Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to je přesně ono, vždycky řeknou nějaký verdikt, ale už si neuvědomují, že se toho samozřejmě maminka chytí a myslí jen na to nejhorší
takže neboj všechno dobře dopadne. A co se jim u tebe nezdá?
Ja mam byt podle posledni menstruace 13.7. v 8 tt a podle ultrazvuku jsem v 5 tt, spis ted uz 9 tt a 6 tt. Takze prvni odbery krve ukazaly hrozne nizky Hcg a na ultrazvuku nic neslo videt, takze doktor mi do telefonu, kdyz jsem si volala na vysledky, rikal, ze mam nejspis mimodelozni. Pak teda v deloze neco videl , ale netluce tomu plodu srdicko a melo by uz, takze je asi mrtve, nakonec konstatovali, ze teda jsem mohla otehotnet v obdobi druhe menzes, ktera uz neprisla, cili proto ten posun, ale jisti si nejsou, spis me pripravuji od zacatku na nejhorsi, pritom nevim proc ![]()
Já být tebou tak bych si sama zašla na odběry krve na hcg, jako samoplátce zaplatiš asi 250kč a výsledky víš hned ten den nebo do druhého, ale aspon budeš vedět na čem jsi a nebudeš se nervovat ještě další dva týdny. Když Ti hodonota hcg bude stoupat, tak to znamená, že mimísek je živý a bydlí tam kde má
![]()
Je, to mne nenapadlo!! Jestli to tak funguje, tak si zajdu co nejdriv na odbery a budu aspon klidnejsi. Diky diky a hezky den vsem maminkam ![]()
Dobré ránko holky:-)
Kathulko, a nemáš trošku strach, když budeš mít také rozdíl mezi dítky dva roky? Já mám tedy Radimka docela poslušného (na jeho věk), většinou dobře naladěný, miluje lidi a děti, ale stejně mám trošku obavy.
Co se týče snažení, tak o první jsme se snažili dva roky. Chyba z mé strany - nefungující vaječníky, syndrom PCO (polycystických vaječníků). Chodila jsem i do reprodukčního centra a brala různé hormony. Nakonec se zadařilo přirozeně, ale byla to děsná náhoda. No a teď jsem přestala brát anti, že to zase tak rok, dva potrvá a možná i navštívím centrum, kdo ví… a ony se mi vaječníky rozjely a napotřetí z toho byl úspěch. Že se to povedlo, jsem zjistila hned v den vynechání MS - začala jsem trpět horkostí jako u prvního těhu. Jinak jsem zimomřivá a najednou jsem si musela v noci otevřít okno, protože jsem nemohla usnout.
![]()
Dobré ráno, holky ![]()
zuzka84 píše:
Jo a holky, je tu nekdo taky po sekci ??
Já se taky hlásím, jsem po akutním císaři. Pokud bude všechno OK, porod bude cca 2 a čtvrt roku po prvním.
Ahoj,ja jsem sice z dubnatek,ale mela jsem take podezreni na mimodelozni tehotenstvi,hned si me nechali v nemocnici,rikali,ze je to nebezpecne,pochybuji,ze by te nechal 14 dni bez kontroly. Nakonec se to nastesti nepotvrdilo.Tak přeji hodně štěstí
mirkaa, a kolik budes tydnu ?
Strelecka vy budete mit aspon ty dva roky mezi detma ty jo ![]()
bumbi, tak to ja bych mela tedy kdyz to vyjde od sebe deti 20mesicu. tak snad to pujde a porodim normalne, cisare uz fakt nechci - neeee ![]()
Tak dnes su podle mych vypoctu asi 6+1 a jdu na KO pristi stredu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat