Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Kathula
8.9.10 12:36

Ale taky je pravda, ze ja dostala prukazku uz v 8 tt, pokud dostanete prukajdu pozdeji (treba az kolem toho 11 tt), tak uz je tam vetsinou TP podle UTZ a uz se nemeni. :nevim: Nevim jak u jinych. :-?

• Upravit
18223
8.9.10 13:42
xlin píše:
Ahoj holky, tak mi sestra rikala, ze vychazky dr. pise od 8:00 do 12:00 a pak odpoledne od 14:00 do 18:00… Prave to resim, protoze mame mit 23.10. svatbu, vychazky se pocitaji i o vikendech, jestli dobre vim, takze mi na ten jeden vikend bude muset napsat proste vychazky neomezene… Doufam, teda, ze to napise, jinak nevim, co budu delat… Jinak pridavam prvni fotecku naseho mimi :-)

Jo, to jde že ti napíše nějakou omluvenku na ten víkend, stačí se domluvit ! blahopřeju ke svatbě :palec:

• načítám...
3424
8.9.10 15:17

xlin,ja jdu na KO pristi stredu,to uz budou aji vysledky krev.testu a mela bych dostat teh.prukaz. Ja bych chtela aji od zacatku rijna na neschopenku jelikoz nemam vhodnou praci a dokktor mi to doporucil. Jen at to do te doby zvladnu.. :roll:

• načítám...
68
8.9.10 15:23

Ahoj holky :lol: :lol:
tak já jsem stejně jako xlin,poslední MS 26.7. takže 6plus3tt, tak doufám, že příští týden už taky dostanu fotečku. Jinak můj tep je 120/min, ale po včerejšku je mi nějak líp /asi mě uklidnila xlin/ :mavam: :mavam: tak uvidíme…
co se týče příznaků, tak taky skoro žádné nemám, jen mi pořád bolí v podbříšku a vystřeluje mi to do kříže a mám pořád hroznou žízeň, ale nevolnosti žádné :lol: :lol:

• načítám...
3424
8.9.10 15:40

Nika tak ja su stejne jako vy 6+3 a ta MS taky tak…ja si fotecku pristi tyden urco vyzadam.. :lol:

• načítám...
7712
8.9.10 16:35
Nainuva píše:
xlin píše:
Ahoj holky, tak mi sestra rikala, ze vychazky dr. pise od 8:00 do 12:00 a pak odpoledne od 14:00 do 18:00… Prave to resim, protoze mame mit 23.10. svatbu, vychazky se pocitaji i o vikendech, jestli dobre vim, takze mi na ten jeden vikend bude muset napsat proste vychazky neomezene… Doufam, teda, ze to napise, jinak nevim, co budu delat… Jinak pridavam prvni fotecku naseho mimi :-)
Jo, to jde že ti napíše nějakou omluvenku na ten víkend, stačí se domluvit ! blahopřeju ke svatbě :palec:

Fakt? Tak to je bezva! nerada bych mela nejake problemy… a taky bych obcas rada vyrazila nekam na vikend pryc a nesedela jen doma… tak snad to nejak fakt jde :-) diky :-)

• načítám...
7712
8.9.10 16:36
MIRKAaa píše:
xlin,ja jdu na KO pristi stredu,to uz budou aji vysledky krev.testu a mela bych dostat teh.prukaz. Ja bych chtela aji od zacatku rijna na neschopenku jelikoz nemam vhodnou praci a dokktor mi to doporucil. Jen at to do te doby zvladnu.. :roll:

No ja vzhledem ke kumulaci bacilu a me nizke imunite, dale stresu a hekticnu ve skole u nas jsem taky rada, ze sedim doma a muzu v klidu spat :-D asi me to brzo sice prestane bavit, ale pro mimi je to lepsi takhle… Hlavne nic nenos, max. 3 kg, jinak nechci strasit, ale je to hodne nebezpecne!

• načítám...
7712
8.9.10 16:37

Niki, to je super, ze ti je lepe :-) mam radost :dance: bude to cim dal lepsi, uvidis :-)

• načítám...
1068
8.9.10 17:41

xlin, neboj, doma se určitě nudit nebudeš, já jsem u prvního dítka byla doma od 6.tt, protože jsem předtím potratila a teď na to moc ráda vzpomínám, bylo to super období, člověk má na všechno čas, v klidu se vyspí a nemusí mezi bacily. Já bych taky klidně byla doma, ale chodím do práce teprve tři měsíce a dělám v kanceláři, tak je mi to blbý, když nemám žádné problémy. A ty bacily mi stejně přinese malej ze školky.

• načítám...
8097
8.9.10 18:00

Ahoj holky, tak já se k vám přidám do klubu květňat, také mám potvrzené těhotenství, jsem také kolem 5.týdne. Také mi vychází ovulace min.o týden později, takže můj výpočet porodu je kolem 12.5. dle poslední ms.by byl dříve.
Ale dle posledního UZ (byla jse, už 2×), tak se nám vyskytl problém, takže doufám že to nebude vážné a vše dobře dopadne a mimi se bude vyvíjet stále dál dobře. V pondělí už viděl váček, ale srdíčko ještě neviděl. Ale objevilo se v děloze ještě něco, co bylo větší než ten plod, a min.týden tam nic nebylo a teď to bylo větší. na 1.UZ měl 4 mm a v pondělí 8 mm, takže roste, ale to druhé mělo skoro centimetr. Dr. říkal že si nemyslí že by to bylo druhý.. ale že takt netuší co to je, že budu muset na genetiku. Nabral mi v úterý krev, a dnes jsem volala pro výsledek, tak že mimi roste, že HCG mám přes 7 tisíc, tak že v pátek znova UZ, aby zkontroloval co tam je … případně to nějak řešit… tak držte palce.

• načítám...
7267
8.9.10 18:39

Ilka, to je neco :-o . drzim palce, at je vse OK!

• načítám...
68
8.9.10 18:45

Ahoj Ilko, vítám Tě :lol: :lol: a doufám, že vše bude tak jak má. Držím palečky :hug:

• načítám...
68
8.9.10 18:47
xlin píše:
Niki, to je super, ze ti je lepe :-) mam radost :dance: bude to cim dal lepsi, uvidis :-)

Díky moc........ :lol: :lol:

• načítám...
8
8.9.10 18:47

Ahoj holky tak já jsem 6 týdnu a i srdíčko tlouklo,jen nechápal doktor že v krvi před 14 dni nic nebylo a test byl negativní.Za 14 dní jdu znova k doktorovi :)

• načítám...
729
8.9.10 18:49

Ilko vitame Te mezi nami, budu drzet palecky, aby bylo vse v poradku!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+