Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
68
6.9.10 22:45

to je přesně ono, vždycky řeknou nějaký verdikt, ale už si neuvědomují, že se toho samozřejmě maminka chytí a myslí jen na to nejhorší :cry: takže neboj všechno dobře dopadne. A co se jim u tebe nezdá?

• načítám...
9918
6.9.10 22:54

Ja mam byt podle posledni menstruace 13.7. v 8 tt a podle ultrazvuku jsem v 5 tt, spis ted uz 9 tt a 6 tt. Takze prvni odbery krve ukazaly hrozne nizky Hcg a na ultrazvuku nic neslo videt, takze doktor mi do telefonu, kdyz jsem si volala na vysledky, rikal, ze mam nejspis mimodelozni. Pak teda v deloze neco videl , ale netluce tomu plodu srdicko a melo by uz, takze je asi mrtve, nakonec konstatovali, ze teda jsem mohla otehotnet v obdobi druhe menzes, ktera uz neprisla, cili proto ten posun, ale jisti si nejsou, spis me pripravuji od zacatku na nejhorsi, pritom nevim proc :-(

• načítám...
68
6.9.10 23:03

Já být tebou tak bych si sama zašla na odběry krve na hcg, jako samoplátce zaplatiš asi 250kč a výsledky víš hned ten den nebo do druhého, ale aspon budeš vedět na čem jsi a nebudeš se nervovat ještě další dva týdny. Když Ti hodonota hcg bude stoupat, tak to znamená, že mimísek je živý a bydlí tam kde má :lol: :lol: :lol:

• načítám...
9918
7.9.10 06:58

Je, to mne nenapadlo!! Jestli to tak funguje, tak si zajdu co nejdriv na odbery a budu aspon klidnejsi. Diky diky a hezky den vsem maminkam :kytka:

• načítám...
2330
7.9.10 07:21

Dobré ránko holky:-)

Kathulko, a nemáš trošku strach, když budeš mít také rozdíl mezi dítky dva roky? Já mám tedy Radimka docela poslušného (na jeho věk), většinou dobře naladěný, miluje lidi a děti, ale stejně mám trošku obavy.
Co se týče snažení, tak o první jsme se snažili dva roky. Chyba z mé strany - nefungující vaječníky, syndrom PCO (polycystických vaječníků). Chodila jsem i do reprodukčního centra a brala různé hormony. Nakonec se zadařilo přirozeně, ale byla to děsná náhoda. No a teď jsem přestala brát anti, že to zase tak rok, dva potrvá a možná i navštívím centrum, kdo ví… a ony se mi vaječníky rozjely a napotřetí z toho byl úspěch. Že se to povedlo, jsem zjistila hned v den vynechání MS - začala jsem trpět horkostí jako u prvního těhu. Jinak jsem zimomřivá a najednou jsem si musela v noci otevřít okno, protože jsem nemohla usnout. :-D :-D

• načítám...
5468
7.9.10 07:41

Dobré ráno, holky :)

zuzka84 píše:
Jo a holky, je tu nekdo taky po sekci ??

Já se taky hlásím, jsem po akutním císaři. Pokud bude všechno OK, porod bude cca 2 a čtvrt roku po prvním.

• načítám...
466
7.9.10 07:43

Ahoj,ja jsem sice z dubnatek,ale mela jsem take podezreni na mimodelozni tehotenstvi,hned si me nechali v nemocnici,rikali,ze je to nebezpecne,pochybuji,ze by te nechal 14 dni bez kontroly. Nakonec se to nastesti nepotvrdilo.Tak přeji hodně štěstí

• načítám...
3424
7.9.10 08:10

Ja jdu taky pristi tyden a taky rikal ze by melo byt uz videt :srdce:

• načítám...
7267
7.9.10 08:23

mirkaa, a kolik budes tydnu ?

Strelecka vy budete mit aspon ty dva roky mezi detma ty jo :mrgreen:

bumbi, tak to ja bych mela tedy kdyz to vyjde od sebe deti 20mesicu. tak snad to pujde a porodim normalne, cisare uz fakt nechci - neeee :-?

• načítám...
3424
7.9.10 08:28

No budu v 7tt,melo by to uz byt videt?

• načítám...
3424
7.9.10 08:33

Tak dnes su podle mych vypoctu asi 6+1 a jdu na KO pristi stredu..

• načítám...
7267
7.9.10 08:43

mirko, jo tak to nejspis jo :-)

• načítám...
3424
7.9.10 08:51

Doufam teda..a ty si v kolikatem tydnu a kdy te ceka ko?

• načítám...
7267
7.9.10 09:11

mirko, dneska 5+3 , kontrola ve ctvrtek :wink:

• načítám...
1648
7.9.10 09:37

a

Příspěvek upraven 18.09.10 v 21:47

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie