Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zuzko a nevis, jestli Ti potom delaji automaticky revizi jizvy,a nebo jen kdyz je porod s nejakymi komplikacemi? Znama rodila prvni cisarem a druhe klasicky, ale pak sla na revizi, protoze ji jizva hodne bolela pri kontrakcich.
Danielko (dandoch) - diky za odpoved, ty jo, tak to mas teda nervy, jeste 3 tydny! Ja jdu zase za tyden uz na krev a dalsi kravinky, tak pry uz srdicko pujde videt… tak jsem zvedava… ted jsem hodne cetla, ze je to ale fakt individualni, tak pockam… Tak snad se dockame obe ![]()
xlin píše:
Danielko (dandoch) - diky za odpoved, ty jo, tak to mas teda nervy, jeste 3 tydny! Ja jdu zase za tyden uz na krev a dalsi kravinky, tak pry uz srdicko pujde videt… tak jsem zvedava… ted jsem hodne cetla, ze je to ale fakt individualni, tak pockam… Tak snad se dockame obe
Pristi tyden uz bude urcite
videt. No a jak je Ti, nemluvila jsi s dr o te neschopence?
Jj, mluvila, protoze mi je od nedele zle, nedokazu se na nic soustredit, jsem roztekana, porad zaludek na vode, decka me v praci strasne nervuji, tak me nechal rovnou doma, rikal, ze pokud do prace nemusim kvuli penezum, je lepsi, aby maminky byly v klidu doma… takze od zitrka nemocenska
a zacinam psat disertaci, juhuuu ![]()
A jak je Tobe, holka??? Vsechno dobry?
Tak to je dobre, ze Te nechal doma. Alespon se nemusis v praci stresovat. A co na to rikali ve skole? Asi nebyli radi, vid, anebo s tim pocitali? Takhle si to lepe uzijes, doma v klidku a pohode
.
Me je tak nejak na stridacku divne a dobre, zaludek na vode, na nic nemam chut, ale jinak dobry
.
Jj, to znam
je to hnus ty stavy… snad to brzy prejde!
no v praci jsem nerekla, ze jsem tehu, svedla jsem to na omdlivani a nizky krevni tlak a vysoky tep, coz mam taky
takze nic… my mame ty vztahy ve skole spatne, same intriky apod., od vedeni az po decka, takze to moc rikat nechci, dokud to nebude jiste… A navic - nikdy nevis, nedejboze se muze stat cokoliv…
Xlin (lindo, jestli jsem dobre pochopila
), neboj, hlavne se nestresuj, kdyz uz ti dal gyndr. obrazek, tak to bude urcite dobry, jestli nema nejaky vymozenejsi UTZ, tak je mozne ze pujde
videt nejdriv za tyden, ale taky muze jit videt kazdym dnem … vse bude v poho. ![]()
Kathulko, diky za uklidneni
ma nejaky starsi ultrazvuk, takze jsem celkem v klidu
on je hodne peclivy, tak by urcite nic nezanedbal ![]()
A jak se dari dalsim nasim tehulinkam? Co kontroly?
jj, já to chtěla v práci taky prozatím ututlat, na UTZ jdu v pondělí a ted momentálně taky marodím, buší mi strašně rychle a silně srdce, ale moje milá kolegyně, který jsem to jediný svěřila a věřila, to samozřejmě rozkecala v celé firmě
takže se jen modlím aby to vše dobře dopadlo a konečně už jsme všichni viděly
![]()
Niki, jo, to se obcas stava… u me v praci to vi 4 kolegyne, tak taky cekam, kdy si ktera pusti pusu na spacyr, ale mozna ani jedna, protoze tutlaly takto tehu uz dvema kolegynim prede mnou… Ale vis jak to je - zavist pohody a stesti druheho je vzdycky vetsi nez rozum…
Hlavne se nenervuj! To srdicku a mimi neprida! Mi to taky delalo jeste pred tydnem to buseni, myslela jsem, ze dostanu misty infarkt, ale uz to preslo, tak neboj, urcite to prejde i tobe, je to pry normalni! ![]()
jéé tak to jsi mě moc uklidnila, já už se bála, že snad mám infarkt nebo co
a měla jsi to tak silné, že tě to budilo i v noci? Ve čtvrtek jdu na kardiologii tak uvidím
snad to tedy brzo přejde, protože mě to docela znervozňuje a na nic jiného nemyslím, než že si měřím tep
![]()
Ahoj holky,u mě nic nového, pořád nemám téměř vůbec žádné příznaky, až je mi to divný, jsem dneska 5+6,k doktoru jdu až za 14 dní, tak doufám, že to bude v pohodě. Jen jsem dostala příšernou rýmu, má ji i synek,i když o dost menší, asi jsme to chytli ve školce, nejhorší je, že já se teď bojím i stříknout kapky do nosu, takže jen Vincentku a Sinupret, ten se prý může, tak doufám, že mě to brzo přejde. Zatím chodím do práce a malej do školky. Těch nemocí se v těhotenství fakt děsím, hlavně v tom prvním trimestru. Nechci jít hned na neschopenku, chodím do práce teprve tři měsíce, tak bych ráda alespoň do Vánoc.
Niki - neboj, fakt je to v pohode, me to vzbudilo jednou, fakt neprijemne… mela jsem i 110tepu za minutu a tlak u toho jen 100/60, pak zase tep 70, ale tlak 140/90
fakt neboj, kamaradka mela ty arytmie dlouhou a prezila to ![]()
Majdi - ja z toho mam taky hruzu, ve skole toho clovek chytne hodne moc a hodne rychle… taky jsem ted nachlazena trosku a hold proste budu sedet radeji doma… ale chapu, ze nechces na nemocenskou, ja bych taky nesla, kdybychom to meli v praci pohodovejsi… ale ten stres tam je fakt des ![]()
Zdravím ![]()
téda, já o // vím teprve pár dní a ono je tu už 23stran diskuse
![]()
jdu se k vám přifařit
dle mých výpočtů mi vychází TP 16.5.
Jsem teď 5tt, žádný nevolnosti nemám je mi vlastně skvěle
ještě jsem ani nebyla u dr. teprve dnes jsem se tam snažila dovola a zítra budu v pokusech pokračovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat