Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já jsem asi taky slabá výjimka, že mi rychle vzrůstá HCG. Den před vynecháním MS jsem už měla docela slušný testík.
Dokonce jsem si ho dělala proto, že v noci předtím jsem měla horkost a já jinak zimomřivá jsem musela v noci otevřít okno, abych vůbec usnula. ![]()
bumbinka píše:Dávej na sebe pozor,není to žádná sranda,snaž se šetřit co nejvíc do 3 měsíce.Hodně štěstíčka
Ahoj holky,
všem potvrzeným a v pořádku gratuluju![]()
Já jsem byla dnes u dr., na UTZ není vidět vůbec nic, ale je prý ještě brzo, jsem asi 5+3. Jenže jsem začala i špinit (což u mě problém je, i protože jsem po dvou konizacích čípku), takže mi dr. napsal Utrogestan, mám jíst hodně vitamínu C na zatažení cév a hodně odpočívat, nic nezvedat. Haha, s 19timěsíčním záškodníkem
Papa. No nic, budu se snažit, a vy mi držte palce
A testiky mam taky OK, poprve jsem testila odpoledne den pred ms a // byly uz docela hezky videt … ale fakt zalezi hodne na ovu a kdyz clovek nevi, kdy presne byla, tak to muzou byt jen dohady, taky se vajicko mohlo zahnizdit pozdeji a nekomu testy vubec nic neukazuji, takze vyckat KO. ![]()
A tady muj prvni a posledni testik (1 den pred ms a 4 dny po vynechane ms) … uz jsem foto jednou davala. ![]()
Strelecka píše:
Tak já jsem asi taky slabá výjimka, že mi rychle vzrůstá HCG. Den před vynecháním MS jsem už měla docela slušný testík.Dokonce jsem si ho dělala proto, že v noci předtím jsem měla horkost a já jinak zimomřivá jsem musela v noci otevřít okno, abych vůbec usnula.
No krásný!! -já mám takovouhle čárku teď, týden po vynechání a možná ještě trochu slabší
![]()
Já další testík nedělala, protože tady na vesnici lékárnu nemáme a jet kvůli němu do města se mi fakt nechce. Kdyby tam byl duch, tak bych se pro něj asi vypravila, ale takhle jsem si řekla, že to není nutné.
ad špinění - mám zatím štěstí, že vůbec nešpiním, ani nemám žádné výtoky. To samé jsem měla i v prvním těhu. Zatím se navzájem hodně podobají. Jen doufám, že už tolik nepřiberu. Během těhotenství se mi v těle zadržovala voda, takže jsem v den porodu měla navíc 25kg - vypadala jsem jak oteklý vorvaň.
A zrovna teď, co jsem se vrátila na svojí původní váhu před prvním těhu, jsem zase otěhotněla.
![]()
Ahojky holky, teda to je fofr, jakym to tady pribyva
. Chvilku sem clovek nemrkne a je zas nekolik stran navic. U nas nic noveho, trochu nevolnosti, dnes treba od rana nic, kdyby uz to tak chtelo zustat
.
Nainuva píše:xlin píše:Proč nezvedat nic těžšího než tři kila?locika píše:Sice jsem tehu poprve, ale pry je to normalni a stava se to.. chce to nohy nahoru a klidovy rezim, absolutni, kdyby to pretrvavalo, jit na gyndu. To mi rekl dr., kdybych nahodou taky spinila… A NEZVEDAT NIC TEZSIHO NEZ 3kg! A jestli spinis, tak radsi nic…
Ahoj holky, mám na vás dotaz - asi spíš už na ty, co jste těhotné byly - já jsem včera a i dnes slabě špinila…já vím, že se říká, že je to běžné, ale holky - uklidněte mě - fakt to je normální??
Protoze zatezujes delohu a mohla bys potratit. To same plati u prilisneho tlaceni na velkou, jakykoliv tlak na podbrisek je proste nezadouci… Ja jen zvednu trosku tezsi tasku a uz to citim, ze me to poboliva… takze na tom asi neco bude…
Jinak na nevolnosti mi pritel dneska donesl z lekarny nejake specialni lizatka - za 50kc 12 lizatek, pry to pomaha, tak uvidime, zitra zkusim… mi je dobre jen kdyz jsem porad najezena, jakmile nejim, je zle… No ale tlacit 24hod. taky nejde… takze lizatka by pry mela pomoct…
xlin - to mi přijde takový přehnaný, vždyť bysme si pomalu ani nemohly ustlat. beru když je nějaký problém, ale v normálním těhu to snad neplatí?
Myslíš ty lízátka proti zvracení? Jsem zvědavá, zda pomůžou
Nainuva píše:
xlin - to mi přijde takový přehnaný, vždyť bysme si pomalu ani nemohly ustlat. beru když je nějaký problém, ale v normálním těhu to snad neplatí?Myslíš ty lízátka proti zvracení? Jsem zvědavá, zda pomůžou
No, nevim, zvedej si co chces, to je na tobe, ja se timto ridim, kladl mi to na srdce doktor i ma kamaradka, ktera ted rodila… ja s tim problem nemam…
a lizatka vam napisu pak, jestli zabiraji ![]()
No nezvedat těžké věci. To se lehko řekne. Mám synka, který má tak 12kg a v baráku spíme nahoře. Po schodech ho musím nosit, protože ještě nechodí tak dobře a spadl by. Navíc moje mamka plánuje uklidit a přeorganizovat kůlnu (bývalou chatu, co má cca 60m2, než jsme postavili baráček). TO bude obnášet přestěhování několika skříní z jedné části kůlny do druhé. Já zatím mamče nechci říci, že jsem těhotná. Mám to v plánu udělat, až po prvním trimestru, ale obávám se, že to asi budu muset udělat dříve a to se mi moc nechce. To už pak budou vědět všichni, i když jí požádám o mlčení, tak určo hned zavolá mému bratrovi a vyzvoní mu to. ![]()
Takže se moc o šetření mluvit nedá. Mimísek to bude muset vydržet.
Nainuva píše:
to mi přijde takový přehnaný, vždyť bysme si pomalu ani nemohly ustlat. beru když je nějaký problém, ale v normálním těhu to snad neplatí?
S tim souhlasim, ne kazdymu se to podari, aby nemusel cely den nic delat, dyt uz jen jit na nakup, tak tahas mnohem vic kilo, doma se taky vse neudela samo, kdyz ma nekdo mensi ditko, taky to nejde … stejne jak u Strelky - Samy ma taky vic jak 12 kg … jasne ze se ho snazim tahat min, ale uplne zrusit to nejde … takze tomu … netahat veci tezsi jak 3 kg … to fakt neni proveditelne … jasne setrit se a zbytecne se netahat s necim, s cim nemusim, a kdyz by nejake mensi problemky nastaly, tak si pokud mozno odpocinout, ale neprehanet to ani z jedne strany … pokud se mimis udrzet nechce a neco neni v poradku, tak odejde i kdyz bych cely den lezela … a to za sebou jedno ZT mam, chci se snazit setrit, ale prace doma se sama neudela. ![]()
xlin - když jsem byla těhotná poprvé, tak mi bylo řečeno, že člověk by neměl zvedat víc, než je běžně zvyklý
a k testíkům - 3. byl akorát termín MS a pak jsem testovala 3 dny poté, na tý fotce už to je vybledlý, ale 6. to byla silná jasná čárka ![]()
nevolnosti se mi pořád vyhýbají (snad to vydrží) ale dneska se objevil výtok a trochu to pálilo, ale už zase dobrý
Dcera mi kouká přes rameno a prý dej tam srdíčko mamííí … takže posílám holky jedno srdíčko pro vás ![]()
![]()
No pokud máte dítko, tak není pomoci
Těžký věci- to je jasná věc, ale spousta děnních činností obnáší zvedání několika kil. no, každej nejlíp posoudí na co se cítí
Myslím, že to žena pozná, co jí nesvědčí, máme přece svůj instinkt ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat