Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojte babulky ![]()
tak hlasim jednu bublinku na spravnom mieste ![]()
lekarka ma odvazila, odmerala, zmerala tlak, urobila sono.
zajtra idem rano na krv a o 2 tyzdne znova na sono, kedy by uz malo byt aj srdiecko…
a potom az 22.oktobra (rijen) do tehu poradne..
Ellllo, moc krasna fotecka! Se mas, ze ti ji dr. dala! Zavidim
ja snad dostanu ve stredu
takze gratulace k uspesne zahnizdenemu mimi a at pekne roste ![]()
Ahoj ja jdu na prvni ultrazvuk ve stredu tak jsem zvedava jestli tam je jedno nebo dve mimi ja jsem po umelem oplodneni.Podle mych vypoctu bych to mela myt taky nekdy v kvetnu ale to urci doktor uz se tesim ale zaroven se i bojim jak to dopadne ![]()
Eli, gratulka, ze je drobek tam, kde ma byt … ja jsu na tom s TP podobne jak ty, a KO mam naplanovanou az tak za 2-3 tydny, tak snad uz taky uslysim ![]()
Ahoj holky, tak já jsem právě přišla od doktora, už teda byla vidět dutinka, všechno je tam kde má být a „mimčo“ má 10mm
No ale po srdíčku zatím ani stopy, takže mám přijít za 14 dní a když bude vše OK, tak dostanu průkazku… Ale na krev zatím taky jít nemám a ani mě nevážili…ale nevadí…jen se ty dva týdny asi neskutečně povlečou ![]()
Gratuluju všem po úspěšných kontrolách ![]()
ahoj holky, loni touhle dobou jsem taky jásala nad // a dnes už vedle mě brouká naše květnová princezna. Všem vám přeju pohodové těhotensví a spokojená a zdravá miminka!!!
Xivi, gratuluju ke krásné holčičce, za rok zas my budeme psát do květňátek 2012
Teda nechci to zakřiknout, ale věřím a doufám,že se tu všechny budeme radovat z miminek…
Loci, a v kolikatem ze mas byt tydnu? Se mi zda ze 10mm velke mimi je nejak moc, neni to velikost dutinky (ale to mi prijde zas malo)??? Co ja si vybavuju, tak ja tehda mela v 6+5 tt asi 7 mm mimi. ![]()
Příspěvek upraven 06.09.10 v 18:22
Kath, dnes jsem 6+0…no teď jsi mě zmátla…to teda nevím, jestli to byla velikost dutinky nebo mimča
No tak uvidíme příště
A kolik myslíš, že by teda měla být ta dutinka? Ale dr. říkal, že velikost odpovídá týdnu…tak nevím…
Ahoj holky, hrozne rada se pridam k vam
Jsem tehotna, po 11 letech, je to takovy muj velky zazrak. Jen si doktori jeste nejsou jisti, jestli je miminko mrtve a nebo jsem otehotnela pozdeji, protoze podle posledni menzes bych mela byt v 8tt a podle velikosti plodu jsem v 5+5 tt a srdicko jeste netluce, tak snad to dobre dopadne. Preji vsem krasne a zdrave miminka! ![]()
Holky a co vlastne znamena to 5 + 5 tt, myslim to druhe cislo za plus? diky! ![]()
elllla píše:
ahojte babulky
tak hlasim jednu bublinku na spravnom mieste
lekarka ma odvazila, odmerala, zmerala tlak, urobila sono.
zajtra idem rano na krv a o 2 tyzdne znova na sono, kedy by uz malo byt aj srdiecko…
a potom az 22.oktobra (rijen) do tehu poradne..
Elli moc krasne foto! ![]()
vodaziva: gratuluji k otěhotnění a snad vše opravdu bude OK…5+5 znamená, že jsi ukončila pátý týden a jsi v pátem dni týdne šestého…pak bude ještě 5+6 a pak už 6+0, to bude den, kdy končíš šestý týden…další den pak už bude 6+1…snad jsem to podala srozumitelně ![]()
Vodi, jsi tehu 5 tydnu a 5 dni.
Kontrolovala jsi ovu??? Treba byla pozdeji, a pak se nemusis trapit, ze by bylo mimi mensi, oni totiz dr. ze zacatku vse berou podle posledni ms, jenze kdyz ma nekdo cyklus 35 dni, tak to taky znamena, ze je mimi o tyden mensi, nez oni mysli … snad to bude vse v pohode. ![]()
Loci, jak ma byt velka dutinka netusim, ale mozna je mozne, ze ma ted 1 cm … protoze na mimi v tvem tydnu tehu se mi to zda fakt dost. ![]()
Loci, vycetla jsem, ze na zacatku 7 tydne (asi 6+1tt)), by melo mit mimi 4-5 mm a na konci 11-13 mm.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat