Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj doufám ze se taky muzu přidat. Sem na tom podobne jako vodaziva. Poslední mrchu jsem měla v polovine června takže když jsem před 3 týdny naběhl k doktorovi měla jsem byt v 7 t. Ale on mě schladil ze je to tak 4 t a ať přídu až budu v 8. Krev mi nevzal takže hodnoty hcg netuším a už 3 tejdny premyslim jak je to mozny. ![]()
Tak to obdivuji tvou trpělivost, já čekám na vyšetření od minulého týdne a ještě skoro týden mám před sebou a snad to ani nevydržím
Na kontrolu jdu v pondělí, to bych měla být dle mých výpočtů 7tt+2, tak doufám, že bude něco vidět a že mě konečně doktorka uklidní ![]()
Mám vše jen trpelivost ne. Šla bych dřív jen kdyby zaskok za mou doktorku nebyl ten vůl co sem u nej byla před tema 3 tydnama. Posledně mi řekl jen to ze je to 4. Týden a ze to ještě nic neznamena ze je to tak 50 na50 ze se to chytne. No a to už znova nemusím. Radši počkám do pondělí a to už tam bude moje doktorka. Taky není nic moc ale urco lepší než ten imbecil
zuzka84 píše:Strelecka vy budete mit aspon ty dva roky mezi detma ty jo
a kolik budeš mít ty? ![]()
No jo,zuzko84, my jsme měli v plánu cca dva roky odstup a vypadá to, že to snad celkem vyjde, ty dva a čtvrt jsou ideální
. Ondra už je teď velký kluk, krásně mluví, všude chodí pěšky, … takže bych to snad pak mohla zvládat. Ale kdyby to bylo přišlo dřív, byla bych úplně stejně šťastná jako teď
. Neboj, každý věkový rozdíl mezi dětmi má svoje výhody, já jsem s bráchou o 17 měsíců a je to super. Tedy pro mámu to asi ze začátku muselo být hrozné, ale zase jsme se poměrně brzo zabavili spolu a vynahradili jsme jí to
.
A rodit normálně bych taky chtěla, tak uvidíme, snad to vyjde. Ondra se narodil císařem, protože po asi osmihodinovém normálním porodu přestal mít ozvy, takže docela síla, „užila“ jsem si to na maximum
.
Ahoj všem novým holkám ![]()
Ahojky,
Streli, no ted v tomto stadiu si rikam, jeste ze jsem teprve ted otehotnela, za tech 8 mesicu uz to bude zase o neco lepsi, Samy je sice taky v pohode, lidi se neboji, vyhraje si, ale obcas ma svou hlavu a sem tam umi i pekne nervacit. ![]()
Jo a holky, Xlin napsala adminovi, at nas presune do sekce STEJNY MESIC PORODU, je to v obsahu diskuzi, uplne dole … snad se nam nikdo neztrati. ![]()
Strelecka píše:zuzka84 píše:a kolik budeš mít ty?Strelecka vy budete mit aspon ty dva roky mezi detma ty jo
strelecko, vsak si to muzes spocitat
. No 20mesicu a jeste k tomu budu mit doma ani ne petileteho syna.
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a srdicko nam jeste nebilo… vy uz jste ho videly? Jsem prave 6+2, pristi tyden jdu na odbery a vsechny ty prvni testy… ale fotecku uz jsem dostala
i kdyz tam je zatim jen gestacni vacek, ale hlavne je mimi kde ma byt
co vy a kontroly?
Kathula píše:
Ahojky,
Streli, no ted v tomto stadiu si rikam, jeste ze jsem teprve ted otehotnela, za tech 8 mesicu uz to bude zase o neco lepsi, Samy je sice taky v pohode, lidi se neboji, vyhraje si, ale obcas ma svou hlavu a sem tam umi i pekne nervacit.
Jo a holky, Xlin napsala adminovi, at nas presune do sekce STEJNY MESIC PORODU, je to v obsahu diskuzi, uplne dole … snad se nam nikdo neztrati.
bumbinka píše:
No jo,zuzko84, my jsme měli v plánu cca dva roky odstup a vypadá to, že to snad celkem vyjde, ty dva a čtvrt jsou ideální. Ondra už je teď velký kluk, krásně mluví, všude chodí pěšky, … takže bych to snad pak mohla zvládat. Ale kdyby to bylo přišlo dřív, byla bych úplně stejně šťastná jako teď
. Neboj, každý věkový rozdíl mezi dětmi má svoje výhody, já jsem s bráchou o 17 měsíců a je to super. Tedy pro mámu to asi ze začátku muselo být hrozné, ale zase jsme se poměrně brzo zabavili spolu a vynahradili jsme jí to
.
A rodit normálně bych taky chtěla, tak uvidíme, snad to vyjde. Ondra se narodil císařem, protože po asi osmihodinovém normálním porodu přestal mít ozvy, takže docela síla, „užila“ jsem si to na maximum.
Ahoj všem novým holkám
ja myslela že když má někdo císaře, už normálně rodit nemůže? Asi si to myslím špatně?
![]()
xlin píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na kontrole a srdicko nam jeste nebilo… vy uz jste ho videly? Jsem prave 6+2, pristi tyden jdu na odbery a vsechny ty prvni testy… ale fotecku uz jsem dostalai kdyz tam je zatim jen gestacni vacek, ale hlavne je mimi kde ma byt
co vy a kontroly?
Ahojky Lindo, podle me bude videt
uz kazdym dnem. Zalezi take na kvalite UTZ. Ja jsem byla na KO pred tydnem, hlavne, ze me dr. ujistil, ze je mimi tam kde ma byt. Ve zbytek vseho dobreho uz verim. Pujdu na KO az za 3 tydny, to budu pak koukat, jak mimi vyrostlo
.
Nene, neni tomu tak, pokud dalsi porod probiha tak jak ma, je mozny spontanni.
dandoch píše:ja myslela že když má někdo císaře, už normálně rodit nemůže? Asi si to myslím špatně?
Aha a jsem zase chytřejší ![]()
Ja bych rada zazila druhy porod klasicky, pokud to bude jen trochu mozne. Cisare uz mam za sebou, nemusela bych si to zopaknout
. Ale kdyz to nepujde jinak, co nadelam, hlavne, at je mimi v poradku
, ja uz se z toho nejak zase vylizu
.
Nainuva , kdyz je dobre zahojena jizva (je dost silna a neboli) a miminko ma pod 4kila, tak to neni treba. pak je jeste otazka vyvolavani porodu - po sekci uz by se nikdy nemel porod vyvolavat medikamenty, bezne to ale delaji , ja bych nicmene premyslela co je mensi zlo (u toho vyvolavani hrozi vice prasknuti delohy v miste jizvy )
. No jako ja mam strach uz jen vzhledem k vaham mych deti (Danecek je narozeny o 3 tydny driv)
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat