Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zuzka84 píše:
Kacenko, tak pripadne tu nebudu jedina tretimatkaJinak holky, asi kazdy to bere jinak, ja to celkem prozivala u druheho a ted teda bych testovala furt protoze nemuzu uverit
. a abych nevedela kdy to mam dostat to si teda nelajznu kdyz furt nekde behame … musim si hlidat abych pak sebou nosila ty damske hygienicke potreby
Já jsem nejvíc prožívala to první, u druhého to byla pohoda, už jsem věděla do čeho jdu, ikdyž mi bylo zle celé těhotenství, ale teď vyloženě šílím, pořád se mi zdá, že mě bolí, kde nemá, když je mi špatně, tak nadávám, když je mi dobře, tak je mi to zase divné…no hrůza! K doktorce jdu v po, tak už se nemůžu dočkat, ta nejistota je hrozná. Doufám, že to je tam, kde má ![]()
Jinak jsem ráda, že je tu taky nějáká vícenásobná matka ![]()
No, já jsem tušila, že bych to měla dostat, to mírné pobolívání v podbřišku jsem přičítala blížící se MS, ještě jsem si říkala, aha, už mě zase bolí břicho, to to dostanu, tak tentokrát ještě nic. A ono jo
.
Nebojte, holky, on ten věk vypadá děsně, ale když nad tím nepřemýšlím, tak to zas tak důchodová hodnota není
. Doufám…
bumbi, vek je v pohode, mam kamaradky jeste o par let starsi , mladsi teda asi vubec ![]()
Kathulo, diky za podporu s testovanim ![]()
zuzka84 píše:
kacenko, tak snad nas uklidni az uvidime mrne a srdicko na utz
Už aby to bylo:-) Už stříhám metr, snad se toho pondělka ani nedočkám…Kdy ty jdeš k doktorovi?
holky, že píšete na starý kolema, dyť ste v nejlepších letech! Mě je teda 22, ale pracuju s gerontama - nad 60 let a tak to člověk bere trochu jinak ![]()
jinak já dělala tolik testíků a dělám, protože jsem ještě neměla plnou čárku ![]()
bumbinka píše:
No, já jsem tušila, že bych to měla dostat, to mírné pobolívání v podbřišku jsem přičítala blížící se MS, ještě jsem si říkala, aha, už mě zase bolí břicho, to to dostanu, tak tentokrát ještě nic. A ono jo.Nebojte, holky, on ten věk vypadá děsně, ale když nad tím nepřemýšlím, tak to zas tak důchodová hodnota není
. Doufám…
Taky jsem to tak měla, začaly bolesti břicha a říkala jsem si - no jo, ms se blíží. ![]()
zuzka84 píše:
Už aby to bylo, to asi čekáme všechny dost netrpělivě ![]()
Nainuva píše:
holky, že píšete na starý kolema, dyť ste v nejlepších letech! Mě je teda 22, ale pracuju s gerontama - nad 60 let a tak to člověk bere trochu jinak
jinak já dělala tolik testíků a dělám, protože jsem ještě neměla plnou čárku
Jen testuj, a neboj, všedhno bude v pohodě. To já se tady nechtěla nikomu smát, mně to přišlo strašně roztomilý, jak tady holky dávaly ty fotky asi deseti testů vedle sebe ![]()
Nainuva píše:
holky, že píšete na starý kolema, dyť ste v nejlepších letech! Mě je teda 22, ale pracuju s gerontama - nad 60 let a tak to člověk bere trochu jinak
To já s těma starýma kolenama jen žertovala a ono se to něják chytlo ![]()
Jinak přeju plnou čárku!
Jo, já to beru, taky se tomu určitě budu za pár týdnů smát, jak jsem byla netrpělivá ![]()
kacenka.m píše:Nainuva píše:To já s těma starýma kolenama jen žertovala a ono se to něják chytlo
Jinak přeju plnou čárku!
kacenka.m píše:zuzka84 píše:Už aby to bylo:-) Už stříhám metr, snad se toho pondělka ani nedočkám…Kdy ty jdeš k doktorovi?
ja uz ve ctvrtek ale asi nebude jeste nic videt ![]()
Nainuva, no jo, my mame podobny ty testy vid? ja bych taky potrebovala jeste testnout jestli bude uz dalnice … ale nemam uz ani floka, dneska rodicak nedorazil - grrr ![]()
Zuzko, budu držet palce, ať jsme tady alespoň dvě nastávající trojnásobný matky ![]()
kacenka.m píše:
Zuzko, budu držet palce, ať jsme tady alespoň dvě nastávající trojnásobný matky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat