Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Xlin jo femibion beru, to nejsou vitamíny, vidíš, já to ani nečetla, co to je, a bereš každý den ty 2 tablety, já jen jak si vzpomenu, tak 3-4× týdně ![]()
Vítám novou maminu a neboj se toho, že jsi mimo mísu…já tu jsem již celkem dlouho a taky si občas připadám navíc…zvlášť, když tu nějaký den nejsem ![]()
Venku je pěkná kosa a vítr, dala jsem malou spát a lehnu si taky, mám kašel a rýmu ![]()
achoj holky. Ja nemam pohyby a porad po nich patram
a to uz taky 18tt..
jinak mi dr zadne vitaminy nedoporucovala, jen v prirozene podobe. ze jinak jsou to pouze farmaceuticke vymysly jak vymamit z maminek vic penez ![]()
Vitam Marketku.. a bud v klidu, ja jsme tu od zacatku a jsem porad mimo misu a pisu si obcas sama se sebou
![]()
Mě teď porodila kamarádka, čekala původně dvojčátka,a le jedno zaniklo, tak se poctivě ládovala maminkovskými vitamíny v tabletkách a ačkoliv se čekalo, že mrně bude mrně
měl 4.20 a prý to má původ v těch vitamínech ![]()
Takže já škatulku odložila a dám si tak jeden týdně ![]()
No holky, tak jist zdrave - ha ha, jak se to vezme, je pravda, ze jim vic ovoce a zeleniny, ale abych si odeprela treba mekyho, pizzu, nebou cinu … to nehrozi. ![]()
Z „prasku-vitaminu“ mam taky jenom femibion, ze zacatku jsem brala docela pravidelne, ted jen obcas, kdyz si vzpomenu.
A presne to jsem psala - jasne, ze jsme tehotne tak se nebudu pretezovat a delat zbytecne neco, co nemusim, ale nejsme nemocne, tak to zase neni o tom, ze bych nemohla delat vubec nic … proste vseho s mirou a jak se clovek citi.
![]()
Mne teda az na mdloby, boleni hlavy a obcasne zvraceni
taky NIC neni. Ale to co mam, bohate staci, i kdyz muzu byt rada, ze nemam zadne zdravotni nebo dokonce rizikove problemy.
maminka markétka píše:
mě doktorka nenapsala vůbec nic
mně taky nic nenapsal, jen doporučil, hořčík na zácpu a femibion jako doplněk pestré stravy
tak už mám okna hotový.Ještě že jsou tzv. švédské utěrky.
taky jím na co mám chuť a KFC nám opravdu chutná ale nezapomenu na mlíko a ovoce prostě to co chci si vezmu.Holky dělají ve 4 měsíci ultrazvuk?
jo a největší problém mám s mojí produktivitou práce, teď úplné zero, budu se muset vzpamatovat nebo se z toho časem po…, páč to zatím za mě nikdo neudělá, chtěla jsem někoho zaučit až tak v lednu, únoru, stejně budu celou dobu k dispozici, ženský na provoze už se těší, jak budou vozit kočárek, jak jim budu nastavovat tisk nebo řešit vzniklý problém
Ditul - blbost, ja zeleninu ted nevidela hodne dlouho, moc na ni nemam chut, ovoce jedno denne si dam nejake, to je fakt… a stravuju se jak se da, dva dny kvetakova polivka, dneska fazolky s bramborem a vajickem, proste co dum dal… nechce se mi moc varit a na nakupy uz vubec ne
manzel drzi dietu, nic nechce a mi se pro me samotnou varit nechce… i kdyz varim vlastne i pro mimise, no… Takze te muzu uklidnit, ze fakt moc toho nedelam… ale mazat se mazu, to delam pro sebe hlavne, nechci strie… i kdyz to asi moc neovlivnim ani tak…
Ditul, máš pravdu. Jsem ráda, že mám své soukromí. Moji rodiče jsou úplně v pohodě,ale bydlet bych s nima nechtěla a s přítelovými rodiči už vůbec ne. Tam mám problém vydržet i víkend. Hypotéka je takový drahé vězení téměř na doživotí … ale co naděláme, žejo. Až se po mateřské vrátím do práce a když se budeme hodně snažit a šetřit, tak bych chtěla k bytu pořídit chatičku, tak uvidíme …ale zatím to spíš vypadá,že budu ráda, když zvládneme platit to, co musíme.
Za chvíli si mám volat na výsledky tripplů, tak se nervózita zvyšuje…
Holky tak ten femibion beru taky,ale nevim jestli budu az do konce tehu ![]()
marketko nevim jak jinde ale ja mam UZ pri kazde KO a docela si nedokazu predstavit ze bych drobecka videla jen 3-4× za cely tehu,i kdyz je to normalni.. ![]()
to neovlivníš.Kamoška si dělala i zábaly na noc a koncem 9 měsíce ji popraskalo celý břicho.já mám první čárku a to se taky mažu,ale u nás to má jak mamča tak obě ségry.
taky mám z toho obavy švagrová mi říkala že ultrazvuk jí dělali jen 3× za celý těhu,ale taky mě to nějak nesedí dokuď neuvidím jak se tam mimi vrtí tak nebudu mít klid
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat