Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sajinda píše:
tak holky, kde jste kdo?????
no kdeby - pracuju jak mourovatá ![]()
a venku pořád chumelí a chumelí …
sajinda píše:
všichni pracujete a nikdo tady se mnou není![]()
![]()
ja psala, ale asi jste muj posledni prispevek na predchozi strane nevideli
![]()
a ted mi doslo ze mam oficialni termin na den kdy se narodila svagrovy loni holcicka
, termin mela 16.5
tchanovci uz z toho budou uplne mimo a nebudou vedet kdo kdy ![]()
juj zuzi, honem se jdu podívat. asi mi to skočilo rovnou na další stránku. hned to napravím ![]()
ahoj zuzi
okna nemej, zmrzneš..
no já se taky úplně děsím toho, až pojedu odpol. pro děti, snad do odpoledne silničáři něco s těma silnicema vyvedou. ![]()
no zuzi, tak to by bylo zajímavý, kdyby se narodily dětičky ve stejný den.
![]()
tak já si jdu alespon umýt vlasy, at mám nějakou činnost. když si tu tak povídám sama se sebou ![]()
já bych si tu povídala, ale to by ze mne v práci neměli radost… ![]()
saji, diky za reakce ![]()
ja si vlasy myla vcera tak nemam co delat , teda bylo by co delat , ale jsem taaak lina, rymu mam jak tram , spatne se mi dycha, tak se mi nic nechce ![]()
Ahoj holky, hezké pondělí přeji a všem, které čekají na výsledky testů přeji štěstí
, bude to dobré!!!
Já jdu ráno na test na cukrovku a mají mi nabírat krev na triply, ale pořád jsem se nerozhodla, jestli to podstoupit, nebo ne, když NT screening byl ok. To je vážně dilema
Když ty triply nepodstoupím, dokáže dát odpovídající výsledek i nějaký podrobný ultrazvuk??
Saji, koukej ležet, nebo tě pak zkoulujeme ![]()
zuzko, rýma je prevít, už jsem si jí v těhu prošla dvakrát.odpočívej a čajíky.
grušenko - děkuju, já už se dneska musím trochu pohybovat, protože odpoledne už chca nechca musím jet pro děti do škol, tak abych nejela hned z postele.
teoreticky - triply jsou na downa a na rozštěpy - downa máš vyloučeného z nt, rozštěpy by měly být vidět na velkém ultrazvuku ve 20 tt, tak čistě teoreticky bys mohla triply vynechat. zase pokud by triply vyšly v pořádku, měla bys klid.
dilema no.
aayo - no tak hezky pracuj, no, at si Tě v práci váží. ![]()
saji , no ja byla krapla pred 2 tydny, pak jsem mela rymu takovou snesitelnou a ted mi to zase zaclo naplno a Danikovi taky ![]()
grusenko , ja jsem nasla ze tripply urcuji riziko na Downuv syndrom a ty rozstepove vady, tak rozstep by meli urcite poznat z utz a dow. syndrom mas z toho NT vylouceny. vic tam nepsali ,tak tim asi nic jineho zjistit nejde ![]()
Saji, tak opatrně a na cestách taky. Já mám dnes volno, jsem u rodičů na jihu Čech a tady je sněhu jak na horách. Jsem zvědavá, jestli vyhrabu auto, abych se mohla vrátit do Phy ![]()
S těmi triply - to je „problém“ toho, že má člověk moc informací, nic nevědět, tak tam naběhnu, vezmou mi krev a je to, takhle budu do rána přemýšlet. Taky trpím nespavostí, zároveň ale únavou
Navíc mám zase opar, jsem krasavice inteligentní kulatá jak kobliha ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat