Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
433
24.11.10 12:18

Xlin jo femibion beru, to nejsou vitamíny, vidíš, já to ani nečetla, co to je, a bereš každý den ty 2 tablety, já jen jak si vzpomenu, tak 3-4× týdně :oops:

• načítám...
24.11.10 12:20

mě doktorka nenapsala vůbec nic

• načítám...
3735
24.11.10 12:33

Vítám novou maminu a neboj se toho, že jsi mimo mísu…já tu jsem již celkem dlouho a taky si občas připadám navíc…zvlášť, když tu nějaký den nejsem :mrgreen:

Venku je pěkná kosa a vítr, dala jsem malou spát a lehnu si taky, mám kašel a rýmu :(

• načítám...
12584
24.11.10 12:33

achoj holky. Ja nemam pohyby a porad po nich patram :( a to uz taky 18tt.. :( jinak mi dr zadne vitaminy nedoporucovala, jen v prirozene podobe. ze jinak jsou to pouze farmaceuticke vymysly jak vymamit z maminek vic penez :nevim:

• načítám...
12584
24.11.10 12:34

Vitam Marketku.. a bud v klidu, ja jsme tu od zacatku a jsem porad mimo misu a pisu si obcas sama se sebou :hug: :dance:

• načítám...
1996
24.11.10 12:34

Mě teď porodila kamarádka, čekala původně dvojčátka,a le jedno zaniklo, tak se poctivě ládovala maminkovskými vitamíny v tabletkách a ačkoliv se čekalo, že mrně bude mrně :)měl 4.20 a prý to má původ v těch vitamínech :dance:
Takže já škatulku odložila a dám si tak jeden týdně :wink:

• načítám...
Kathula
24.11.10 12:36

No holky, tak jist zdrave - ha ha, jak se to vezme, je pravda, ze jim vic ovoce a zeleniny, ale abych si odeprela treba mekyho, pizzu, nebou cinu … to nehrozi. :oops:
Z „prasku-vitaminu“ mam taky jenom femibion, ze zacatku jsem brala docela pravidelne, ted jen obcas, kdyz si vzpomenu.
A presne to jsem psala - jasne, ze jsme tehotne tak se nebudu pretezovat a delat zbytecne neco, co nemusim, ale nejsme nemocne, tak to zase neni o tom, ze bych nemohla delat vubec nic … proste vseho s mirou a jak se clovek citi. :wink: :-)
Mne teda az na mdloby, boleni hlavy a obcasne zvraceni :poblion: taky NIC neni. Ale to co mam, bohate staci, i kdyz muzu byt rada, ze nemam zadne zdravotni nebo dokonce rizikove problemy.

• Upravit
433
24.11.10 12:39
maminka markétka píše:
mě doktorka nenapsala vůbec nic

mně taky nic nenapsal, jen doporučil, hořčík na zácpu a femibion jako doplněk pestré stravy

• načítám...
24.11.10 12:46

tak už mám okna hotový.Ještě že jsou tzv. švédské utěrky. :lol: taky jím na co mám chuť a KFC nám opravdu chutná ale nezapomenu na mlíko a ovoce prostě to co chci si vezmu.Holky dělají ve 4 měsíci ultrazvuk?

• načítám...
433
24.11.10 12:46

jo a největší problém mám s mojí produktivitou práce, teď úplné zero, budu se muset vzpamatovat nebo se z toho časem po…, páč to zatím za mě nikdo neudělá, chtěla jsem někoho zaučit až tak v lednu, únoru, stejně budu celou dobu k dispozici, ženský na provoze už se těší, jak budou vozit kočárek, jak jim budu nastavovat tisk nebo řešit vzniklý problém

• načítám...
7712
24.11.10 12:59

Ditul - blbost, ja zeleninu ted nevidela hodne dlouho, moc na ni nemam chut, ovoce jedno denne si dam nejake, to je fakt… a stravuju se jak se da, dva dny kvetakova polivka, dneska fazolky s bramborem a vajickem, proste co dum dal… nechce se mi moc varit a na nakupy uz vubec ne :-D manzel drzi dietu, nic nechce a mi se pro me samotnou varit nechce… i kdyz varim vlastne i pro mimise, no… Takze te muzu uklidnit, ze fakt moc toho nedelam… ale mazat se mazu, to delam pro sebe hlavne, nechci strie… i kdyz to asi moc neovlivnim ani tak…

• načítám...
4854
24.11.10 13:01

Ditul, máš pravdu. Jsem ráda, že mám své soukromí. Moji rodiče jsou úplně v pohodě,ale bydlet bych s nima nechtěla a s přítelovými rodiči už vůbec ne. Tam mám problém vydržet i víkend. Hypotéka je takový drahé vězení téměř na doživotí … ale co naděláme, žejo. Až se po mateřské vrátím do práce a když se budeme hodně snažit a šetřit, tak bych chtěla k bytu pořídit chatičku, tak uvidíme …ale zatím to spíš vypadá,že budu ráda, když zvládneme platit to, co musíme.
Za chvíli si mám volat na výsledky tripplů, tak se nervózita zvyšuje…

• načítám...
3424
24.11.10 13:02

Holky tak ten femibion beru taky,ale nevim jestli budu az do konce tehu :nevim:
marketko nevim jak jinde ale ja mam UZ pri kazde KO a docela si nedokazu predstavit ze bych drobecka videla jen 3-4× za cely tehu,i kdyz je to normalni.. :roll:

• načítám...
24.11.10 13:03

to neovlivníš.Kamoška si dělala i zábaly na noc a koncem 9 měsíce ji popraskalo celý břicho.já mám první čárku a to se taky mažu,ale u nás to má jak mamča tak obě ségry.

• načítám...
24.11.10 13:05

taky mám z toho obavy švagrová mi říkala že ultrazvuk jí dělali jen 3× za celý těhu,ale taky mě to nějak nesedí dokuď neuvidím jak se tam mimi vrtí tak nebudu mít klid

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+