Květňátka 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
729
7.9.10 17:56

Zuzko a nevis, jestli Ti potom delaji automaticky revizi jizvy,a nebo jen kdyz je porod s nejakymi komplikacemi? Znama rodila prvni cisarem a druhe klasicky, ale pak sla na revizi, protoze ji jizva hodne bolela pri kontrakcich.

• načítám...
7712
7.9.10 18:38

Danielko (dandoch) - diky za odpoved, ty jo, tak to mas teda nervy, jeste 3 tydny! Ja jdu zase za tyden uz na krev a dalsi kravinky, tak pry uz srdicko pujde videt… tak jsem zvedava… ted jsem hodne cetla, ze je to ale fakt individualni, tak pockam… Tak snad se dockame obe :-)

• načítám...
729
7.9.10 19:01
xlin píše:
Danielko (dandoch) - diky za odpoved, ty jo, tak to mas teda nervy, jeste 3 tydny! Ja jdu zase za tyden uz na krev a dalsi kravinky, tak pry uz srdicko pujde videt… tak jsem zvedava… ted jsem hodne cetla, ze je to ale fakt individualni, tak pockam… Tak snad se dockame obe :-)

Pristi tyden uz bude urcite :srdce: videt. No a jak je Ti, nemluvila jsi s dr o te neschopence?

• načítám...
7712
7.9.10 19:47

Jj, mluvila, protoze mi je od nedele zle, nedokazu se na nic soustredit, jsem roztekana, porad zaludek na vode, decka me v praci strasne nervuji, tak me nechal rovnou doma, rikal, ze pokud do prace nemusim kvuli penezum, je lepsi, aby maminky byly v klidu doma… takze od zitrka nemocenska :-) a zacinam psat disertaci, juhuuu :-D

A jak je Tobe, holka??? Vsechno dobry?

• načítám...
729
7.9.10 19:53

Tak to je dobre, ze Te nechal doma. Alespon se nemusis v praci stresovat. A co na to rikali ve skole? Asi nebyli radi, vid, anebo s tim pocitali? Takhle si to lepe uzijes, doma v klidku a pohode :wink: .
Me je tak nejak na stridacku divne a dobre, zaludek na vode, na nic nemam chut, ale jinak dobry :lol:.

• načítám...
7712
7.9.10 20:10

Jj, to znam :-D je to hnus ty stavy… snad to brzy prejde!
no v praci jsem nerekla, ze jsem tehu, svedla jsem to na omdlivani a nizky krevni tlak a vysoky tep, coz mam taky :-D takze nic… my mame ty vztahy ve skole spatne, same intriky apod., od vedeni az po decka, takze to moc rikat nechci, dokud to nebude jiste… A navic - nikdy nevis, nedejboze se muze stat cokoliv…

• načítám...
Kathula
7.9.10 21:05

Xlin (lindo, jestli jsem dobre pochopila :lol: ), neboj, hlavne se nestresuj, kdyz uz ti dal gyndr. obrazek, tak to bude urcite dobry, jestli nema nejaky vymozenejsi UTZ, tak je mozne ze pujde :srdce: videt nejdriv za tyden, ale taky muze jit videt kazdym dnem … vse bude v poho. :hug:

• Upravit
7712
7.9.10 21:23

Kathulko, diky za uklidneni :-) ma nejaky starsi ultrazvuk, takze jsem celkem v klidu :-) on je hodne peclivy, tak by urcite nic nezanedbal :-)

A jak se dari dalsim nasim tehulinkam? Co kontroly?

• načítám...
68
7.9.10 21:24

jj, já to chtěla v práci taky prozatím ututlat, na UTZ jdu v pondělí a ted momentálně taky marodím, buší mi strašně rychle a silně srdce, ale moje milá kolegyně, který jsem to jediný svěřila a věřila, to samozřejmě rozkecala v celé firmě :cry: :cert: :roll: takže se jen modlím aby to vše dobře dopadlo a konečně už jsme všichni viděly :srdce: :srdce:

• načítám...
7712
7.9.10 21:26

Niki, jo, to se obcas stava… u me v praci to vi 4 kolegyne, tak taky cekam, kdy si ktera pusti pusu na spacyr, ale mozna ani jedna, protoze tutlaly takto tehu uz dvema kolegynim prede mnou… Ale vis jak to je - zavist pohody a stesti druheho je vzdycky vetsi nez rozum…
Hlavne se nenervuj! To srdicku a mimi neprida! Mi to taky delalo jeste pred tydnem to buseni, myslela jsem, ze dostanu misty infarkt, ale uz to preslo, tak neboj, urcite to prejde i tobe, je to pry normalni! :-)

• načítám...
68
7.9.10 21:35

jéé tak to jsi mě moc uklidnila, já už se bála, že snad mám infarkt nebo co :cry: a měla jsi to tak silné, že tě to budilo i v noci? Ve čtvrtek jdu na kardiologii tak uvidím :lol: snad to tedy brzo přejde, protože mě to docela znervozňuje a na nic jiného nemyslím, než že si měřím tep :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1068
7.9.10 21:47

Ahoj holky,u mě nic nového, pořád nemám téměř vůbec žádné příznaky, až je mi to divný, jsem dneska 5+6,k doktoru jdu až za 14 dní, tak doufám, že to bude v pohodě. Jen jsem dostala příšernou rýmu, má ji i synek,i když o dost menší, asi jsme to chytli ve školce, nejhorší je, že já se teď bojím i stříknout kapky do nosu, takže jen Vincentku a Sinupret, ten se prý může, tak doufám, že mě to brzo přejde. Zatím chodím do práce a malej do školky. Těch nemocí se v těhotenství fakt děsím, hlavně v tom prvním trimestru. Nechci jít hned na neschopenku, chodím do práce teprve tři měsíce, tak bych ráda alespoň do Vánoc.

• načítám...
7712
7.9.10 21:51

Niki - neboj, fakt je to v pohode, me to vzbudilo jednou, fakt neprijemne… mela jsem i 110tepu za minutu a tlak u toho jen 100/60, pak zase tep 70, ale tlak 140/90 :-D fakt neboj, kamaradka mela ty arytmie dlouhou a prezila to :-)

• načítám...
7712
7.9.10 21:53

Majdi - ja z toho mam taky hruzu, ve skole toho clovek chytne hodne moc a hodne rychle… taky jsem ted nachlazena trosku a hold proste budu sedet radeji doma… ale chapu, ze nechces na nemocenskou, ja bych taky nesla, kdybychom to meli v praci pohodovejsi… ale ten stres tam je fakt des :-(

• načítám...
20656
7.9.10 21:55

Zdravím :mavam:

téda, já o // vím teprve pár dní a ono je tu už 23stran diskuse :lol: 8-o :lol:
jdu se k vám přifařit ;) dle mých výpočtů mi vychází TP 16.5.
Jsem teď 5tt, žádný nevolnosti nemám je mi vlastně skvěle :) ještě jsem ani nebyla u dr. teprve dnes jsem se tam snažila dovola a zítra budu v pokusech pokračovat ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+