Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7267
23.11.10 22:39

tak ja to tady postupne sepisovala podle toho jakjsem docitala a koukam ze teda z toho mam taky mega prispevek :oops:

• načítám...
11952
23.11.10 22:39

Dobrou noc všem,já jsem ještě dělala buchtu, tak čekám, až vychladne,ať ji můžu nakrájet, mňam.. 8-)

• načítám...
15887
23.11.10 22:42

Ali no já to ještě nějak neumím přijmout, je to fakt tak neznámý pocit, moc slaboučké, ale tak zvláštní…třeba to ještě není ono, ale zas na druhou stranu - ještě jsem nic takového necítila, tak nejspíš jo…je to fajn :-) Ale furt mám strach, abych něco nezakřikla…ale už se těším na zítřejší ultrazvuk a snad na dobré zprávy…

• načítám...
11952
23.11.10 22:46

Zuzi, ty se směješ a babička by možná nadávala,ale 77let fakt není „hluboké stáří“, na oddělení, kde jsme pracovala bývají ročníky 25 i níž.. A to je celosvětový „problém“, tím ,jak se zlepšují lékařské možnosti, tím více populace stárne, proto i my půjdeme do důchodu později, neb nyní je normální, že se lidé dožívají 70let, dříve to tak nebylo.. :think:

• načítám...
11952
23.11.10 22:47

Loci, budeme na tebe myslet :kytka: Jdu umýt manželovi vlasy, to má rád.. :mrgreen:

• načítám...
15887
23.11.10 22:53

Zuzi, no já jsem to taky právě musela tak nějak vysledovat, ty pohyby (jestli to teda jsou pohyby), třeba v práci, když jsem si sedla a soustředila se jen na břicho, nebo doma večer v klidu..jinak za běžného provozu bych si toho asi nevšimla…

Oni se ti senioři nedají asi posuzovat tak jednoznačně…moje babi nedávno oslavila 81 let a je to fakt čiperka (to je ta, co se už nemusí starat o dědu)…teda samozřejmě, nějaké zdravotní komplikace má, ale nějak to zvládá a je velmi čilá hlavně psychicky…to, že ovládá počítač, už mi ani nepřijde zvláštní, běžně si voláme přes skype, posílá mi maily…stahuje si různé programy, naposledy Google Earth, no to jsem zírala, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje :mrgreen: Před 2 lety byla v Austrálii na měsíc navštívit svého syna, něco málo se i naučila anglicky už dříve a mohla bych pokračovat…babi je prostě takový můj zářící rodinný bod a doufám, že ji můžu považovat za mladšího seniora, a že tu s náma ještě dlouho pobude :-)

• načítám...
15887
23.11.10 22:55
Alidan píše:
Loci, budeme na tebe myslet :kytka: Jdu umýt manželovi vlasy, to má rád.. :mrgreen:

Děkuji :-)

No také bych si dala říct, kdyby mi někdo myl vlasy a masíroval hlavu…tak si to s manželem užijte :wink: Já zase manželovi dělám pravidelně kadeřnici, jednou tak za 3 týdny mu vytvořím vojenský účes, aby v práci ladil, za 15 minut mám hotovo…ale moc mě to teda nebaví :lol:

• načítám...
7267
23.11.10 23:06

ali , to mozna neni , ale jaky meli zivot ty seniori ktere jsi potkala? Moje babicka je velice vitalni a silna zenska , i pres to plno problemy s kterymi se pere, ale kdyz vidim jaky ma bolesti kazde rano a sama rika ze kdyby nemela antidepresiva tak uz se zabije, tak je mi to proste lito a verim ze zivot pro ne neni pohoda . Babi si uziva co to jde, no. Ale urcite je to tezke.

loci , moje babicka je taky takova, kdyz se nadopuje rano prasky a po hodine dvou ji prejde bolest … chodi i v laznich na tury , na oslavach je tahoun :lol: , tak jak pisu uziva si, co to jeste jde, naplno. Ale asi by se uz ani nezlobila kdyby „to“ mela za sebou. Ale my ostatni by jsme se zlobili :lol:

• načítám...
11952
23.11.10 23:15

Zuzi, viděla jsem všechny možný seniory,bylo to normální interní oddělení.. Jinak můj dědeček má 85let a stále ještě občas pracuje jako posudkový lékař, babička, která zemřela v 86letech chtěla umřít už od 70let,a to přesto, že byla vitální, neměla žádné závažnější onemocnění a měla kolem sebe společnost, je to individuální,ale prostě 75let v dnešní době fakt není moc,lidé se dožívají 85let skoro „běžně“..
Ale to je jedno, co jsem chtěla, bylo uklidnit Xlin,že dědeček má ještě kus života před sebou, tak ať to dobře dopadne.. :kytka:
Dobrou noc, ženy..

• načítám...
15887
23.11.10 23:22

Zuzi, však to je dobře, že si užívá, tak to má být…a když jí prášky pomůžou, tak je to paráda!

Ali, děda je teda borec, že se ještě věnuje práci…teda moje babi taky, ale ne práci jako zaměstnání, spíš že pořád něco dělá, zavařuje, vaří pro bratránka speciální jídla (má nějakou dietu, teď nevím jakou), prostě se nezastaví…myslím, že by senioři měli takhle fungovat, pokud jim to zdraví umožňuje, jinak pak sedí doma zavření a mají deprese z toho, že jsou sami :-( Těch osamělých starých lidí je mi hodně líto…

• načítám...
102677
24.11.10 06:08

dobré středeční ráno. hezký den.

• načítám...
24.11.10 07:30

Dobrééé ráno přeji všem :-)

• načítám...
3735
24.11.10 08:19

Krásné ránko přeji :)

Loci - musím mít super babču čiperku :)

Ta moje je „mladá“, je jí 67 let, ale co umřel v zimě děda, tak vidím, jak začíná být jiná, už se o sebe tak nestará, nestojí moc o lidi, je radši sama doma (bydlí na vesnici) a také si všímám, že občas zapomíná nebo poplete, co jí kdo řekl. Tak je mi to taky líto, měla by si ještě užívat života.

Xlin - držím palečky, ať se tvůj dědeček uzdraví :) Já si zažila v zimě, kdy dědu odvezli do nemocnice, ale už se z ARO nevrátil a to mu bylo 65 :cry: Ale bylo strašné se dívat, jak se ten člověk mění před očima, děda měl hodně nemocné srdce :(

• načítám...
7712
24.11.10 08:27

Dobre ranko, holky! :-) moc dekuji za podporu s dedou, je v nemocnici, tak jsem klidnejsi, ze tam je napojeny na pristroje a vi, co se s nim deje… vypada to na vodu na plicich, coz neni moc dobre… Ale uvidime, ja uz tam asi nepujdu, nezvladla bych to, on je uplne mimo pry, dneska tam byl manzel a rikal, ze me tam nepusti… :-(

Loci - ja ty pohyby uz registruju i za „pochodu“, hlavne v aute a u jidla, to se mimi asi moc nelibi :-D nebo naopak libi :-) neboj, bude to cim dal vic citit, protoze budes uz vedet, na co se soustredit… vesmes kdyz mimi chci citit, tak nic a pak z niceho nic se ozve…

A vy ostatni „nefnukejte“ :-) vsak se taky dockate :-) uz jen par dni, vzdyt ja uz jsem dneska 17+2 nebo 17+3 (dle UTZ) :-) a pak dostanete aspon ten pravy kopanecek :-)

• načítám...
7712
24.11.10 08:28

Marty - to je mi moc lito, to byl hodne mlady… je to hrozne, kdyz je clovek nemocny…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+