Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MIRKAaa píše:
Nika tak ja su stejne jako vy 6+3 a ta MS taky tak…ja si fotecku pristi tyden urco vyzadam..
Mirko, no tak to jsem zvědavá na ty naše fotomodely/ky
já jdu v pondělí, tak dám vědět.....
)) ![]()
Ahoj Estinko, tak bůhví jak to s tou krví bylo, že by se vloudil nějaký laboratorní šotek
no hlavně, že jste viděli srdíčko, to je výborná zpráva, grauluju
![]()
Esti, gratuluju k
.
Ilko, vitam te mezi nami, snad se neprijemnosti brzy zbavis. ![]()
jeee, tak prvni srdicko tady
![]()
no ja jdu zitra , to srdicko urcite jeste nebude a pak pocitam ze pujdu az za mesic
zuzka84 - já už doma jedno dítko mám, ale dosti malé, teď 8 měsíců, takže v době porodu budou dítka od sebe asi 16 měsíců. Asi to bude makačka, ale já se těším ![]()
Bajecna, ja mam uz ditka doma dve, ale rozdil mezi druhym a tretim mi tedy vychazi na 20mesicu ![]()
nika79 píše:MIRKAaa píše:Mirko, no tak to jsem zvědavá na ty naše fotomodely/ky
Nika tak ja su stejne jako vy 6+3 a ta MS taky tak…ja si fotecku pristi tyden urco vyzadam..![]()
já jdu v pondělí, tak dám vědět.....
))
jo tak dej vedet pak a ja ve stredu,taky su zvedava na
jen at jsme v poradku hlavne ![]()
zuzka84 - tohle druhé mimi je jaksi neplánované, druhé mimi jsme chtěli, jen jsme nečekali, že to bude takhle brzy
Ale co, děti jsou dar. A těšíme se jako na první. Už mám holčičku, tak ještě ten chlapeček by se hodil
Ale je to jedno, co to bude
ahoj tak ja byla na prvnim ultrazvuku a cekam dvocatka
srdicka byli videt mi je dpktor ukazoval ja jsem 6t+2 tak mam strasnou radost ![]()
bajecna píše:
zuzka84 - tohle druhé mimi je jaksi neplánované, druhé mimi jsme chtěli, jen jsme nečekali, že to bude takhle brzyAle co, děti jsou dar. A těšíme se jako na první. Už mám holčičku, tak ještě ten chlapeček by se hodil
Ale je to jedno, co to bude
mame to koukam uplne stejne
, akorat ja bych si prala po dvou klukach holcicku, ale ani v to nedoufam
![]()
no vidíš to, my budeme mít určo holčičku, já to nějak tuším. Ale je mi to jedno, každej mimísek bude milován
Manžel říkal, že by v tom byl čert, aby to na popátý nebyl kluk. Vtipálek ![]()
Ohnivka píše:ahoj tak ja byla na prvnim ultrazvuku a cekam dvocatka
srdicka byli videt mi je dpktor ukazoval ja jsem 6t+2 tak mam strasnou radost
tak to mas aspon najednou,gratuluju a drzim palecky ohnivko ![]()
me je to jedno co to bude na to je moc brzy hlavne at je to zdrave no byla jsem trosku zaskocena ale ted jsem stastna jak blecha.ja jsem po IVF a davali jsme dve embrijka pro vetsi sanci a oni se chytli obe ![]()
Ty jo Bajecna, Samino ted bude mit 16 mes. a byl by to teda sakra masakr, kdybych ted mela mit druhe … ale zase z druhe strany si to ditko muzes vychovat jinak, kdyz vis, ze za par mesicu bude dalsi … myslim spanek a byt mozna striktnejsi, aby vedel co jo a co ne … treba Samy spi v noci krasne, od 4 mesicu sam v pokojiku v postlyce, ale musime uspavat (bt u neho) … nevim jak je to u vas, ale kdybych na tom byla jak ty, tak uz jsem se to snazila driv zmenit, aby zacal spavat sam, to mne tenkrat nenutilo … ale ted kdyz vim, ze za par mesicu bude druhe, tak uz se u nas taky par veci meni a donutilo me k tomu jen tehu, kdybych tehu nebyla, tak by to mozna zustalo pri starem a rikala jsem si: jeste je cas
… asi jsem to napsala dost nesrozumitelne a mozna nepochopitelne, ale kdyz uz jsem to napsala, tak to mazat nebudu.
![]()
ALe mas pravdu, zvladli to jini a v mnohem mensim vekovem rozdilu, ditko je dar a kdyz chce prijit, budme jen radi. ![]()
diky holky ten muj si ze me dela srandicky kazdy den ale jsem zvykla sranda musi bejt ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat