Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
68
8.9.10 18:52
MIRKAaa píše:
Nika tak ja su stejne jako vy 6+3 a ta MS taky tak…ja si fotecku pristi tyden urco vyzadam.. :lol:

Mirko, no tak to jsem zvědavá na ty naše fotomodely/ky :lol: :lol: já jdu v pondělí, tak dám vědět..... :lol: )) :lol:

• načítám...
68
8.9.10 18:58

Ahoj Estinko, tak bůhví jak to s tou krví bylo, že by se vloudil nějaký laboratorní šotek :think: :lol: :lol: no hlavně, že jste viděli srdíčko, to je výborná zpráva, grauluju :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
Kathula
8.9.10 19:07

Esti, gratuluju k :srdce: .
Ilko, vitam te mezi nami, snad se neprijemnosti brzy zbavis. :wink:

• Upravit
7267
8.9.10 19:25

jeee, tak prvni srdicko tady :-) :palec:
no ja jdu zitra , to srdicko urcite jeste nebude a pak pocitam ze pujdu az za mesic

• načítám...
8
8.9.10 19:50

zuzka84 - já už doma jedno dítko mám, ale dosti malé, teď 8 měsíců, takže v době porodu budou dítka od sebe asi 16 měsíců. Asi to bude makačka, ale já se těším :-D

• načítám...
7267
8.9.10 19:55

Bajecna, ja mam uz ditka doma dve, ale rozdil mezi druhym a tretim mi tedy vychazi na 20mesicu :-)

• načítám...
3424
8.9.10 19:57
nika79 píše:
MIRKAaa píše:
Nika tak ja su stejne jako vy 6+3 a ta MS taky tak…ja si fotecku pristi tyden urco vyzadam.. :lol:
Mirko, no tak to jsem zvědavá na ty naše fotomodely/ky :lol: :lol: já jdu v pondělí, tak dám vědět..... :lol: )) :lol:

jo tak dej vedet pak a ja ve stredu,taky su zvedava na :srdce: jen at jsme v poradku hlavne :lol:

• načítám...
8
8.9.10 19:59

zuzka84 - tohle druhé mimi je jaksi neplánované, druhé mimi jsme chtěli, jen jsme nečekali, že to bude takhle brzy :-D Ale co, děti jsou dar. A těšíme se jako na první. Už mám holčičku, tak ještě ten chlapeček by se hodil :lol: Ale je to jedno, co to bude

• načítám...
3158
8.9.10 20:01

:hug: ahoj tak ja byla na prvnim ultrazvuku a cekam dvocatka :dance: srdicka byli videt mi je dpktor ukazoval ja jsem 6t+2 tak mam strasnou radost :hug:

• načítám...
7267
8.9.10 20:01
bajecna píše:
zuzka84 - tohle druhé mimi je jaksi neplánované, druhé mimi jsme chtěli, jen jsme nečekali, že to bude takhle brzy :-D Ale co, děti jsou dar. A těšíme se jako na první. Už mám holčičku, tak ještě ten chlapeček by se hodil :lol: Ale je to jedno, co to bude

mame to koukam uplne stejne :lol: , akorat ja bych si prala po dvou klukach holcicku, ale ani v to nedoufam :lol: :roll:

• načítám...
8
8.9.10 20:04

no vidíš to, my budeme mít určo holčičku, já to nějak tuším. Ale je mi to jedno, každej mimísek bude milován :lol: Manžel říkal, že by v tom byl čert, aby to na popátý nebyl kluk. Vtipálek :lol:

• načítám...
3424
8.9.10 20:05
Ohnivka píše: :hug: ahoj tak ja byla na prvnim ultrazvuku a cekam dvocatka :dance: srdicka byli videt mi je dpktor ukazoval ja jsem 6t+2 tak mam strasnou radost :hug:

tak to mas aspon najednou,gratuluju a drzim palecky ohnivko :palec:

• načítám...
3158
8.9.10 20:06

me je to jedno co to bude na to je moc brzy hlavne at je to zdrave no byla jsem trosku zaskocena ale ted jsem stastna jak blecha.ja jsem po IVF a davali jsme dve embrijka pro vetsi sanci a oni se chytli obe :kytka:

• načítám...
Kathula
8.9.10 20:08

Ty jo Bajecna, Samino ted bude mit 16 mes. a byl by to teda sakra masakr, kdybych ted mela mit druhe … ale zase z druhe strany si to ditko muzes vychovat jinak, kdyz vis, ze za par mesicu bude dalsi … myslim spanek a byt mozna striktnejsi, aby vedel co jo a co ne … treba Samy spi v noci krasne, od 4 mesicu sam v pokojiku v postlyce, ale musime uspavat (bt u neho) … nevim jak je to u vas, ale kdybych na tom byla jak ty, tak uz jsem se to snazila driv zmenit, aby zacal spavat sam, to mne tenkrat nenutilo … ale ted kdyz vim, ze za par mesicu bude druhe, tak uz se u nas taky par veci meni a donutilo me k tomu jen tehu, kdybych tehu nebyla, tak by to mozna zustalo pri starem a rikala jsem si: jeste je cas :andel: … asi jsem to napsala dost nesrozumitelne a mozna nepochopitelne, ale kdyz uz jsem to napsala, tak to mazat nebudu. :mrgreen: :oops:
ALe mas pravdu, zvladli to jini a v mnohem mensim vekovem rozdilu, ditko je dar a kdyz chce prijit, budme jen radi. :srdce:

• Upravit
3158
8.9.10 20:08

diky holky ten muj si ze me dela srandicky kazdy den ale jsem zvykla sranda musi bejt :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+