.12 jako ty a velky UZ mam 14.12
moc se tesim a uz se nemuzu dockat ![]()
jo a gravimilk z lekarny mam taky,vanilkovy a je moc dobry normalne s vodou ![]()
Locigratuluju k chlapeckovi a taky k tomu, ze se jeho pindik neda prehlednout ![]()
Mirkoja jdu taky 6.12. do poradny. Na velky UTZ jeste nevim,ale asi nekdy pred Vanocema az budu ve 20tydnu.
Sajibudu na tebe moc myslet. Urcite to dobre dopadne. Proste musi!!!!
Jo a holky kdy se prosim vas chodi na ty testy na cukrovku? V kterem tydnu?
holky jdu se divat na dokonaly svet a venovat se tatkovi…tak se tady mejte a pa zitra ![]()
Teda, vy jste toho zase napsaly, ze jsem zapomnela, co jsem chtela.
Loci, gratulka ke klucikovi.
Prohlidka a UTZ - mam kazde 4-5 tydnu, prohlizi zvenku i vnitrne.
Vic fakt nevim.
Dneska jsem si konecne udelala testo na perniky, tak se do toho asi zitra pusti, teda kdyz mi bude fajn … dneska jsem cely den myslela, ze mi upadne hlava. ![]()
Mam dojem, ze na cukrovku kolem 24 tt (ale nejsu si jista,, rekneme 22.-26.tt)
Simi123 píše:
Locigratuluju k chlapeckovi a taky k tomu, ze se jeho pindik neda prehlednout
Mirkoja jdu taky 6.12. do poradny. Na velky UTZ jeste nevim,ale asi nekdy pred Vanocema az budu ve 20tydnu.
Sajibudu na tebe moc myslet. Urcite to dobre dopadne. Proste musi!!!!
Jo a holky kdy se prosim vas chodi na ty testy na cukrovku? V kterem tydnu?
simi to nevim presne,ale byla jsem na tom s kamoskou a byl to teda hnus,pit jak kdyby caj s 10cukrama nebo co,to su zvedava jak to dopadne. ![]()
treba me na to neposle,ale obavam se ze asi jo..
![]()
Loci, gratuluji ke kontrole a vítám tě v klubu chlapečků..
Jinak já nevím, já jsem se z toho Gravimilku málem poblinkala, ale good luck!
Můj gyn- každá poradna- moč, TK, váha, vyšetření čípku, UZ vyšetření..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat